La empresa ha respondido

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jarenlang trouwe klant geweest bij Vossebeld, en altijd perfect geholpen. Afgelopen jaar verhuisd naar andere kant van het land en voor een fietsreparatie naar verschillende lokale fietsenmakers g... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Fijne no nonsens zaak met uitstekende service. Prima geadviseerd en kunnen kopen wat we zochten . Bij aflevering zeer vriendelijke en kundig geholpen door Marijke die zeker haar mannetje staat tussen... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de bicicletas
  2. Tienda de reparación de bicicletas
  3. Tienda de accesorios para bicicletas
  4. Seguros para bicicletas
  5. Tienda de bicicletas usadas

Escrito por la empresa

Vossebeld Elektrische Fietsen - Maatwerk advies - 5 jaar garantie - 2,5 km testbaan in natuurgebied - Eerlijke inruil - Verse koffie

4,8

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Duofiets; superleuke ervaring en enorm genoten!

Samen met m'n moeder wezen fietsen op de elektrische duofiets. Marijke was heel behulpzaam. Ze vertelde dat de verhuur van de electrische duofiets een nieuwe uitbreiding is van het assortiment; zodat ook mensen die niet meer zelfstandig kunnen fietsen, er lekker op uit kunnen. Ze gaf ons een mooie route mee. Het was een superleuke ervaring en we hebben enorm genoten. Ook leuk om samen met vriendinnen of vrienden te doen. We zouden hier zeker terugkomen.

18 de julio de 2025

Respuesta de Vossebeldfietsen

Bedankt voor je positieve bericht. Je bent erg welkom om nog eens te komen fietsen.

Fietsendrager

Op zoek naar een bepaald type fietsendrager kwam ik op het internet terecht bij Vossebeld. Zij hadden het door mij gezochte type en niet onbelangrijk tegen een zeer geschikte prijs. Nergens heb ik deze goedkoper gezien. Direct besteld en twee dagen later ontvangen. Op de bijgevoegde factuur stond nog een persoonlijke notitie. Zeer attent en ik ben ontzettend blij met drager.

19 de julio de 2025

Respuesta de Vossebeldfietsen

Bedankt voor je positieve bericht. Veel plezier met de fietsendrager.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik ben zo tevreden over de snell sevice

Ik ben zo tevreden over de snelle reactie en het oplossen van een probleem ,Een onderdeel wat stuk gegaan was tijdens het transport van een fiets drager werd na het opsturen van een paar foto's .
En een telefoontje met Marijke , het onderdeel snel opgestuurd .
Van mij krijgt Vossebeld een dikke Tien .
een aanrader om bij dit bedrijf wat te kopen

31 de marzo de 2025

Respuesta de Vossebeldfietsen

Bedankt voor je bericht Jan!

Goed en kundig geholpen

Goed en kundig geholpen voor een passend kinderzitje. Veel keuze en goed uitgelegd wat de voor- en nadelen waren. Namen ook ruim de tijd voor ons. Erg blij met het advies en toch een scherpe prijs!

17 de agosto de 2024
Valorada con 5 estrellas sobre 5

vlug en vlot afgewerkt ook al was het…

vlug en vlot afgewerkt ook al was het een kleine reparatie. en toch nog enkele lakpunten bijgewerkt.
ook de spullen op voorraad hebben is een groot pluspunt zodat je geen 14 dagen hoeft te wachten eer de reparatie kan plaats vinden. succes.

27 de mayo de 2024

Wat een prachtige fiets.

Nieuwe Velo de Ville gekocht prima geholpen en geadviseerd door het deskundige team van Vossebeld elektrische fietsen. Ik kon zelfs de kleur uitkiezen.

12 de mayo de 2023

Respuesta de Vossebeldfietsen

Goed om te lezen dat je tevreden bent. Wij zijn ook blij met Velo-de-Ville als merk.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Erg behulpzaam bij het uitzoeken van…

Erg behulpzaam bij het uitzoeken van een 2 de hands e-bike en na 1 week kon ik hem ophalen helaas was mijn fietsdrager niet geschikt zodat de eigenaar hem persoonlijk kwam brengen en s, avonds om 22 uur erg dankbaar hiervoor
Gr yvonne

30 de marzo de 2023

Dag Yvonne,
Fijn om te zien dat je tevreden bent. Veel plezier met de fiets!

Geweldig geholpen vol begrip

Geweldig geholpen vol begrip.
Zoon met autisme en fietsangst. En de perfecte fiets in alle rust daar mogen testen.

12 de febrero de 2023

Respuesta de Vossebeldfietsen

Fijn om te lezen dat je in alle rust hebt kunnen proefrijden. Bedankt voor je recensie.

Topbedrijf

Deskundige en vriendelijke mensen. Je voelt je gehoord en ze denken echt met je mee. Top!

5 de febrero de 2023

Respuesta de Vossebeldfietsen

Goed om te lezen, bedankt!

Kwaliteit

betrokkenheid, snelheid, kennis van zaken en zeer betrouwbaar. Kan ik iedereen aanbevelen, zelfs voor mensen uit mijn omgeving (Venlo)

26 de noviembre de 2022

no nonsens fietsenzaak

no nonsens fietsenzaak zelfs zonder afspraak netjes geholpen nemen de tijd
goed advies wij waren blij verrast met de unibike na proefrit op div merken unibike
gekozen voelde meteen goed

5 de agosto de 2022

Uitstekende service

Uitstekende service. Na vermelding dat het artikel voor een verjaardag was, hebben ze gezorgd dat het op tijd aankwam. Na opening van de doos bleek er ook nog een kaart bij te zitten om de jarige een fijne dag en fiets plezier toe te wensen. Zeer attent!

25 de julio de 2022
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Op vakantie een band lek

Op vakantie een band lek. binnen een uur werd er een nieuwe buiten en binnen band op de fiets gemonteerd en we kregen tijdens de repartie koffie. Super services

23 de julio de 2022

Goede service Victoria fietsen

De door ons gekochte fietsen Victoria e-Touring 7.4, waren op voorraad bij Vossebeld in Rekken.
Binnen een week nieuwe e-bikes met een goede en fijne service en deskundige behandeling.

Fam. Morsinkhof

7 de junio de 2022

Fijne betrouwbare leverancier

Na een zoektocht met mijn wensenlijstje uitgekomen bij Vossebeld fietsen in Rekken. Zoek criteria gewicht van de fiets, achterwiel aandrijving en schijfremmen. Na eerst 1 fiets gekocht te hebben, de 2e besteld met 2 geveerde zadelpennen van Suntour, zodat het gemakkelijke fietsen ook nog comfortabel is geworden. Prima en vriendelijk geholpen door team van Vossebeld.
Complimenten!

5 de junio de 2022
Opinión espontánea

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.