Voffsing Opiniones

TrustScore: 4.5 sobre 5

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Voffsings halsband och koppel är handsydda och av mycket hög kvalitet och väldigt snygga. Halsbanden är breda och därför ergonomiska och skonsamma mot hundens nacke. Sådana halsband är svåra att hitta... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Väldigt hjälpsamma vid alla typer av frågor gällande deras produkter. Väldigt kunniga och kan sina produkter utan och innan. Voffsing är ett företag man köper ifrån flera gånger då kvalitén är något u... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Inte så bra kvalitet som jag hade hoppats på. Köpte ett halsband i regnbågsfärger. Sladdrigt material utan stadga. Spännet där man kortar halsbandet sluter inte åt, så det glider upp och blir större... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Har köpt halsband o koppel från er tidigare, o varit väldigt nöjd. Bra o roligt att man kan designa lite själv. Svårt att hitta tillräckligt långa o breda halsband till stor hund, men här går det at... Ver más

1. Tienda de animales

Escrito por la empresa

Voffsing.se är din hund och kattbutik med ett komplett sortiment av foder, tillbehör och framförallt vår egna kollektion av hundhalsband, hundkoppel och Hundselar - Voffsing collection. Vi vill göra ditt husdjursägande enklare.

Excelente

TrustScore: 4.5 sobre 5

289 opiniones

5 estrellas
4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Todas las opiniones

34 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Mycket bra

Snabbt och enkelt att beställa och få hem varorna

11 de julio de 2023

Respuesta de Voffsing

Så roligt att du är nöjd med ditt köp! Du är alltid välkommen tillbaka.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Okej leveranstid för egendesignad…

Okej leveranstid för egendesignad produkt och mycket bra och fin kvalite på produkten!

4 de julio de 2023

Respuesta de Voffsing

Så roligt att du blev nöjd Viktoria, vi gör gärna fler halsband eller koppel till dig!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Snabb leverans, enkelt att beställa och betalning via Klarna.

4 de junio de 2023

Respuesta de Voffsing

Hej Sofia, tack för de fina orden - du är alltid välkommen tillbaka

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Snabb leverans, inget krångel.

Den enda minus var att det var en onödigt för stor låda varan levererades i.

12 de junio de 2023

Hej Linda
Så roligt att du gillade det mesta! Vad det gäller stora lådor så har vi som policy att återanvända lådor i möjligaste mån och då kan det ibland bli en större låda. Svårt att ställa miljöaspekter mot varandra, men vi tror att vi i långa loppet vinner på det.

Ett bra köp

Ett bra köp, snabb och smidig leverans.

20 de mayo de 2023

Respuesta de Voffsing

Tack Pia - du är alltid välkommen tillbaka till oss.

Super bra service

Jätte bra service komma tillbaka alla gånger jag ska köpa nytt till våra vovvar.

28 de mayo de 2023

Respuesta de Voffsing

Du är alltid välkommen Sara!

Toppen bra grejer

Har köpt halsband o koppel från er tidigare, o varit väldigt nöjd.
Bra o roligt att man kan designa lite själv. Svårt att hitta tillräckligt långa o breda halsband till stor hund, men här går det att beställa.
Beställde även ett koppel på 4 m som blev toppenbra / Marg

20 de mayo de 2023

Respuesta de Voffsing

Tack för de fina orden Margareta - så kul att du blev nöjd!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Har inte behövt använda detta spray…

Har inte behövt använda detta spray ännu och hoppas att jag aldrig ska behöva göra de. Men det känns tryggt att ha denna spray med sig om någon otrevlig situation skulle uppstå .👌🏼

23 de abril de 2023

Respuesta de Voffsing

tack för det fina omdömet Anna-Lena. Vi hoppas också att du aldrig får användning för defence sprayen - förmodligen den enda produkten vi har där vi kan säga det :-)

Allt toppen!

Allt toppen!
Fick problem med mina varor
När jag kontaktade voffsing blev jag bemött hur trevligt som helst. Dom va hjälpsamma och trevliga. Löste mitt problem utan att tveka och var väldigt generösa
Rekommenderar dom till alla
Jag är super nöjd med allt!!
Tack!

18 de abril de 2023

Respuesta de Voffsing

Så skönt att allt har löst sig och att du är nöjd! Du är alltid välkommen tillbaka!

8 consejos para escribir buenas reseñas.