VVVV cadeaukaarten Opiniones

TrustScore: 3.5 sobre 5

3,5

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 1 estrellas sobre 5

I recently purchased 2 VVV Cadeaucards from Albert Heijn and gave it to my friends. They reported saying balance was zero. The amount was used even when they didn’t have physical cards and pin.... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik zag er erg tegenop om een vvv bon met foto te maken en bestellen had dat nog nooit gedaan ik denk daar kom ik nooit uit maar moest een cadeautje ze vroegen een cadeaubon het ging heel soepel erg ma... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Geef nooit een vvv cadeaukaart kado. Je kunt er namelijk bijna niets mee. Na een jaar verdampt een deel van je saldo, heel veel winkels, webwinkels, restaurants, bouwmarkten, supermarkten, sportwinkel... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Mijn VVV kaarten waren niet aangekomen (waarschijnlijk ontfutseld onderweg tijdens de verzending :-( ) Gelukkig geen groot bedrag, maar toch... Een telefoontje en de volgende dag had ik al nieuwe!... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de regalos
  2. Proveedor de regalos corporativos

Escrito por la empresa

Koop een cadeaukaart of cadeaubon en geef miljoenen cadeaus. VVV heeft verschillende producten; VVV Cadeaukaart, VVV Dinercheque, VVV Lekkerweg.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Ha contestado el 95% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 48 horas

Todas las opiniones

149 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Ik kon na telefonisch contact heel…

Ik kon na telefonisch contact heel simpel de digitale cadeaucard omzetten naar een fysieke. De digitale was nauwelijks bruikbaar.

18 de abril de 2025
Logotipo de VVVV cadeaukaarten

Respuesta de VVVV cadeaukaarten

Hi Ed,
Bedankt voor je review.

Wat fijn om te horen dat de omzetting naar een fysieke kaart soepel is verlopen.

We wensen je heel veel plezier met het besteden en hopelijk zien we je snel weer terug in de webshop!

Team VVV Cadeaukaarten

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Maandags 14-2 besteld zaterdags 19-2…

Maandags 14-2 besteld zaterdags 19-2 nog geen VVV cadeau kaart

19 de abril de 2025
Logotipo de VVVV cadeaukaarten

Respuesta de VVVV cadeaukaarten

Goedemiddag Anno, bedankt voor jouw review. Allereerst vervelend om te vernemen dat je jouw bestelling niet op tijd hebt ontvangen. Zou je ons een mail willen sturen naar klantenservice@vvvcadeaukaarten.nl onder vermelding van jouw bestelnummer? Wij helpen je graag verder, alvast bedankt voor je medewerking.

Team VVV Cadeaukaarten

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Fijn dat het in te wisselen is

Fijn dat het in te wisselen is. Alleen jammer dat je niet een cadeau kaart van precies 50e kan wisselen áls je je vvvbon ervoor wilt gebruiken . Om er 50e af te laten schrijven. Het is alleen mogelijk met een online cadeau bon

29 de marzo de 2025

Verkeerde informatie website

Bij bestellen kun je op de website een kaart voor € 100,00 kiezen maar bij het afrekenen met IDeal is het niet mogelijk. Tevens kun je de portokosten niet met IDeal afrekenen. Na telefonisch contact wordt gezegd dat het Max. bedrag € 50,00 is. Je moet € 48,05 voor de kaart kiezen en € 50,00 betalen.

30 de marzo de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Heb Vvv kaart 25€ willen omwisselen…

Heb Vvv kaart 25€ willen omwisselen voor Bol.com kaart op de omwisselpagina van de VVV.
Ik zou een code krijgen opgestuurd binnen een uur.
Die code is er nooit gekomen.
Klacht ingediend op hun website( telefoonnummer staat nergens vermeld).
Dit is ook al dagen geleden,geen reactie.
Maar die 25€ ben ik kwijt.
Dit is gewoon een scam pagina.
Dievenbende zonder echte klantenservice.
Ik haal dit review pas weg wanneer ik mijn €25,- terug heb.
Dat geld boeit me niet maar het was een cadeau.
Dan voel je je wel genaaid!
Een bedrijf van 50 jaar oud wat niet te vertrouwen is bah!

2 de abril de 2025
Valorada con 3 estrellas sobre 5

Ik heb via internet gezocht hoe ik…

Ik heb via internet gezocht hoe ik online een kadobon kon kopen bij de VVV en eentje die ik via email kon (door)sturen naar klanten. Wat jammer is dat het niet heel duidelijk was en toen bleek dat de online versie kadobon alleen maar bij online winkels kan worden uitgegeven. De aanvraag verliep voor de rest soepel en snel.

24 de marzo de 2025

Je reinste diefstal

Je reinste diefstal. 5 jaar geldigheid bij VVV dinerkaart. Maar wel jaarlijks 6 € afschrijven aan saldo beheerskosten?!?. Dus na 3 jaar is er 18 € van je saldo af.
Zo gaat je de waarde snel naar beneden. Dat het mogelijk is.....misleiding ten top omdat dit niet benoemd staat op het mooie doosje. En de bedragen die afgeschreven worden per jaar.

29 de marzo de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Deze bende werkt voor geen meter

Deze bende werkt voor geen meter. Wacht nu al 3 uur op enige vorm van bevestiging mbt het omzetten naar bol.com tegoed. Ook wel fijn dat je niet gewoon met iemand kan bellen of chatten. Nu krijg ik weer zo'n domme bot voorgeschoteld die mij constant verwijst naar het contactformulier en natuurlijk moet ik weer dagen wachten totdat er iemand contact opneemt. Zorg ervoor dat je zooi naar behoren werkt en als dat niet het geval is zorg er dan voor dat je iemand snel kan bereiken. Stelletje armoedige uitbuiters.

28 de marzo de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Tijdens de Sinterklaas viering kreeg…

Tijdens de Sinterklaas viering kreeg onze hele familie een VVV bon van opa en oma.
Bij het willen verzilveren blijkt echter dat alle bonnen al leeg zijn gehaald!
Binnen 2 dagen na aanschaf. Oftewel, VVV heeft t geld en wij niets.

22 de marzo de 2025

Snel en online

Als je geen fysiek adres hebt van mensen en je wilt ze snel een bedankje sturen, is een online cadeaukaart een goede oplossing.
Een leuke boodschap erbij maakt het persoonlijker. Ik herschrijf het bericht per cadeaukaartcode die ik ontvang en daarna stuur ik het door.

4 de marzo de 2025

Deze kaart deugt niet

Deze kaart deugt niet. We hebben het gedurende de looptijd van de kaart geprobeerd bij zeker zes restaurants die vermeld staan op de website, en daar zeiden ze niet te participeren. Onze vrienden hebben ons een cadeau gedaan van €50 en dat was weggegooid geld.

15 de marzo de 2025

Tevreden

Het was eenvoudig om een vvvcard te personaliseren met foto en eigen tekst. En het resultaat is leuk!
Het duurde wel lang voordat ik hem in huis had, maar dat kan aan post liggen

6 de marzo de 2025
Opinión espontánea

8 consejos para escribir buenas reseñas.