Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jag är verkligen väldigt nöjd och vill starkt rekommendera Warghs Juridik. Snabb, professionell, kompetent, väl förberedd, tillgänglig och effektiv. Det hela kändes väldigt tryggt, och mina äre... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fick hjälp av Henric i en tid då mitt liv vändes upp och ner pga av en arbetsrättstvist. Han var tydlig och rättfram i dom alternativ som jag hade, det gav mig ett lugn. Genom hela processen var han... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jag fick ett oerhört vänligt, kunnigt och professionellt bemötande av en man , som jag tyvärr glömt namnet på. Mitt problem blev strukturerat, klarlagt och belyst från flera synvinklar. Jag är mer än... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Pratade med Henric Einarsson då jag behövde råd och stöd i arbetsrättsliga frågor. Väldigt överraskad av hans fantastiska bemötande, engagemang och tålamod. Han tog sig tid att lyssna och förklara va... Ver más

1. Servicios legales

Escrito por la empresa

Vi är din juridiska specialist på kommersiell arbetsrätt. Genom mångårig specialistkompetens och hög servicegrad hjälper vi arbetstagare och arbetsgivare i hela landet att navigera arbetsrätten och reder ut eventuella konflikter som kan uppkomma enkelt och smidigt med ett fokus på affärsmässiga och pragmatiska lösningar. Vi biträder även på andra rättsområden såsom avtalsrätt, bolagsrätt och entreprenadrätt.

4,8

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No ha contestado las opiniones negativas

Proffsig och kunnig

Otroligt proffsig och kunnig. Jag var väldigt nöjd med hjälpen jag fick i förhandlingen med min fd arbetsgivare vid uppsägning pga arbetsbrist.

26 de enero de 2024

Arbetsrätt

Jag vill verkligen lyfta fram den fantastiska hjälpen jag fick från Henrik på Warghs Juridik. Hans tålamod, engagemang och klokhet gjorde hela processen till en positiv och förtroendefull upplevelse. Henrik var inte bara professionell utan också väldigt transparent och höll mig uppdaterad genom hela ärendet. Rekommenderar starkt Warhs Juridikbyrå, och särskilt Henrik, för en exceptionell juridisk support!

18 de enero de 2024

Proffsigt

Proffsigt, med gedigen kunskap. Hade kontakt med Henrik Einarsson på Wargh. Enormt tacksam till hans kontakt och kunskaper. Lycka att det finns stjärnor som honom 🙏✨

4 de enero de 2024

Respuesta de Warghs Juridik

Stort TACK, för din fina recension. Det var väldigt trevligt att prata med dig och jag hoppas att allt går väl för dig under 2024!

Inlyssnande och kunnig

Inlyssnande, empatisk och kunnig.

3 de enero de 2024

Respuesta de Warghs Juridik

Stort TACK för ditt varma omdöme, du är välkommen att återkomma om du behöver konkret hjälp med ditt ärende.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Watch out

Watch out! Henric is a scam! He took 50 000 kr for a trip from Borlänge to Stockholm. He takes money from his customers that are in need.

1 de noviembre de 2023

Best regards,
Georgina Nilsson,

As we take all Trustpilot reviews very seriously, we have investigated your claim and found that you are not a client of Warghs Law Firm, and no such claimed invoice has been issued.

Due to your falsely made accusation, we will ask Trustpilot to remove your review.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Då jag var osäker på arbetsrätten

Då jag var osäker på arbetsrätten, gällande provanställning och slutdatum, så fick jag ett svar och bekräftelse på vad som gäller mellan arbetsgivare och arbetstagare och i detta fall att arbetsgivaren avslutar provanställningen. Hanteringen från ert företag var mycket smidig, snabb och förstålig.

13 de diciembre de 2023
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jag är väldigt nöjd med Warghs juridik

Jag är väldigt nöjd med Henric.
Efter att ha hamnat i en jobbig arbetsrättslig situation har han hjälpt mig på ett professionellt och empatiskt sätt och resultatet blev mycket bra till slut. Han har hela tiden varit både snabb och noggrann när det gäller att återkoppla läget i processen. Därför ger jag Warghs Juridik mina allra bästa rekommendationer.
//Olga K

1 de diciembre de 2023

Hej Olga,
Jätteroligt att få ditt varma omdöme efter en relativt lång process med din arbetsgivare. Warghs Juridik önskar dig all lycka till i din nya roll och en riktigt god Jul!

Snabba och genomtänkta svar

Jag fyllde i info om mitt ärende på deras hemsida på fredag em och redan på lördag fick jag ett utförligt genomtänkt svar på mejl av Henric. Det var bråttom så jag är oerhörd tacksam för det. Rekommenderar!

25 de noviembre de 2023

Respuesta de Warghs Juridik

Tack för er varma rekommendation. Det betyder mycket att få återkoppling på den rådgivning vi ger och också viktigt för andra som söker rådgivning att få den återkopplingen från er som tidigare frågat.

Ha en riktigt fin Söndag!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fick en mycket bra bemötande och…

Fick en mycket bra bemötande och professionellt svar!

20 de noviembre de 2023

Respuesta de Warghs Juridik

Kul att du fick ett gott intryck av vårt samtal. Jag hoppas att det löser sig, annars är du välkommen att anlita oss så ska vi gör vårt bästa för att lösa det åt dig.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jag fick svaret efter väldigt kort tid

Jag fick svaret efter väldigt kort tid. Svaret är tydligt och ger tillräckligt mycket information. Tack så mycket!

21 de noviembre de 2023

Respuesta de Warghs Juridik

Vi försöker att svara samma dag och väldigt roligt att ni uppskattade vår rådgivningsservice.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jag fick svar på funderingar jag hade…

Jag fick svar på funderingar jag hade och mötet gick väldigt effektivt!

17 de noviembre de 2023

Respuesta de Warghs Juridik

Vi försöker alltid att erbjuda lösningen utifrån juridisk metod vilket innebär en stegvis analys och lösning med alternativa utfall. Kul att ni uppskattade vårt samtal.

Lugn och tydlig

Lugn och tydlig. Rekommenderas starkt!

16 de noviembre de 2023

Respuesta de Warghs Juridik

Tack för ert varma omdöme. Vi hoppas att ni väljer oss för framtida juridiska situationer där hjälp är behövligt.

Jag fick snabb hjälp o bra förklaring

Jag fick snabb hjälp o bra förklaring
Bra o kunnig
Jurist. Rekommenderas skarpt
Annette

14 de noviembre de 2023

Respuesta de Warghs Juridik

Hej Anette! Så roligt att du är nöjd med vår rådgivning. Skälet till att vi ibland ber om kompletterande information är för att kunna ge exakt rådgivning. Stort TACK för din varma rekommendation!

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.