Jag är verkligen väldigt nöjd och vill starkt rekommendera Warghs Juridik. Snabb, professionell, kompetent, väl förberedd, tillgänglig och effektiv. Det hela kändes väldigt tryggt, och mina äre... Ver más
Fick hjälp av Henric i en tid då mitt liv vändes upp och ner pga av en arbetsrättstvist. Han var tydlig och rättfram i dom alternativ som jag hade, det gav mig ett lugn. Genom hela processen var han... Ver más
La empresa ha respondido
Jag fick ett oerhört vänligt, kunnigt och professionellt bemötande av en man , som jag tyvärr glömt namnet på. Mitt problem blev strukturerat, klarlagt och belyst från flera synvinklar. Jag är mer än... Ver más
Pratade med Henric Einarsson då jag behövde råd och stöd i arbetsrättsliga frågor. Väldigt överraskad av hans fantastiska bemötande, engagemang och tålamod. Han tog sig tid att lyssna och förklara va... Ver más
Escrito por la empresa
Vi är din juridiska specialist på kommersiell arbetsrätt. Genom mångårig specialistkompetens och hög servicegrad hjälper vi arbetstagare och arbetsgivare i hela landet att navigera arbetsrätten och reder ut eventuella konflikter som kan uppkomma enkelt och smidigt med ett fokus på affärsmässiga och pragmatiska lösningar. Vi biträder även på andra rättsområden såsom avtalsrätt, bolagsrätt och entreprenadrätt.
Box 170, 111 73 , Stockholm , Suecia
- 0840809970
- info@warghs.se
- warghs.se
No ha contestado las opiniones negativas
Mycket professionell rådgivning
Mycket professionell rådgivning. Trevlig Raka svar & rådgivaren har sten koll på lagar & regler. Han vet vilka situationer man har rättigheterna på sin sida.

Respuesta de Warghs Juridik
Fick hjälp av kunnig och trevlig jurist.

Respuesta de Warghs Juridik
Fick svar inom några timmar på min…
Fick svar inom några timmar på min fråga. Proffesionellt, rakt och korrekt mer än nöjd

Respuesta de Warghs Juridik
Tusen tack för all hjälp & stöd jag har…
Tusen tack för all hjälp & stöd jag har fått från er! Ni förhandlade en överenskommelse med min (oprofessionella) arbetsgivare enligt mina förväntningar/krav och lite mer. Det gick fort & smidigt, inga konstigheter!
Rekommenderar till ALLA som har en arbetsgivare som inte följer lagar & regler.
/DK

Respuesta de Warghs Juridik
Jag har fått en snabb och värdefull…
Jag har fått en snabb och värdefull hjälp i en knepig situation med arbetsgivaren. De var smidiga och kommunikativa. De håller det som de lovar. Tveka inte att ta kontakt med dem.

Respuesta de Warghs Juridik
Jag fick prata med den vänligaste…
Jag fick prata med den vänligaste mannen idag, trots att mitt ärende är rena skämtet från min arbetsgivare så hjälpte er jurist mig med klar information och väldigt förstående över hur det känns.
Fick väldigt bra information om hur jag kan gå tillväga nu och känns bra att få klarhet i något som är krångligt att läsa in själv. Tack! Tusen tack!

Respuesta de Warghs Juridik
Jättebra info och ett trevligt…
Jättebra info och ett trevligt bemötande. Henrik är verkligen hjälpsam.
Dålig på att informera innan det är…
Dålig på att informera innan det är försent.
Fick prata med en mycket trevlig person…
Fick prata med en mycket trevlig person som hjälpte mig att förstå på ett enkelt sätt vad som gällde i mitt specifika fall. Rekommendera starkt!

Tack Warghs!
Snabb respons och väldigt konkret rådgivning. Tack Warghs!

Bra bemötande, kunnig rådgivning
Bra bemötande, fick absolut den hjälp jag behövde i mitt ärende. Tack för den här gången.
Jag är mycket nöjd med den hjälp jag…
Jag är mycket nöjd med den hjälp jag fick inklusive råd om framtiden. Inför mötet hade bägge rådgivarna gått igenom allt skriftligt material trots att det varit kort förberedelsetid. Jag hade stor nytta av de råd jag fick.

Respuesta de Warghs Juridik
Proffsigt bemötande och stora kunskaper…
Proffsigt bemötande och stora kunskaper inom området arbetsrätt.
Juristbyrå med stort kunnande
Juristbyrå med stort kunnande, i mitt fall gällande arbetsrätt. Jag kontaktade dom på rekommendation och har fått en utomordentlig hjälp med löpande information i mitt ärende, en jurist du kan känna dig trygg hos.
Snabb
Snabb, kunnig och ärlig, alltid tillgänglig och hade svaret på mina frågor. Han förklarar så jag förstod.
Mycket seriös och duktig på sitt jobb
Mycket seriös och duktig på sitt jobb, inga konstigheter eller krångel. Dom gjorde allt jobb medans jag hölls informerad om händelseförloppet.
Bra priser och väldigt kunniga
Skulle rekommendera dessa om ni vill ha en seriös och säker jurist
Más información sobre otros tipos de reseñas.