Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jag är verkligen väldigt nöjd och vill starkt rekommendera Warghs Juridik. Snabb, professionell, kompetent, väl förberedd, tillgänglig och effektiv. Det hela kändes väldigt tryggt, och mina äre... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fick hjälp av Henric i en tid då mitt liv vändes upp och ner pga av en arbetsrättstvist. Han var tydlig och rättfram i dom alternativ som jag hade, det gav mig ett lugn. Genom hela processen var han... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jag fick ett oerhört vänligt, kunnigt och professionellt bemötande av en man , som jag tyvärr glömt namnet på. Mitt problem blev strukturerat, klarlagt och belyst från flera synvinklar. Jag är mer än... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Pratade med Henric Einarsson då jag behövde råd och stöd i arbetsrättsliga frågor. Väldigt överraskad av hans fantastiska bemötande, engagemang och tålamod. Han tog sig tid att lyssna och förklara va... Ver más

1. Servicios legales

Escrito por la empresa

Vi är din juridiska specialist på kommersiell arbetsrätt. Genom mångårig specialistkompetens och hög servicegrad hjälper vi arbetstagare och arbetsgivare i hela landet att navigera arbetsrätten och reder ut eventuella konflikter som kan uppkomma enkelt och smidigt med ett fokus på affärsmässiga och pragmatiska lösningar. Vi biträder även på andra rättsområden såsom avtalsrätt, bolagsrätt och entreprenadrätt.

4,8

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No ha contestado las opiniones negativas

Kunnig och engagerad rådgivning

Jag kan varmt rekommendera Warghs juristbyrå.
Jag fick en inledande rådgivning i ett klurigt trafikärende. Henric Einarsson engagerade sig och gav mig noggranna och kunniga upplysningar om vad som gällde enligt lagar i detta ärende. Han förklarade tydligt och pedagogiskt via mejl.
Denna rådgivning var dessutom gratis. Christine Bomstad

11 de mayo de 2024

Respuesta de Warghs Juridik

Tack så mycket för ditt varma omdöme Christina, du är välkommen att återkomma om du behöver ytterligare rådgivning. I detta ärende, eller något helt annat!

Kontaktade Warghs Juridik gällande en arbetsrättslig fråga

Kontaktade Warghs Juridik gällande en arbetsrättslig fråga och fick grundliga svar som jag känner att jag tryggt kan luta mig tillbaka på. Kommer anlita Warghs framåt om behov uppkommer.

27 de marzo de 2024

Respuesta de Warghs Juridik

Stort tack för ert varma omdöme! jättekul att vår rådgivning var till hjälp för er. Varmt välkomna åter i framtiden!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Henric Einarsson är kunnig och…

Henric Einarsson är kunnig och effektiv. Han är pragmatisk och trevlig. Mycket nöjda med hans professionella rådgivning. Tack!

21 de marzo de 2024

Respuesta de Warghs Juridik

Stort TACK för er varma recension. Jättekul att vi lyckades ta detta från ax till limpa och att ni är nöjda med vårt arbete! Jag hoppas att ni återkommer som klienter om behov uppstår.

Gav mig hjälpsam rådgivning

Gav mig hjälpsam rådgivning, gjorde sitt yttersta för att jag ska kunna hantera min situation vidare på egen hand. Tack!

4 de marzo de 2024

Hej Josefin,
Tack för ditt fina omdöme och lycka till med din situation!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jag tackar för snabb svaret
Mycket trevligt kontor och trevligare medarbetare.

25 de febrero de 2024

Hejsan !!!

Hejsan !!!
Hade ett väldigt givande samtal med Henric Einarsson om arbetsrätt och timmar, väldigt lugn och proffsig!!!
Uppskattas verkligen!!!

21 de febrero de 2024
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Henric Einarsson är den bästa jag…

Henric Einarsson är den bästa jag någonsin har pratat med. Han är så förståelig, hjälpsam,engagerad , ger 100% samt att han är så tydlig. Han hjälpte mig med en hyresrätt fråga och utan Henric så hade jag aldrig klarat mig. 5/5

31 de enero de 2024

Respuesta de Warghs Juridik

Tack för ditt fantastiska omdöme Jihad. Riktigt kul att det löste sig så bra för dig!

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.