In juni 2025 een bestelling geplaatst maar artikel nooit ontvangen. Op mijn mail wanneer ik de shaper tegemoet kon zien is geen antwoord op gekomen. Ik ben opgelicht.
Consulta las opiniones de los clientes
Begin juni plaatste ik een bestelling voor loopschoenen. En Voletto stuurde mij prompt een bevestiging met de belofte dat ik binnen de 10 dagen mijn pakje zou ontvangen ... Enkele dagen later kreeg ik... Ver más
Oplichters. Nooit kopen want je krijgt artikelen geen eens thuis verstuurd en je geld ben je kwijt. Oh ja en misschien moeten we Klarna ook maar meteen aanpakken want zij beschermen de betalingen a... Ver más
Ten eerste, zeer makkelijke en duidelijke website. Sandalen lopen heerlijk, je trekt ze zeer soepel aan en met de klitteband achter de hiel, kan je deze verstellen. Wat ik ook een heel goed ding vindt... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
De leukste en handigste producten geselecteerd voor u!
Información de contacto
Holanda
- voletto.nl
No consta que haya invitado a opinar recientemente
No ha contestado las opiniones negativas
Oplichters!!!!!!
Oplichters!!!!!!
Dit is een nep bedrijf! Ik heb hier een broek besteld en is werkelijk nog nooit aangekomen. Dus niks kopen mensen! Het zijn oplichters!
Fietsbel
Tot op heden bestelling niet ontvangen. Wacht het nog even af anders een review te plaatsen op alle sociale media.
Wat u goed gedaan heeft naar mijn…
Wat u goed gedaan heeft naar mijn verhaal te luisteren ik kan er echt niets mee. Daarom zou ik graag mijn geld terug krijgen. Even nog iets anders u heeft Klarna het geld terug gestuurd maar dat kan niet ik heb het van mijn eigen rekening betaald. Hopenlijk op de goede afloop. Groet Lijda Kootwijk.
Pure oplichterij
Pure oplichterij, nooit antwoord op mijn mail, geen informatie over mijn aankopen
En de gedane betaling
Oplichters!!!
Oplichters die Voletto en Lavola
2 namen in een!!
Geen contact mee te krijgen!
Mensen trap er niet in!
2 brillen gekocht voor €25 nou daar kan je naar fluiten.
Wel aangekomen maar brillen ZEER SLECHT!
KOOP ZE NIET!
Al sinds mei bezig om schoenen te…
Al sinds mei bezig om schoenen te retourneren. Stuk of 5 mailtjes gestuurd. Nooit wat terug vernomen. Via Klarna adres ontvangen in China, moest 26 euro portokosten op en dat voor schoenen van 34,95. Niet gedaan dus, wel weer mailtjes gestuurd, nog steeds geen respons. Mijn mening is dus..NOOIT WAT KOPEN DAAR!!!
Pas op oplichters!
Pas op! Oplichters! Typisch geval chinese troep. Geen retour mogelijk. Nooit hier iets bestellen!!
Ik ben blij meet jullie kopen werk…
Ik ben blij meet jullie kopen werk schoenen 🥾 zijn perfect meer dan 1 jaar gebroken deze schoenen 🥾 zijn top blij mijne ik hoe vaan jullie 😘😃🕺
NIKS ONTVANGEN
25 juni een ijsblokjes machine besteld. Het is ondertussen 2 augustus en nog steeds niks ontvangen! Ik ben bang dat ik ook niks meer ontvang. Zeer slecht, koop hier dus niks!
Echt slechte ervaring bij Livelda nooit…
Echt slechte ervaring bij Livelda nooit meer
Ik heb een ijsmachine bestel
Ik heb een ijsmachine bestel, op
18 juni bij DreamDraw nog steeds niks ontvangen. Ik heb een mail gestuurd krijg ik geen antwoord op mijn mail.
Best jammer ik heb€35 Betaald.
Coolio
Ten eerste: de naam is mooi. Klinkt als dat je daar graag wilt kopen. Daarnaast ben ik zeer tevreden over mijn aankoop. Ik ben kritisch, maar dat was hier niet nodig. Bedankt en tot de volgende aankoop.
was een erg leuk artikel en op tijd bezorgd
erg leuk die autootjes
Mop op stok
De mop laat zig niet meer knijpen er is boven op iets afgebroken dus nu knijpt hij niet meer
Heb op 19 juni schoenen besteld en het…
Heb op 19 juni schoenen besteld en het is nu 6 juli en nog niets gehad!!!
Een bestelling geplaatst
Een bestelling geplaatst, betaald en niets ontvangen plus geen respons op mijn vraag waar mijn bestelling bleef. 😡
Het was goed het was een snelle…
Het was goed het was een snelle levering daarvoor was het goed en de geleverde artikel zijn ook zeer goed !
Super blij mee ,zal zeker nog bestellen…
Super blij mee ,zal zeker nog bestellen ,mails en aan huis bezorgd is zeker in orde 👍👍
Ik had gevraagd hoe ik 1 van de 2…
Ik had gevraagd hoe ik 1 van de 2 bestelde maten kon terug sturen (viel te klein uit), maar heb hierop geen enkele reactie gehad.
Schnelle Lieferung..
Schnelle Lieferung... gute Qualität.
Sehr zufrieden
Más información sobre otros tipos de reseñas.