Hele mooie munt, makkelijk te bestellen. Na bestelling een E-mail gehad dat het tot 2 maanden kon duren voor de munt verzonden zou worden. Na 4 weken de munt met alle papieren, muntcase en doosje ontv... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
100% Oplichting. Ze proberen mensen op te lichten via advertentie op YouTube + laag startbedrag ad €3,95 (dat eventueel verhoogd kan worden als je optionele bestellingen erbij bestelt). Doe o... Ver más
La empresa ha respondido
BESTEL HIER NOOIT Zoals vele andere hier, ook opgelicht. Jammer dat ik geen 0 sterren kan geven. In April de nationale vrijheidsuitgifte munt besteld en nu mid-Juli nog niks ontvangen. Overigens wo... Ver más
Zelfde ervaring als eerdere bestellers. Kan alleen maar doorklikken met steeds extra kosten Wil je opnieuw beginnen wordt je afgebroken. Nep zoals vitea.pro. Je koopt een abonnement geen losse leve... Ver más
La empresa ha respondido
No consta que haya invitado a opinar recientemente
No ha contestado las opiniones negativas
Erg netjes en verzorgd geleverd en nog…
Erg netjes en verzorgd geleverd en nog behoorlijk snel ook
Geboren op bevrijdingsdag
Het bijzondere aan deze munt voor mij is dat ik geboren ben op de dag dat Groningen bevrijd was - 19 april 1945, en de munt is een mooi aandenken hiervan.
Zeer goede kwaliteit vrijheidsuitgiftemunt
Ik heb de munten over 80 jaren vrijheid besteld een week of drie geleden. Binnen enkele dagen kwam het pakketje, dat door de brievenbus kan, netjes bezorgd. De verpakking was van goede kwaliteit net zoals de munt waaraan niets ontbrak; er waren géén krasjes, geen vingerafdrukken of iets anders lelijks te zien. En inderdaad, de munt is echt zwaar verzilverd. Petje af voor vrijheidsuitgifte.nl. p.s. ik schrijf deze review echt uit vrije wil en naar gelang ik het hele proces heb ervaren!
Na een bestelling is het natuurlijk…
Na een bestelling is het natuurlijk even wachten tot de munt beschikbaar is en verstuurd kan worden.
Het is de mooiste munt voor 80 jaar vrijheid die ik heb,
en ontving hem redelijk snel.
Keurig geregeld
Keurig geregeld.
Na bestellen snel geleverd.
Ik heb na aanleiding daarvan nog twee anderen munten besteld.
Door mijn eigen schuld foutief huisnummer heeft u naar mijn schrijven het huisnummer aan gepast. Met een terug melding.
Daarvoor hartelijk dank.
C J van den Ende.
Onze toekomst en onze geschiedenis in 1 munt
Onze toekomst ligt in een stuk geschiedenis, deze munt roept op tot vragen stellen en luisteren naar de antwoorden.....prachtige uitgave, fantastisch initiatief!
Vasthouden en oppoetsen, dat is wat vrijheid nodig heeft!
Vrijheid geef je door!
Ik heb de munt met een brief gegeven aan mijn net geboren kleinzoon. Ik heb 75 jaar in vrede kunnen leven en zal er wat in mijn vermogen lig, van alles aan doen zodat ook hij in vrede kan leven. De munt wordt bewaard door mijn zoon en schoondochter tot hij hier zelf aan toe is. Zij waren er blij mee.
80 jaar Vrijheid
Zelf vond ik het hèèl belangrijk om zeker nù, met zoveel onrust en geweld in de wereld, iets tastbaars te kunnen hebben zodat ik de vrijheid die wij mogen ervaren, doorgeven kan aan de volgende generatie. Dit door de bevrijding van Nederland en de 80 jaar vrijheid bijzondere munt, weerspiegeld te zien.
Uitschrijven voor nieuwsbrief werkt niet
Uitschrijven voor de nieuwsbrief werkt niet. Als je op de knop "Ja ik meld mij af" klikt, gaat er een wacht-even-wiel draaien en gebeurt er niets!
Punt 2: de ik meld mij af knop is grijs-wit is, heeft slecht contrast i.t.t. tot de knop "Ik meld mij niet af", die oranje-wit is?? Toevallig net dezelfde kleur als de 'Ja ik betaal' knoppen in diverse bank-apps??
Beetje doorzichtig dit.
Maar: bij wet is het verplicht dat je je succesvol kunt afmelden voor ongevraagde nieuwsbrieven (en deze is zeker ongevraagd!) en dat werkt dus niet.
OPLICHTERS TRAP ER NIET
2 maand geleden de vrijheids uitgifte besteld en betaald
Eerste uitgifte datum 3 april
( Niks gehoord en ontvangen)
2e uitgifte datum 18 april
( Niks gehoord en ontvangen)
Contact opgenomen via contact formulier en kreeg antwoordt ze weer later binnen kwamen
Wederom niks meer gehoord en ontvangen
3e datum uitgifte 5 mei
Weer niks gehoord en weer contact opgenomen dit was 2 weken geleden kreeg een mail terug dat ze vorige week opgestuurd zouden worden
Week later nu nog niks ontvangen
Op de site wederom nieuwe datuk uitgifte begin juni
Oplichters zijn het je ontvangt niks en komen elkekeer met een smoesje
TRAP HIER NIET IN JE BENT JE GELD KWIJT
Munten ontvangen, heb geduld.
Tegen verwachting in zijn de munten onaangekondigd geleverd op 2-5-25. Zoals achteraf besteld. Zijn "zachte" munten, niet te veel aanzetten.
Blij dat ik de gok heb genomen, leuk om te hebben.7-4-2025 2 munten besteld de d-day en de Vrijheidsuitgifte, 1 was genoeg maar denk niet goed gelezen. Valt geen contact met bedrijf te krijgen, op mails word niet gereageerd en via de site een email levert altijd een foutmelding op. 1 Reclame mail ontvangen en daarvan kunnen uitschrijven.
Blij dat ik de gok heb genomen, leuk om te hebben.
Maart besteld niks ontvangen, reageren doen ze ook niet
Op 28 maart de munt besteld via vrijheidsuitgifte en betaald. Op 12 april bevestiging gekregen dat de munt verzonden zou zijn. Nu 4 Mei inmiddels en nog steeds niks ontvangen. Tot op heden 2x een contactformulier ingevuld maar nog steeds niks gehoord want ze reageren niet. Ben bang dat ik het geld kwijt ben. Van de week maar eens contact opnemen met mijn bank om te zien of ik het geld nog terug kan krijgen.
Wel betaald, geen bevestiging
Wel betaald , niks gekregen , ook geen bevestiging
Update, 4 mei een bevestiging per mail gehad dat ze vanaf 6 juni gaan leveren.
ik kan mijn gegevens niet invoeren
ik kan alles invoeren op de site van gegevens behalve mijn straatnaam en woonplaats ik kan zegmaar niks typen op mijn telefoon
Mooie herdenkingsmunt
Mooie herdenkingsmunt,
Ik heb begin april deze munt besteld, met daarbij een mooie blauwe houder en certificaat. Goede druk, met een ruime oplage ( ik was al nummer 22.147 ).
Het wachten was het waard, duurde 3 weken voordat ik hem gisteren toegestuurd kreeg goed verpakt.
De reclame voor verdere aankoop voor andere munten boeit mij niet zo. Mooie aanvulling op mijn volledig zilveren Wilhelmina munten en Maple Leaf munten uit Canada ( gekregen van mijn oom die verzetsstrijder was ).
Als ik toch enig kritiek mag leveren. Hoewel gesealed zijn er een aantal kleine krassen op de munt aanwezig.
Oplichters?
Heb in maart de vrijheidsmunt besteld voor mijn moeder die dit jaar 80 wordt. De munt zou 12 april verstuurd worden, maar er is nog niks gearriveerd. Heb meerdere malen gemaild, geen reactie. Heb gebeld maar krijg te horen dat het druk is en ze me zsm helpen, nou niet dus! Het riekt naar oplichting!!!!
Addertje onder het gras? Inderdaad.
Tegenwoordig wordt je overspoeld met een “gratis” speciale uitgifte. Ik kon nergens lezen wat het addertje onder het gras was. Daarom heb ik er zelf maar 1 besteld. Mijn ervaringen? Je moet verzendkosten betalen dus echt gratis is het niet. Daarnaast worden je er tijdens het bestelproces van alles aangeboden wat je voor een “speciale prijs” erbij kunt kopen. Daarnaast loopt je mailbox vol met reclame van sterk afgeprijsde munten. Als je daarop ingaat zit je automatisch vast aan een abonnement. Ze noemen het anders maar het komt er wel op neer. Want als je de afgeprijsde munt houd krijg je er regelmatig WEER een opgestuurd totdat je aangeeft er vanaf te willen of het niet erg vind om iedere ongewenste munt terug te gaan sturen. Hoe zeggen de Amerikanen dat ook alweer?
Zoals al meerdere keren opgemerkt
Zoals al meerdere keren opgemerkt, wanneer je de extra's weigert loopt de bestelling vast of wordt geweigerd. Pure oplichterij net als bij de 25 jaar herdenkingsmunt van de Euro.
3-4-25 de 80 jaar herdenkingsmunt…
3-4-25 de 80 jaar herdenkingsmunt besteld, 12-4 kreeg ik bericht dat de bestelling is meegegeven aan postnl.
Tot op heden nog niks ontvangen. Contact formulier ingevuld maar die verzendt niet. Worden we hier opgelicht of?
Max, bedankt voor je reactie en actie, de munt is vanmorgen door de brievenbus gevallen.

Respuesta de Vrijheidsuitgifte