Voffsing Opiniones

TrustScore: 4.5 sobre 5

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Voffsings halsband och koppel är handsydda och av mycket hög kvalitet och väldigt snygga. Halsbanden är breda och därför ergonomiska och skonsamma mot hundens nacke. Sådana halsband är svåra att hitta... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Väldigt hjälpsamma vid alla typer av frågor gällande deras produkter. Väldigt kunniga och kan sina produkter utan och innan. Voffsing är ett företag man köper ifrån flera gånger då kvalitén är något u... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Inte så bra kvalitet som jag hade hoppats på. Köpte ett halsband i regnbågsfärger. Sladdrigt material utan stadga. Spännet där man kortar halsbandet sluter inte åt, så det glider upp och blir större... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Har köpt halsband o koppel från er tidigare, o varit väldigt nöjd. Bra o roligt att man kan designa lite själv. Svårt att hitta tillräckligt långa o breda halsband till stor hund, men här går det at... Ver más

1. Tienda de animales

Escrito por la empresa

Voffsing.se är din hund och kattbutik med ett komplett sortiment av foder, tillbehör och framförallt vår egna kollektion av hundhalsband, hundkoppel och Hundselar - Voffsing collection. Vi vill göra ditt husdjursägande enklare.

Excelente

TrustScore: 4.5 sobre 5

289 opiniones

5 estrellas
4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Todas las opiniones

34 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

5 av 5

Bra produkt, snabb leverans och bra priser.

2 de agosto de 2022

Respuesta de Voffsing

Tack Emelie! Du är alltid välkommen tillbaka till vår lilla affär.

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Det tog några veckor att få produkten…

Det tog några veckor att få produkten ca.5.
Halsbandets fästanordning skaver på min hunds hals så hon har tappat päls och fått skavsår.
Halsbandet är snyggt men bieffekterna gör det inte värt pengarna

27 de julio de 2022

Respuesta de Voffsing

Hej Kristoffer, så tråkigt att det inte fungerat på din hund. Du är jättevälkommen att kontakta oss för att hitta ett annat halsband som kan passa din voffsing lite bättre, vi vill gärna se till att din pälskling har det så bra som möjligt. Vad det gäller leveranstiden så skickas våra lagervaror normalt inom 24 timmar och specialdesignat som denna skickas inom 4-6 veckor då de tillverkas för hand enligt din specifikation vilket vi skriver på beställningssidan. Vi ser fram emot att höra av dig!

Jag är SÅ nöjd med er

Jag är SÅ nöjd med er. Lätt att hitta det jag vill ha. Leverans fram till dörren. Toppen. Fint namn Voffsing! Ett namn man lägger på minnet. Voff på er! Inger.

7 de julio de 2022

Respuesta de Voffsing

Så roligt att du är nöjd med oss och att essentialpaketet kom hela vägen. Du är alltid välkommen tillbaka.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

De här produkterna får mig att vilja samla!

De här produkterna får mig att vilja ha en vägg med coola halsband och koppel. De är så snygga och färgerna och hantverket gör att jag vill ha en väg av varianter bara för att det är snyggt! Leverans smidigt och snabbt. Personligt och proffsigt.

7 de julio de 2022

Respuesta de Voffsing

Tack för det fina omdömet Cecilia. Vi kan absolut ordna med en hel vägg till dig :-) Du är alltid varmt välkommen tillbaka

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Inte så bra kvalitet som jag hade…

Utseendemässigt var det dock fint. Men säkerhet på ett halsband är viktigast såklart.
Uppdatering: Vilket fantastiskt företag. Blev uppringd av en mycket trevlig man som återbetalade halsbandet trots mina protester. Sådan service uppskattas verkligen och gör att man gärna återkommer och handlar igen. Kundbemötande när den är som bäst.

3 de julio de 2022

Respuesta de Voffsing

Hej Marie, Så tråkigt att du inte är 100% nöjd, för det eftersträvar vi. Kontakta oss gärna via hemsidan så ska vi se vad vi kan göra för att göra dig helt nöjd.

Bra hemsida

Bra hemsida, snabb leverans 👍🏻

14 de junio de 2022

Respuesta de Voffsing

Tack för de fina orden Marie! Välkommen till oss igen!

Rekommenderar Voffsing!

Jättebra kvalite produkter, rekommenderar Voffsing, snabb leverans.
Önskar bara att dem hade hemleverans direkt på alla foder och produkter.
Tack!

12 de junio de 2022

Respuesta de Voffsing

Tack för de fina orden Pierre!

Nöjd med halsbanden

Fina halsband och snabb leverans.

7 de junio de 2022

Respuesta de Voffsing

Så roligt att du gillade det Åsa! Du är alltid välkommen tillbaka!

Snabb leverans!

Snabb leverans och enkel beställning. Vi beställer alltid från voffsing.se och har aldrig blivit missnöjda.

6 de mayo de 2022

Respuesta de Voffsing

Hej Claes - ni är alltid välkomna tillbaka! Ha en fin dag!

8 consejos para escribir buenas reseñas.