Información sobre la empresa

1. Tienda de ordenadores y accesorios

Escrito por la empresa

ONZE VISIE De beste VR-apparatuur leveren door een professionele en klantgerichte houding te behouden en zo duurzame relaties met al onze klanten te creëren. ONZE MISSIE De mensheid naadloos naar de toekomst brengen, door ons verleden te bewaren en VR te integreren in de aanwezigheid, om de mensheid te verheffen naar het volgende niveau van bestaan.

3,8

1 estrella

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 1 semana

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik heb het pakket op tijd ontvangen

Ik heb het pakket op tijd ontvangen. Zeer goed beschermd pakket.

12 de mayo de 2026

Respuesta de Vortex Virtual Reality

Bedankt voor de vriendelijke woorden! We zijn blij dat u tevreden bent met onze service 😊 Als we u ergens anders mee kunnen helpen, laat het ons gerust weten!

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Wat een drama dit bedrijf

Wat een drama dit bedrijf, had een onderdeel voor de meta quest 3 besteld hier, was troep en van slechte kwaliteit, dus meteen retour gestuurd, nu zijn ze alleen zogenaamd het pakketje kwijt terwijl ik al 2keer bewijs heb geleverd, mij zien ze hier niet meer bestellen

11 de mayo de 2026

Respuesta de Vortex Virtual Reality

Bedankt voor uw feedback. Het spijt ons dat uw ervaring niet naar tevredenheid was. We willen deze situatie graag verduidelijken — neem alstublieft contact met ons op via help@vortexvr.nl zodat wij u kunnen helpen en een oplossing kunnen vinden.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Retour wordt niet op gereageerd

Product bij hen besteld. Helaas het verkeerde. Wil retourneren, maar dat kan alleen door te mailen naar hun support mail. Nu al drie keer gemailed, maar een reactie blijft al een week uit (ja, heb in spam gekeken).

UPDATE: inmiddels contact met webshop. Ik laat het wel bij 4 sterren. Op de website staat bij de retourvoorwaarden wel degelijk dat er met "support(a)vortexvr.nl" contact moet worden opgenomen (welk e-mail adres kennelijk niet wordt gemonitord). Ook moet de retour naar Polen, ondanks dat het een Nederlandse webshop lijkt. Dit maakt retouren een stuk duurder.

22 de febrero de 2026

Hallo!
Wij verzekeren u dat wij op alle berichten van onze klanten reageren.
Weet u zeker dat u een e-mail heeft gestuurd naar help@vortexvr.eu
?
Dit is ons enige contactadres.
Wilt u ons alstublieft een bericht sturen naar dit e-mailadres?
Met vriendelijke groet.

Gut und prima !

Gut und prima

1 de enero de 2026

Respuesta de Vortex Virtual Reality

Bedankt voor uw beoordeling! Uw feedback betekent veel voor ons – dankzij u weten we dat we op de goede weg zijn :)

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Sunt niște țepari bagamias pula in…

Sunt niște țepari bagamias pula in capul lor am trimis retur un produs am peste 2 săptămâni si nu am primit banii de la.ei

11 de enero de 2026

Respuesta de Vortex Virtual Reality

Bună ziua! Ne pare foarte rău că sunteți nemulțumit de serviciul nostru. Dorim însă să precizăm clar că nu suntem escroci, iar rambursarea către dumneavoastră a fost efectuată în termen.

❤️VORTEXVR.NL❤️

De winkel reageerde vrijwel direct, de goederen werden efficiënt verzonden. De beschrijvingen van de goederen komen volledig overeen met de werkelijkheid, ik beveel ze aan. Service op het hoogste niveau. Ik zou het ten zeerste aanbevelen. Mogen er meer van dit soort bedrijven op de markt komen. De producten waren goed verpakt.

Ik kan vortexvr.nl aanbevelen bij iedereen.
💯%🤩❤️🥰👍️

26 de octubre de 2025

Top bedrijf

26 de noviembre de 2025

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Good product line, honest pricing.

Good product line, honest pricing, fast delivery.

XIS10CIAL

30 de septiembre de 2025

Respuesta de Vortex Virtual Reality

Thank you for your review! Your feedback means a lot to us; thanks to it, we know we are on the right track :) Best regards, the VortexVR team

Great products

Great products! Easy ordering and fast delivery.

22 de abril de 2025

26 de marzo de 2025

Super winkel

Levering op tijd en super snel !
Correcte afhandeling van de bestelling.
Het product is zoals beloofd.

26 de septiembre de 2024
Opinión espontánea

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.