La empresa ha respondido
Inmiddels gebruiken we ruim 1,5 jaar vPlan in combinatie met Exact. vPlan is voor ons een top oplossing voor het digitaal plannen van werkorders. Dit deden wij voorheen via een papieren kaartjes syste... Ver más
La empresa ha respondido
Vplan heeft een mooie planning tool gebouwd die zowel in te zetten is binnen ons montage als binnen ons productieteam. Kracht ligt hem in de overzichtelijkheid, de mogelijkheid om veel informatie op d... Ver más
La empresa ha respondido
Overzicht kwijt? Te veel werk, te weinig grip? Zonder structuur loopt het al snel spaak: planningen schuiven, capaciteit wordt verkeerd ingeschat en taken blijven liggen. Je team werkt hard, maar niet altijd effectief. vPlan brengt structuur aan in je processen, maakt werk overzichtelijk én geeft je alle info die je nodig hebt om werk efficiënt te plannen en uit te voeren. We helpen je niet alleen met slimme software, maar denken ook actief mee. We begeleiden je bij het inrichten van de juiste workflows en het visueel maken van je planning. Zodat jij sneller schakelt en je team beter samenwerkt. vPlan geeft je inzicht in capaciteit, grip op prioriteiten en deadlines, én bespaart tijd met naadloze integraties met je bestaande software. Meer dan duizend bedrijven werken al productiever met vPlan.
Hogepad, 7462TB, Rijssen, Holanda
Overzichtelijke planningssoftware die ook nog eens enorm gebruiksvriendelijk is!

Respuesta de vPlan
We gebruiken Vplan nu ruim 1,5 jaar voor onze productieplanning, gekoppeld aan Exact en ons shopfloor software. Het systeem is stabiel, intuïtief en duidelijk ontworpen met de gebruiker in gedachten. Binnenkort gaan we Vplan ook inzetten voor onze projectplanning!
Wat Vplan echt onderscheidt, is de heldere documentatie en de AI Bot die direct antwoord geeft op vragen. Hierdoor kunnen we instellingen en aanpassingen zelfstandig uitvoeren, wat ons flexibiliteit en controle geeft. En als we toch hulp nodig hebben, staat het Vplan-team altijd klaar met praktische tips en ondersteuning.
Kortom: Wij zijn een tevreden klant!

Respuesta de vPlan
Superfijn programma om mee te werken. Alles is goed overzichtelijk en snel!
De begeleiding is goed. Heb je een vraag, dan is die vaak binnen een hele korte tijd beantwoord.
Al met al; een jaar geen spijt van onze keuze!

Respuesta de vPlan
Sinds twee jaar gebruiken we vplan en zijn enorm tevreden. We hebben in deze jaren in totaal 5 planningen opgebouwd en dit heeft een grote invloed gehad op het planningsproces. De tool is duidelijk en ook onze jongens die buiten aan het werk zijn kunnen gemakkelijk hun planning bekijken. Kortom; we werken efficiënter en daarmee kunnen we ons focussen op ons eigenlijke werk.

Respuesta de vPlan
Sinds kort maken wij gebruik van de plansoftware van VPlan. Zoals de kop al zegt, een flinke stap vooruit. Heerlijk om een Dashboard te kunnen maken naar eigen inzicht en lay-out. Implementatie vlekkeloos verlopen. Zeer tevreden.

Respuesta de vPlan
Doet precies wat je nodig hebt
Sinds we met deze tool werken, is het plannen een stuk makkelijker geworden. Geen gedoe meer met losse Excel-bestanden of onduidelijke schema’s.
Je ziet in één oogopslag wat er de komende weken en maanden aankomt, en dat geeft rust. Alles werkt vlot en logisch.
Mochten er dingen zijn waar je niet uitkomt, dan is er altijd de support die snel helpt.

Respuesta de vPlan
Als grafisch productiebedrijf is een goede, efficiënte planning op machineniveau voor ons van cruciaal belang. Na jarenlang gewerkt te hebben met een verouderd plansysteem uit de jaren ’90, zijn we overgestapt naar vPlan – en dat is een absolute verademing gebleken.
De interface voelt modern en intuïtief aan, waardoor collega’s in alle lagen van het bedrijf er moeiteloos mee aan de slag konden, vrijwel zonder instructie. Functionaliteiten zoals terugplannen op basis van leverdatum of vooruit plannen door orders naar een specifieke machine te slepen, maken het werk overzichtelijk en flexibel. Ook complete orders inclusief alle bijbehorende activiteiten zijn eenvoudig te verplaatsen binnen de planning.
Het toevoegen, verwijderen of splitsen van activiteiten gaat razendsnel. Bovendien is het mogelijk om op elk detail binnen een order te zoeken – van kleurnaam tot stansmes – wat in een productieomgeving zoals de onze een enorm voordeel is.
We hebben de volledige integratie en inrichting via Make.com zelf opgezet. Ondanks dat ik geen programmeur ben, was dit uitstekend te doen dankzij de duidelijke API-documentatie en de slimme AI-chatbot op de site. Met behulp van ChatGPT hebben we een volledig geautomatiseerde planning gerealiseerd, waarbij orders inclusief alle relevante data automatisch in vPlan worden ingeladen. Alles wordt live gesynchroniseerd, dus handmatig verversen is verleden tijd.
Wat ook prettig is: vPlan wordt continu doorontwikkeld. Nieuwe functionaliteiten worden automatisch beschikbaar, waardoor het systeem steeds krachtiger wordt. De verkoop- en supportafdeling hebben we nauwelijks nodig gehad, maar bij vragen reageert het team snel en adequaat.
Kortom: vPlan tilt onze productieplanning naar een hoger niveau. We zijn bijzonder tevreden over het systeem en de service eromheen.

Respuesta de vPlan
Als tropisch bosbouwbedrijf werken wij met veel verschillende projecten en locaties, wat het plannen soms behoorlijk complex maakt. Sinds we met VPlan werken, hebben we veel beter overzicht in onze dagelijkse planning. Het helpt ons om duidelijk te zien wie waar aan werkt en wanneer. Vooral voor onze consultants is het een uitkomst. Zij weten nu precies waar ze moeten zijn en wat er van hen verwacht wordt.
De software is overzichtelijk en eenvoudig in gebruik. We kunnen makkelijk aanpassingen doen als er iets verandert in het veld, wat bij ons nogal eens gebeurt. Ook de integratie met onze bestaande systemen verliep soepel.
VPlan heeft ons echt geholpen om de planning te stroomlijnen en de samenwerking binnen ons team te verbeteren. We zijn er heel tevreden over.

Respuesta de vPlan
Lage drempel voor gebruik. Duidelijke begeleiding vanuit V-plan zelf en handige AI-tool voor snelle vragen.

Respuesta de vPlan
Inzicht en capaciteit was voor ons echt nodig in de planning.
In 2023 al begonnen met vPlan met een jaar daarna een samenvoeging mee hebben gemaakt, zijn we nu in volle gang om vPlan live te gaan zetten en te gebruiken.
vPlan geeft goede ondersteuning en ontwikkelt op de vraag van de klant door.
Fijne partij om mee samen te werken.

Respuesta de vPlan
We werken al jaren met Vplan, dit zorgt voor een duidelijke weergaven van de weekplanning. De combinatie met een ERP pakket, voor het vullen van Vplan en dat je zelf handmatig ook nog wat kaartjes kunt aanmaken/ opdelen en wekelijks terug kunt laten komen werkt het helemaal Top voor ons.

Respuesta de vPlan
Afgelopen weken heeft het team van vPlan ons in een reeks remote sessies geholpen bij de implementatie van vPlan in onze organisatie. Ik ben zeer tevreden over hoe dit traject is verlopen en ik ben blij met het resultaat. De opzet van vPlan met "kaartjes" op basis waarvan je oneindig veel views en rapportages kan creëren spreekt mij erg aan. Ik had het zelf niet beter kunnen bedenken :-)

Respuesta de vPlan
Het helpt ons te versnellen en beter te plannen. Ook de mogelijkheden nog meer digitalisaties te koppelen gaat ons nog efficiënter maken.

Respuesta de vPlan
vPlan heeft voor ons een enorm overzicht gegeven in onze capaciteit. Vooruitziende blik omtrent capaciteitsbeschikbaarheid geeft beter inzage voor om nieuwe projecten aan te kunnen nemen. De vPLan app is een genot om mee te werken; duidelijk, overzichtelijk en voor iedere monteur van alle leeftijden makkelijk te begrijpen.

Respuesta de vPlan
I just want to let people know that they should read the fine print very carefully. You are automatically RENEWED (at double the original cost AND IT IS IN U.S. DOLLARS!) if you do not cancel. Also, the refund policy is very suspect and is not worth bothering with. JUST BUYER BEWARE. And the sessions I did take part in, honestly, there are better FREE programmes out there.
vPlan heeft onze manier van werken volledig veranderd! Het visuele overzicht van onze planning heeft ons enorm geholpen om meer structuur en efficiëntie te creëren. De integratie met ons boekhoudsysteem werkt fijn, waardoor gegevens automatisch overgezet worden en we veel tijd besparen. Dankzij de vPlan Go app hebben we altijd en overal inzicht in onze planning, wat communicatie met collega's een stuk eenvoudiger maakt. De ondersteuning van de consultants, zowel op locatie als online, was fantastisch en de helpdesk staat altijd klaar om je verder te helpen. vPlan bevalt ons goed (INM Trading) en is zeker een aanrader om mee samen te werken.

Respuesta de vPlan
Voor ons werkt vPlan perfect. Het is overzichtelijk en makkelijk in gebruik, waardoor we snel kunnen zien wat er gedaan moet worden. Taken en projecten zijn eenvoudig aan te passen, wat zorgt voor een soepel verloop van ons werk. Zelfs bij meerdere projecten houden we altijd goed overzicht. Bovendien integreert vPlan naadloos met de andere tools die we gebruiken. Voor ons is het een betrouwbare en efficiënte oplossing voor onze planning.

Respuesta de vPlan
Het is een mooi bedrijf met vriendelijke en behulpzaam klantcontact

Respuesta de vPlan
Prettige begeleiding en afwikkeling, je merkt terug dat ze volgens vast omkaderd proces werken, zoals in hun software terug te zien. Moeilijkere facetten of afwijkingen lopen ze nog wel wat op vast. Niettemin zeer prettige ervaring.

Respuesta de vPlan
Wij gebruiken vPlan om middels planningsborden nog meer overzicht te krijgen in ons inkoopproces, productieproces en verkoopproces. vPlan heeft een integratie met Exact en kan ook custom koppelingen maken waardoor wij meer kunnen automatiseren. Hierdoor is het voor ons gemakkelijker geworden om veranderingen aan iedereen te communiceren en is het voor iedereen duidelijk wat er moet gebeuren. Daarnaast is vPlan tijdens de implementatie periode een aantal keren bij ons op bezoek geweest om te helpen met het inrichten van het systeem. Dit was heel erg fijn aangezien er veel opties zijn.

Respuesta de vPlan
Más información sobre otros tipos de reseñas.