Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fantastisk service – kæmpe anbefaling! ⭐⭐⭐⭐⭐ Jeg ringede i dag til VVS-Selvbyg for at høre nærmere om en konkret vare, som de heldigvis havde på lager. Efter lidt snak tilbød han simpelthen, at vi... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Som alle de andre gange jeg har handlet hos jer, er det hurtig ekspedition og fremsendelse. Det er vigtigt når man i dette tilfælde, har et pillefyr der ikke kan køre før man har reservedelen i hånde... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Har handlet 3 gange hos dem nu. Fair priser og rigtig hurtig levering. Også fedt der er så mange fleksible leverings muligheder.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bestilte en MAFA udvidelse til min MAFA mini træpillesilo, skaffevare med op til syv dages leveringstid. Iøvrigt eneste netbutik hvor varen var tilgængelig for bestilling uden først at tage kontakt, o... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de insumos para plomería / fontanería

Escrito por la empresa

Hos os finder du et stort udvalg i VVS artikler. Vi er eksperter indenfor reservedele til pillefyr, pilleovne og brændefyr. Med mere end 40 års erfaring står vi klar til at hjælpe, råde og vejlede hvad end du skal montere gulvvarme, lave nyt badeværelse eller skifte din varmekilde. Kig også gerne vores markedsplads igennem for gode tilbud og restpartier. Vi er blandt andet lagerførende i reservedele til Baxi Multiheat, Vølund, Passat Compact, Iwabo Villa, Watts gulvarme, Baxi prisme og meget mere. Vi pakker og sender ordre alle hverdage. På vores webshop kan du se splittegninger over de forskellige kedler, brænder med mere, og finde de ønskede reservedele. Ønsker du en reservedel som vi ikke er lagerførende med eller som er angivet som skaffevare, er du velkommen til at kontakte os, så hjælper vi dig med at finde den ønskede reservedel. Vi handler med leverandører i ind- og udland og har stor ekspert viden indenfor de varer vi forhandler. Du er altid dækket af de respektive producenters oplyste produktgaranti, og som absolut minimum 2 års reklamationsret jf. dansk købelov. Når du handler hos vvs-selvbyg er dine varer altid omfattet af producentens oplyste produktgaranti - Uanset om den er på 2, 5, 10 eller 25 år! Som privat kunde har du 14 dages fortrydelsesret, når du handler på vvs-selvbyg.dk. Du skal blot sørge for at varen er forsvarligt indpakket og afleveret til Postdanmark, anden fragtmand, eller til os senest 14 dage efter modtagelsen.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

No ha contestado las opiniones negativas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

4,8

Todas las opiniones

30 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 5 estrellas sobre 5

5 stjerner er ikke helt nok.

5 stjerner er ikke helt nok.
Hold nu kæft en service og venlighed man bliver mødt med her💪
Fyret virkede ikke. Det var fredag eftermiddag. Så gode råd var dyre.
Men VVS-selvbyg gik lige den ekstra mil for, at jeg allerede lørdag havde gang i fyret igen.
Jeg fik endda rabat.
En VIRKELIG tilfreds kunde. Jeg kan varmt anbefale denne butik.
Jeg vender helt sikkert selv tilbage.
Nåe ja. De var da forresten også meget billigere end deres konkurrenter 👍

3 de octubre de 2025
Opinión espontánea

God og hurtig service

Fik hurtigt at vide at min vare var i restordre allerede 2 dage senere modtog jeg pakken. Der da hurtigt service... og tak for vingummi bamser. Altid et hit😀👍🏻

25 de septiembre de 2025

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.