Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Got a cable that does not Work as intended, keeps disconnecting every 3 second. Would NEVER buy here again!

La empresa ha respondido

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Har handla på Vortexvr.no tidligere også og var veldig fornøyd! Kjøpte hodestropp med batteri til Quest 2, og det var et kjempegodt kjøp! Denne gang kjøpte eg replika rifle for Quest 3, og den er k... Ver más

La empresa ha respondido

Información sobre la empresa

1. Tienda de ordenadores y accesorios

Escrito por la empresa

Vi leverer det beste VR-utstyret på en profesjonell og kundefokusert måte for å skape et langvarig forhold til alle våre kunder. Vår misjon er å bringe menneskeheten sømløst inn i fremtiden, ved å ta vare på fortiden og integrere VR i vår tilstedeværelse for å løfte menneskeheten til neste nivå. Vi fokuserer på produkter fra META, som META QUEST 2 og META QUEST 3, men som uavhengig leverandør av VR-produkter samarbeider vi også tett med varemerker som HTC og PICO.

Información de contacto

1 estrella

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Got a cable that does not Work as…

27 de diciembre de 2025

Respuesta de Vortex Virtual Reality

We are very sorry for the situation. We will investigate this urgently as soon as you email us at help@vortexvr.eu. There must have been some kind of error. Our apologies.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

God pris og rask forsendelse

5 de noviembre de 2025

Respuesta de Vortex Virtual Reality

Takk for din anmeldelse! Din tilbakemelding betyr mye for oss – takket være den vet vi at vi er på rett vei :)

Pleasantly surprised

Pleasantly surprised. Delivery was a bit delayed, but it was certainly worth the wait. Very comfortable. With the stock headstrap i could play a max of 30 minutes before i got a headache. With this headstrap i played for hours on end without any discomfort. I'd pay this price for the headstrap alone, the extra battery was a huge bonus.

30 de abril de 2025

Kjempegodt førsteinntrykk.

Raskt svar fra support om feil info om noe produkt før kjøp. Tok litt tid før produktet kom, men det gjør alt etter hvert siden lagerføring i Norge er skummelt dyrt. Kommer til å satse på mer herfra.

5 de febrero de 2025

God, trygg handel

Rask levering, og varene er nøyaktig som beskrevet. Gjentatte bestillinger, aldri hatt noe problem!

14 de febrero de 2025

Valorada con 2 estrellas sobre 5

No replies to emails, changed address without asking

Placed an order and had it shipped to my home address. Without any question or notification the order was then sent to a parcelbox.
Sent 2 emails to the company, no reply.
Luckily the product seems to be fine, I can only imagine what a nightmare it must be in case of quality issues or refunds.

3 de enero de 2025

Hello

Your order has been dispatched to a pick-up point, as this is the delivery method you indicated on the delivery form.

We never interfere with any data provided by the customer unless they ask us to do so.

Of course, you gave your home address, but the form of delivery was PostNL - Afhaalpunt/Pakket- en briefautomaat.

You can check this in your order confirmation.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Greie priser og gode produkt

Denne gang kjøpte eg replika rifle for Quest 3, og den er kommet fram, alt ser bra ut, men vi har ikkje rukket å prøve den enda.

24 de diciembre de 2024
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Trustworthy and fast to deliver

I placed an order on wednesday for a Kiwi K4 Boost Headstrap for the Quest 3, some covers for the controllers and a facial interface, and I was very pleasantly surprised that my order arrived in 3 days from Poland all the way to Romania. I paid cash on delivery, the products were neatly packed with no damage on arrival.

21 de diciembre de 2024

Flawless

Ordered one B100 battery. BoboVR do not currently ship these to my country (Norway). Website was easy to navigate, tracking/delivery without fault and I am satisfied with the battery.

20 de agosto de 2024

God plass for VR tilbehør

Rask og sikker levering med gode priser. Hadde eit problem med bring om mistet pakke, men vortexvr sin kundeservice løste problemet raskt. Kommer til å handle igjen når eg trenger nye VR tilbehør👍️

6 de junio de 2024
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vortexvr er en førsteklasses nettbutikk!

Jeg har handlet flere ganger fra Vortexvr.no, og jeg har alltid vært 100% fornøyd med produktene, såvel som kundebehandling, tilgjengelighet, prising og leveringstid. Jeg kan med absolutt trygghet anbefale andre å handle hos vortexvr. Det skal ihvertfall jeg gjøre i tiden fremover! Takk for at dere finnes vortexvr.no! ❤️

18 de junio de 2024

Det tok tid...

Det tok tid litt lang tid å få varen og det manglet bekreftelse på at den var sendt. Men jeg fikk det jeg betalte for og er fornøyd med produktet.

6 de marzo de 2024

Insane nonsense pricing.

EDIT: VVR also tries to bury bad reviews by false flagging them as "Harmful and illegal content". Absolutely disgusting company.

Pre-edit:
Insane nonsense pricing.
On the Norwegian site of VVR, BOBOVR M3 Pro Battery Pack near TWICE of what it's sold for on BOBOVR INCLUDING SHIPPING. Just insane. Wish I knew before I shopped, but due to BOBOVR not being able to ship in a while, I'll have to keep this insanely overpriced hardware from what is basically a scam company. I really should have checked prices before buying, but upmarketing price by almost twice was something I never thought would happen. Insanity.
Price for BOBOVR M3 PRo on VVR: 1399NOK, or 122€. That's without shipping, which is an additional 90NOK, or 8€. So that's 130€ in total.
Original price for BOBOVR M3 Pro (+10€ for shipping): 53€. With VAT: 76.5€ (rounded UP).

29 de noviembre de 2023

Ikke mottatt produktet

Ikke mottatt produktet. Kundeservice sier man bare skal vente. 25 dager siden pakken ble bestilt.

3 de marzo de 2023

Kjære kunde,

Takk for at du ga oss informasjon om bestillingen din. Vi er klar over at du opplevde forsinkelser i leveransen. Vi ønsker å beklage eventuelle ulemper du har opplevd i forbindelse med dette.

Vi vil gjerne understreke at siden bestillingen din ble plassert, har vi gjort flere forbedringer i tjenestene våre for å sikre at våre kunder får den mest tilfredsstillende kjøpsopplevelsen. Vi forstår også at den tidligere fraktselskapet hadde sine begrensninger, og derfor har vi tatt beslutningen om å bytte ut det for å sikre en mer pålitelig leveranse.

Vi forsikrer deg om at hver bestilling er viktig for oss, og vi gjennomgår våre prosesser for å unngå lignende hendelser i fremtiden.

Hvis du har noen ytterligere spørsmål eller bekymringer, vennligst ta kontakt med vår kundeservice. Vi er her for å hjelpe deg og svare på alle spørsmålene dine.

Vi beklager igjen eventuelle ulemper du har opplevd, og vi takker deg for tålmodigheten og tilliten du har vist oss.

Vortex Virtual Reality

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Svindel fikk ikke Pakken og den ligger…

Svindel fikk ikke Pakken og den ligger forsatt i poland

27 de enero de 2023

Kjære Kunde,

Takk for at du har delt informasjonen angående din bestilling. Vi er bekymret for at du ikke har mottatt pakken din, og at statusen til forsendelsen fremdeles viser at den befinner seg i Polen.

Vi vil gjerne beklage eventuelle ulemper du har opplevd i forbindelse med din bestilling. Din komfort og tilfredshet med kjøpene er svært viktig for oss, og vi ønsker å løse denne saken så raskt som mulig.

Vennligst ta kontakt med vår kundeservice, slik at vi kan undersøke saken nærmere og finne en løsning. Det er mulig at det har oppstått misforståelser eller logistikkmessige problemer som vi ikke var klar over.

Vi er klare til å gi deg all nødvendig informasjon og ta handling for å løse problemet så raskt som mulig.

Vi beklager igjen eventuelle ulemper du har opplevd i forbindelse med din bestilling. Vi ser frem til å høre fra deg og håper på en rask løsning av situasjonen.

Vortex Virtual Reality

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.

8 consejos para escribir buenas reseñas.