Vrijheidsuitgifte Opiniones

TrustScore: 2.5 sobre 5

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hele mooie munt, makkelijk te bestellen. Na bestelling een E-mail gehad dat het tot 2 maanden kon duren voor de munt verzonden zou worden. Na 4 weken de munt met alle papieren, muntcase en doosje ontv... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

100% Oplichting. Ze proberen mensen op te lichten via advertentie op YouTube + laag startbedrag ad €3,95 (dat eventueel verhoogd kan worden als je optionele bestellingen erbij bestelt). Doe o... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 1 estrellas sobre 5

BESTEL HIER NOOIT Zoals vele andere hier, ook opgelicht. Jammer dat ik geen 0 sterren kan geven. In April de nationale vrijheidsuitgifte munt besteld en nu mid-Juli nog niks ontvangen. Overigens wo... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Zelfde ervaring als eerdere bestellers. Kan alleen maar doorklikken met steeds extra kosten Wil je opnieuw beginnen wordt je afgebroken. Nep zoals vitea.pro. Je koopt een abonnement geen losse leve... Ver más

La empresa ha respondido

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

No ha contestado las opiniones negativas

Todas las opiniones

7 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Mooi gebaar deze munt

Ik ben zelf nu 88 jaar en heb de 2e wereldoorlog meegemaakt. Vandaar dat ik blij ben met dit gebaar van u.

29 de abril de 2025

Respuesta de Vrijheidsuitgifte

Wat bijzonder om te lezen dat u de herdenkingsmunt zo waardeert. Het is een eer dat we op deze manier iets mogen bijdragen aan het levend houden van deze geschiedenis.

Dank voor uw mooie woorden en uw vertrouwen!
Mv – Klantenservice

80 jarige vrijheidsmunt gekocht

80 jarige vrijheidsmunt gekocht, mooi verpakt en met documenten erbij. is het zeker waard

Beste lamboleon,

Wat fijn om te horen dat u tevreden bent met de 80-jarige vrijheidsmunt! Bedankt voor uw positieve beoordeling en het delen van uw ervaring.

Max – Klantenservice

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Een snelle en correcte levering van een prachtige munt.

Nadat ik de uitgifte had besteld werd ik op keurige wijze op de hoogte gehouden over de bestelling en verzending. De uitgifte kwam kort na de bestelling thuis in een stevige verpakking. De munt zat in een munten doosje en ziet er prachtig uit. Super.

11 de marzo de 2025

Respuesta de Vrijheidsuitgifte

Wat fijn om te horen, Ton!
Bedankt voor uw mooie woorden en de waardering voor onze service en verpakking. Geniet van uw prachtige munt!

Alles kwam goed

Eerst een fout. Munt zat niet in de enveloppe. Na tlf. Hebben ze alles uitgezocht en de afwikkeling daarna prima.

29 de abril de 2025

Beste Emeli,

Fijn om te horen dat alles uiteindelijk goed is gekomen. Mijn excuses voor de onverwachte fout, maar goed dat we dit telefonisch snel konden oplossen. Veel plezier met uw munt!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Heb vorige week de munt ontvangen

Heb vorige week de munt ontvangen, was een kado voor mijn zoon. Dat het een aantal weken zou duren voor het kwam is logisch volgens mij, en was toch ruimschoots op tijd , voor 5 mei

Beste Mirjam,

Wat fijn om te horen dat de munt ruim op tijd is aangekomen en dat het cadeau voor uw zoon goed is bevallen! Bedankt voor uw feedback, en ik wens u en uw zoon alvast een mooie Bevrijdingsdag.

Een munt met betekenis

Ik ben er heel blij mee hij is later voor mijn dochter en eventueel kleinkind. De vrijheid moet in ere worden gehouden...mijn Opa is in de oorlog gesneuveld. De munt is heel mooi en goede kwaliteit.

Beste meneer/mevrouw Dijkhuizen,

Wat mooi om te horen dat de munt een speciale plek krijgt in uw familie en een herinnering vormt aan de waarde van vrijheid. Mijn oprechte dank voor uw woorden en het delen van uw persoonlijke verhaal. Het is een eer om met deze uitgifte de herinnering aan uw opa en alle oorlogsslachtoffers levend te houden.

Geniet van de mooie kwaliteit van de munt en van het doorgeven van deze herinnering aan uw kinderen en kleinkinderen.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Prima kado voor mijn schoonzoon

Prima kado voor mijn schoonzoon, die munten spaart!
De munt was mooi verpakt, in een speciaal hoesje.
Hij glóm ook prachtig.
Even geduld hebben loont de moeite, want e.e.a wordt niet 'de volgende dag verstuurt'.
Bovendien vind ik de gelegenheid waarvoor hij gedrukt is (80 jr. vrijheid) belangrijk genoeg!

15 de marzo de 2025

Beste mevrouw Sneep,

Wat fijn om te horen dat uw schoonzoon zo blij is met het cadeau en de munt!

Hartelijk dank voor uw positieve review!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Leveringstijd aangegeven op bevestiging bestelling

Bij mij op de order bevestiging staat:

Levertijd
De uitlevering van de officiële Nationale Vrijheidsuitgifte gaat 5 mei van start. Uw bestelling wordt dan verzonden met PostNL. Nadat uw bestelling is verzonden, bedraagt de gemiddelde levertijd 5 tot 10 werkdagen.

Ik wacht daarom rustig af en mocht ik de munt tussen 10 mei en 15 mei ontvangen dan zal ik dit laten weten hier op trustpilot en de waardering aanpassen.

Update 10 mei: De munten kwamen exact op tijd zoals aangegeven in de bevestiging. Daarom aangepast naar 5 sterren.

27 de abril de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Leveren munten laat lang op zich wachten...

Leveren niet optijd, mits maart al besteld, nu nog steeds niks geleverd gekregen.
Reageren niet op e-mail.

Ik krijg wel updates via de e-mail dat er vertraging is, maar als ik op die e-mail reageer, krijg ik geen reactie terug.

Ik ben bang dat ik mijn geld kwijt ben.

25 de abril de 2025

Beste C,

Dank voor uw review en uw geduld. U heeft helemaal gelijk: de uitlevering start op 5 mei en de geschatte levertijd is 5–10 werkdagen. We hopen dat uw munt tussen 10 en 15 mei bij u aankomt. Laat het ons gerust weten, dan passen we uw beoordeling graag aan.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Zit al een tijdje te wachten op me…

Zit al een tijdje te wachten op me munten.
Je word niet op de hoogte gehouden of niets. Ik heb 2 sets besteld. Weg geld lijkt het. Binnenkort toch maar geld terug eisen.

Edit voor eigenaar: Mailtje is allang naar jullie verstuurd ook daar geen reactie etc. Zometeen ga in online aangifte doen tegen deze site.

24 de abril de 2025

Respuesta de Vrijheidsuitgifte

Dank voor uw review en onze excuses voor het uitblijven van updates. Wilt u uw ordernummer via onze contactpagina doorgeven? Dan controleren we meteen wat er speelt en sturen we uw munten of zorgen we voor een terugbetaling.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Munt besteld,de 12de april een bericht…

Munt besteld,de 12de april een bericht dat het onderweg is. Nu ,de 24sre, nog steeds niet binnen

24 de abril de 2025

Respuesta de Vrijheidsuitgifte

Dank voor uw review, Emma, en onze excuses voor de vertraging. Wilt u uw ordergegevens via onze contactpagina doorgeven? Dan achterhaal ik direct de status en zorg ik dat uw munt zo snel mogelijk bij u komt of regel ik een terugbetaling.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Eerst kijken hoe een webshop bij de klanten overkomt.

Voor een beslissing te nemen even gekeken naar ervaring van andere op trustpilot. 63% 1 ster. Zeer waarschijnlijkheid heeft vrijheidsuitgifte.nl een dagtaak om de negatieven reacties af te handelen. Toch maar geen bestelling plaatsen bij vrijheidsuitgifte.nl.

Beste Thea,
Dank voor uw feedback. Het spijt ons dat onze Trustpilot-score u twijfel geeft. We werken continu aan verbeteringen in onze service en klantenondersteuning.

Mogen we u uitnodigen om contact met ons op te nemen via https://www.amsterdam-munten.nl/contact en uw zorgen te delen? We lossen dit graag persoonlijk voor u op en laten u zien dat uw ervaringen ertoe doen.

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Goed initiatief, maar...

Goed initiatief, want het is toch wel belangrijk dat wij al 80 jaar in vrede kunnen leven en dat mogen wij niet vergeten! Vooral nu de spanningen in de wereld toenemen.
Wel jammer dat het doosje, waarvoor we betaald hebben, bij het uitpakken al, kapot was. En dat wij nog steeds zoveel ongevraagde mailtjes (reclame) krijgen.

Beste Wim,
Dank voor uw positieve woorden over de vrijheid en uw feedback, Wim. Excuses dat het doosje beschadigd was en dat u ongewenste mailtjes ontvangt. Neem via onze contactpagina even uw ordernummer door, dan sturen we u een nieuw doosje op en zorgen we dat uw e-mailadres uit onze mailinglijst verwijderd wordt.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Heb lang op de munt moeten wachten ivm…

Heb lang op de munt moeten wachten ivm fout bij postnl.De klantenservice heeft de munt opnieuw naar mij toegestuurd en ik ben er heel blij mee.

Respuesta de Vrijheidsuitgifte

Dank voor uw review, Janna. Fijn om te horen dat onze klantenservice het snel heeft opgelost en dat de munt goed is aangekomen.

Besteld

Besteld, betaald en nog altijd niets ontvangen, krijg alleen maar meer mails om te bestellen, super irritant en voel me opgelicht

11 de abril de 2025

Beste Karin,

De uitlevering van de huidige bestellingen staat gepland voor 5 mei, zoals ook vermeld op onze website en in de bestelbevestiging.

Heeft u de bestelling al eerder geplaatst, of heeft u andere vragen over de levering? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice – we helpen u graag verder.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Zeer slecht bedrijf oplichters zijn…

Zeer slecht bedrijf oplichters zijn het, sinds maart 2025 betaald nooit wat ontvangen wel bijna €22 betaald. Men zegt komt binnen was niet voorradig weken verder nog niks ontvangen maar het 100 mails sturen wat ze hebben .ik zou nooit iets hier bestellen ik heb het ook uithanden gegeven aan incassobureau/ deurwaarder

21 de marzo de 2025

Beste Erich,

Dank voor uw bericht en vervelend om te horen dat het zo is ervaren.

Het klopt dat sommige uitgiftes, zoals de D-day uitgifte, tijdelijk waren uitverkocht. Als het goed is, bent u hierover ook geïnformeerd. De betreffende producten zijn inmiddels binnen en worden op dit moment verzendklaar gemaakt.

Mocht het om een andere bestelling gaan, of wilt u liever de aankoop ongedaan maken, dan horen we het uiteraard graag.

Munt besteld

Munt besteld, niets ontvangen, terwijl de munt al meer dan 8 dagen onderweg zou zijn.

In de weken voor 29-4 meerdere malen een mail gestuurd echter geen reactie oid ontvangen!
Er wordt op deze review gereageerd met een leuke reactie maar verder wordt er totaal geen actie ondernomen. Weggegooid geld!

20 de abril de 2025

Beste H. Dekker,
Dat is uiteraard niet de bedoeling. Zou u contact willen opnemen met onze klantenservice via onderstaande link of telefoonnummer? Dan kijken we graag na wat er mis is gegaan en zorgen we – indien nodig – voor een vervangend exemplaar.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Nooit vergeten wat deze mensen hebben meegemaakt

Het gaat mij om de betekenis van deze munt. Mijn ouders hebben de oorlog meegemaakt. In canada was mijn buurman een van de vele Canadezen die ons bevrijd had. Mijn vader, en dus ook ik, zijn enorm dankbaar.

Beste JB,

Hartelijk dank voor het delen van uw verhaal. Wat bijzonder om te lezen hoe deze uitgifte voor u en uw familie zoveel betekenis heeft. Het is precies om die reden dat we deze uitgifte hebben uitgebracht: als eerbetoon aan degenen die zoveel hebben doorstaan en gegeven.

We waarderen uw woorden enorm.

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Onlosmakelijk verbonden met…

Onlosmakelijk verbonden met koppelverkoop. Een eigendomscertificaat zonder dat er een naam van een eigenaar op staat.

Beste Aldert,

Op de certificaten van de Vrijheidsuitgifte staat inderdaad geen naam vermeld. Dit is bewust zo gedaan, zodat eventuele doorverkoop eenvoudiger is.

Gratis voor €11,85?

Gratis voor €11,85?! Kom bij mijn moeder thuis en ja hoor ik zie de bestel bevestiging. Al die neppe 4/5 sterren reviews vallen wel op hier. En in de voorwaarden hebben jullie het over een abbonement?! "De consument kan een overeenkomst die voor onbepaalde tijd is aangegaan en die strekt tot het geregeld afleveren van producten" Nu hopen dat mijn moeder niet aan een abbonement vastzit. En kom niet aan met die je kunt alles op nee zetten en alleen de munt krijgen. Het is heel gemakkelijk om een website te ontwerpen die je op een valse "storing" gooit als je niks extra's wilt kopen. En dan laat je er 5 wel door zodat het niet teveel opvalt. Mensen opgepast niet kopen!

Beste Anne,

Dank voor uw bericht.

Wij bieden geen abonnementen aan waar klanten aan vastzitten. Wel is er een verzamelservice waarvoor men zich vrijwillig kan inschrijven – deze is op elk moment stop te zetten. Geleverde munten kunnen bovendien tot bijna een maand na ontvangst worden geretourneerd.

Als u twijfelt of uw moeder zich hiervoor heeft aangemeld, kunt u uiteraard contact opnemen met onze klantenservice. We kijken het graag voor u na.

Op de factuur staat dit overigens ook altijd duidelijk vermeld.

Klantenservice

8 consejos para escribir buenas reseñas.