Service exécrable, 2 tentatives infructueuses de livraison, pour les mêmes motifs que d'autres on mentionné, plus de 25m entre le parking et l'entrée de l'immeuble... Chauffeurs malpolis, service télé... Ver más
A fuir!!! Livreur qui se trompe d'adresse (je l'ai retrouvé grâce au tracking), prétend m'avoir apellé alors qu'il s'est trompé de n° (rien dans mon journal d'appel à part un appel 30mn avant la liv... Ver más
Ik ben tevreden van de service. Levering iets later voorzien dan het initiële opgegeven tijdsvak maar binnen het algemene tijdsvak (7u-19u). De twee chauffeurs hielpen met de zware pakketten naar... Ver más
Vreselijke firma. Te laat en onbehulpzaam. Een IKEA levering waarvoor extra betaald werd voor levering op de 2de verdieping werd twee uur te laat in onze voorgang gedumpt. Onmogelijk ook om mee in... Ver más
Información sobre la empresa
Société de livraison à éviter.
Société de livraison à éviter.
Livraison IKEA prévue à l'étage depuis 3 semaines mais la veille on vous annonce que cela ne sera pas possible.
Au client de trouver une solution à la dernière minute.
Heure de livraison annoncée la veille mais modifiée secondairement sans aucune concertation.
Livreurs non professionnels qui pensent qu'une livraison au RDC est une livraison à l'extérieur de l'habitation. Même l'opérateur du lift que nous avions du commander à la dernière minute a été surpris par le manque de professionnalisme.
J'ai pratiquement dû tout manutentionner moi-même (1 tonne) avec l'aide de mon épouse et de l'opérateur du lift que je remercie (GOLIFT à Manage).
On se permet à la fin de faire des photos des marchandises dans les pièces de l'habitation comme s'ils avaient effectués le travail convenu !
Au total société mal organisée, sans respect du client avec des transporteurs livreurs sans aucun professionnalisme.
Première et dernière expérience avec ce transporteur. livreur.
Passer votre chemin au risque de vous voir confronter à des difficultés.
VDP kwam leveren bij onze overbuur
VDP kwam leveren bij onze overbuur. Toen ze zich wouden parkeren, reden ze gewoon in onze voortuin. Ze lieten 2 serieuze sporen na. Toen ik de chauffeur daarover aansprak vond hij het precies niet erg en ze reden gewoon door. Een service bij de overbuur maar wij zitten wel met de schade.
Terrible experience.
Terrible experience.
The lady of the phone was super rude, not even an apology for the misinformation that they gave me.
Super bad.
Une fois nul, une fois correct...
Livraison de la 2me partie de mes meubles Ikea.
La 1re partie avait été très déplaisante (voir avis du 18.09.24).
Cette fois, tout comme d'autres commentateurs (voir Vavel O. le 16.08.24), une équipe avec des gens polis et efficaces, le plus âgé prenant en charge les 300 kgs de meubles... et lui n'empoigne pas mon gsm pour mettre lui-même 5 étoiles à la livraison. Top ! Allez comprendre ces différences qui ne jouent en faveur de personne ?!
Slechtste service ooit!
Spijtig dat het verplicht is om minstens 1 ster te geven want het moeten eigenlijk 0 sterren zijn. €180 betaald om op het tweede verdiep te leveren maar de leveranciers waren te lui om dat te doen. Ze zeiden onderling tegen elkaar “pff dit weegt te veel om te dragen naar boven, dat doen wij niet” waarop ze allerlei excuses begonnen te bedenken om het maar niet naar boven te dragen. Bijgevolg werd alles in de gang gezet als drempellevering. Daarnaast waren ze de Nederlandse taal ook niet machtig wat de communicatie er niet gemakkelijker op maakte. Slechtste service dat ik ooit al meemaakte!
2 tamzakken die nog te lui waren om de…
2 tamzakken die nog te lui waren om de ene voet voor de andere te zetten .
Jammer dat ik geen 0 sterren kan…
Jammer dat ik geen 0 sterren kan aanduiden . Tot 2 maal toe een matras gebracht bij mij, de 1 ste keer heel boos , ze wilden niet leveren op het 3de en de oude matras niet meenemen , terwijl ik er extra 129€ voor betaald heb , spreken geen Nederlands en gooien de telefoon neer . De 2 de maal , 2 dagen later terug met men matras en weer wordt hij ni geleverd op het 3de , hebben hem beneden in de hal laten liggen , ik ben alleenstaande en rugpatient dus hulp moeten optrommelen om de matras boven te krijgen en 3 dagen verlof moeten nemen , morgen komen ze hopelijk mijn oude matras ophalen
Livraison conforme aux attentes
Je me suis fait livrer une commande mediamarkt.
Ils m’ont appeler avant d’arriver car ils ne trouvaient pas la rue (ce qui est compréhensible car c’est une rue piétonnière comme toutes celles à côté de chez moi)
Ils étaient polis et m’ont bien fait le rappel de ne pas brancher le congélateur directement.
Très bien mais je comprends les avis negatifs
J'avais très peur vu les avis mais ça s'est passé correctement. Voici cependant quelques précisions:
- j'avais pris l'option avec placement compris et supplément pour le choix plus précis de l'heure
- Le chemin était propre et dégagé, le vieux frigo nettoyé et vidé, déconnecté et prêt à être enlevé près de la fenêtre.
Ils sont bien venus à l'heure et j'ai pu suivre le tracking en temps réel.
2 personnes sont venues, une plus âgée et très professionnelle, l'autre, plus jeune, était le conducteur et était plus froid et distant
Grâce à la personne plus âgée, tout s'est bien passé, l'installation a été bien faite et rapidement. L'autre est parti fumer sa clope je pense, en laissant la porte ouverte à de nombreuses reprises (alors que j'avais demandé de faire attention pour le chien).
Au final, je suis satisfait du service, mais seulement grâce au pro, et c'est probablement à cause du comportements tels que l'autre à eu qu'il y a autant d'avis négatifs.
Conseil pour VPD : à minima, continuez à envoyer au moins un pro et si vous voulez vraiment vous améliorer, travaillez sur la relation client.
J'ai quand même mis 5 étoiles car sur le plan technique je n'ai rien à reprocher, c'est plus un comportement améliorable de la part de l'autre que je regrette.
Alle comunicatie is in een andere taal…
Alle comunicatie is in een andere taal en plots rijden ze weg omdat er niet genoeg parking is. Vroeger nooit problemen gehad met leveringen
Honte à vous Si je pouvais vous mettre un autre zéro…
Si je pouvais vous mettre un zéro pointé je l’aurais fait sans hésiter. Je ne comprends pas comment des enseignes telle que Mediamarkt travaille encore avec eux. La machine à laver a été livrée avec la vitre de la portière brisée et les livreurs m’ont laissé avec cette machine endommagée ! J’ai dû moi-même me déplacer 2 fois jusqu’à Mediamarkt pour régler la situation ! Pour qu’on vienne retirer cette machine et me rembourser ! 2ème passage de Vdp pour collecter la machine, le mec débarque seul avec un diable et VDP refuse qu’il récupère la machine seul, chercher l’erreur ! 3ème passage ils viennent à 2 mais VDP refuse qu’ils collecte la machine car il y’a des marches et que soit disant ils n’étaient pas au courant ! Alors que si ! 4ème passage ils viennent à 2 et collecte enfin la machine à laver !
Je déplore un service catastrophique envers les clients, ils se moquent des clients, c’est une honte ! Honte à vous ! Quel manque de communication entre vous ! Pour ma Part c’était mon dernier achat chez Mediamarkt et je n’achèterai pas dans un magasin associé à ce service de transport. Plus jamais
Ook hier een 1 omdat 0 niet mogelijk…
Ook hier een 1 omdat 0 niet mogelijk was. Betaald voor levering op 1e verdieping… Chauffeur en zijn bijzitter weigerden te leveren op 1e verdieping, terwijl ik erbij was en zelfs aanbood om te helpen, en dumpten gewoon alles in onze garage. Bijzitter vertelde me dat het de orders van chauffeur waren en toen ik dit met de chauffeur wou bespreken kon die geen Nederlands. Bijzitter stelde dan maar voor dat ik mijn geld terugvroeg… Ik betaal voor de service… anders had ik wel levering op begane grond gevraagd.
twee sterren
twee sterren: één ster voor de klanten service. Ze zouden leveren tussen 13.50 en 14.00 ik heb niemand gezien. Toen zelf maar gebeld kreeg ik te horen dat ze nog een retour hadden en daarom later waren. Ik vroeg waarom bellen jullie dan niet even? Mevrouw sprak gewoon door mij heen ja maar ze komen zo. Ze kwamen dus om 15.30.... Als je dan even belt dat ik van iets weet vind ik dat niet erg. Tweede ster is voor de bezorgers die waren vriendelijk. En laden alles goed uit.Ik snap niet dat een bedrijf zoals Ikea met dit bedrijf werkt..
Si je pouvais ne mettre aucune étoile…
Si je pouvais ne mettre aucune étoile…
Livraison IKEA payé avec livraison à l’étage.(2eme). Le livreur refuse de livrer soit disant ne livre pas par étage mais par pallier donc je viens d’apprendre que j’habitais au 4ème. Il est reparti avec la livraison. Pire société de livraison. Étonnant que de grandes enseignes comme IKEA fassent appel à ce genre de société.
Levering via IKEA
Levering via IKEA, ladderlift besteld en betaald maar niet aanwezig bij de effectieve levering.
Hierdoor levering moeten verplaatsen naar 9 dagen later...
VPD beweert dat IKEA dit niet gecommuniceerd had en IKEA beweert dat VPD de info van de ladderlift wel had ontvangen.
Vreselijk bedrijf
Vreselijk bedrijf. Ze willen op geen enkele wijze meedenken. Ze doen de leveringen voor Ikea, maar de communicatie tussen beide firma's is nihil. Midden in een gesprek verbinden ze gewoon door met Ikea. Ikea past dezelfde tactiek toe.
1 ster omdat 0 niet mogelijk was.
1 ster omdat 0 niet mogelijk was.
Een online aankoop die dus online betaald was.
De levering van het product was op tijd.
Echter had de man die het product leverde en enkel Frans sprak het lef om mijn vrouw om haar pincode en bankkaart te vragen om zogezegd de betaling van de levering te doen.
Jullie moeten nodig jullie werknemers screenen.
Schandalig slechte service!
Zeer slechte ervaring met dit bedrijf!
Onlangs een bestelling gedaan via IKEA.
De bestelling bedroeg een bed en matras.
In IKEA is al onze informatie juist verwerkt.
Normaal was vandaag (21/6) de levering op ons adres te Willebroek. We hadden al een bericht gekregen dat de levering tussen 12:00 en 13:15 ging geleverd worden. Om 11:58 worden we opgebelde door de leveranciers dat ze niet met hun camion tot aan ons adres geraakte. Dit vonden we al heel raar want we wonen in een heel goed bereikbare straat. Mijn vriend gaat naar beneden om te kijken en belt hun terug. Nu blijkt dat zij het adres verkeerd hadden. De straat klopte alleen was dit in een heel andere gemeente (Sint-Niklaas). De leveranciers zagen het niet zitten om hun eigen fout op te lossen en alsnog alles naar het juiste adres te voeren. Want dit was te lang rijden naar hun zin. We hebben IKEA gecontacteerd met ons probleem en zij hebben er alles aan gedaan om de leveranciers te overtuigen wat helaas niet heeft geholpen. wij hadden natuurlijk omdat ons bed ging aankomen ons oud bed al uitgebroken deze ochtend en de matras naar de garage gebracht. Dus door dat leveranciers de goesting niet vinden om hun fout recht te zetten zijn wij genoodzaakt om in de zetel te slapen en dit met een baby van 2 maand oud…! (Ons kindje slaapt normaal in een side-to-side naast het bed). Nu moeten we wachten tot 4 juli… en kan mijn vriend nog maar eens een dag verlof nemen door die prutsers van VPD. helaas moet je minimaal een 1 ster review geven… anders hadden ze een dikke 0 gekregen met deze schandalig slechte service!
Ik wil wel IKEA bedanken om ons zo goed als mogelijk verder te helpen. Hopelijk veranderen ze zo snel mogelijk van leverancier!
Waardeloze Installatieservice - Zonde van je Geld!
Ik heb een inbouw afwasmachine besteld bij Mediamarkt, inclusief installatie door VDP Logistics voor een extra 70 euro. Wat een fout! Ze stuurden twee jobstudenten die geen idee hadden hoe ze een vaatwasser moesten installeren. Ik verwachtte vakmannen, maar kreeg amateurs die nog nooit een vaatwasser van dichtbij hadden gezien.
Ze wisten niet hoe ze de oude vaatwasser moesten verwijderen en rommelden maar wat aan. Na meerdere telefoontjes met hun bazen, kregen ze het advies dat de hele keuken moest worden afgebroken. Ze lieten de oude vaatwasser half gesloopt achter en dropten de nieuwe gewoon in de keuken, waarna ze snel vertrokken.
Ik besloot dan maar zelf de nieuwe vaatwasser te installeren, wat gelukkig niet zo moeilijk bleek te zijn. De raad om de keuken af te breken heb ik genegeerd, en de vaatwasser stond al snel op zijn plek.
Daar zat ik dan met de oude vaatwasser. Zonder vervoer om hem naar het stort te brengen en geen duidelijke afspraken, belandde ik in een eindeloze doorverwijzing tussen klantendiensten. Uiteindelijk werd afgesproken dat ze hem enkele dagen later in de voormiddag zouden ophalen. Ik nam een halve dag verlof, maar ze kwamen pas in de namiddag opdagen.
Met een agressieve toon eisten ze dat ik de vaatwasser naar de stoep zou brengen, wat onmogelijk was voor mij alleen. Ondanks de 70 euro die ik voor deze "service" had betaald, weigerden ze binnen te komen en vertrokken zonder vaatwasser. Ze spraken geen Nederlands, noch Engels, wat het extra frustrerend maakte.
Na opnieuw bellen met Mediamarkt probeerden ze me weer door te verwijzen naar VDP Logistics, wat ik weigerde. Ik heb mijn vaatwasser bij Mediamarkt gekocht, niet bij een van hun waardeloze partners.
Eén woord: prutsers!
Chauffeur heeft niet eens de inspanning…
Chauffeur heeft niet eens de inspanning gedaan om de wegomlegging te volgen wegens wegenwerken
alles is vlot bereikbaar
Gelieve contact op te nemen met de verkoper was het antwoord aan de telefoon
Más información sobre otros tipos de reseñas.