3,9

Muy bueno

Schade paneel wordt niet opgelost

Vorige week panelen ontvangen. Een paneel was beschadigd. Met heel veel moeite een nieuw paneel gekregen, (ze wilde me eigenlijk geen nieuw leveren). Dit werd overigens gewoon buiten voor de deur gezet. Er werd niet van tevoren gebeld. Bij het aanbrengen vandaag kwamen we erachter dat dit paneel een andere kleur heeft dan de rest. Het ziet er niet uit. Dus voor 250 euro panelen naar de haaien. Ik ga maar niet om een oplossing vragen bij dit bedrijf. Ik denk niet dat het goedkomt.

26 de marzo de 2026

Verrast door kwaliteit!

Ik was een beetje sceptisch over plaktegels, maar die van Wallways zijn echt een uitkomst! Super makkelijk op te plakken, en het ziet er meteen een stuk chiquer uit. Na een paar weken zitten ze nog steeds strak, zelfs bij het koken en afwassen.

Absoluut een aanrader als je snel je ruimte wilt opknappen zonder veel gedoe.

23 de febrero de 2026

Toppie

Ik wist niet goed waar ik moest beginnen voor de afmetingen etc. Super goed contact gehad met een medewerker die mij met alles geholpen heeft. Met iemand met een budget zijn de producten echt top en ze zijn zo geïnstalleerd! Een aanrader!

8 de enero de 2026

Ik heb op 19 juni kunststof hoeklijnen…

Ik heb op 19 juni kunststof hoeklijnen besteld en betaald. Volgens de website waren deze op voorraad en zou levering binnen 1-5 dagen plaatsvinden. Op 25 juni via whatsapp contact gehad met de klantenservice. Vanwege een storing zou de bestelling niet goed zijn doorgekomen. Zou met spoed alsnog worden geleverd. Op 1 juli nog niets ontvangen. Ik heb meerdere keren via whatsapp verzocht om aan te geven hoe het er mee staat, maar er werd traag gereageerd. De verwachting was dat er 10 juli geleverd zou gaan worden. Er was iets verkeerd gegaan bij de verwerking van de order.
De hoeklijnen zijn conform nieuwe afspraak op 10 juli afgeleverd. Toch nog een goede afloop. Klantenservice was nu beter bereikbaar. Dus met enige vertraging heeft Wallways het toch netjes afgehandeld.

19 de junio de 2025