Jag är verkligen väldigt nöjd och vill starkt rekommendera Warghs Juridik. Snabb, professionell, kompetent, väl förberedd, tillgänglig och effektiv. Det hela kändes väldigt tryggt, och mina äre... Ver más
Fick hjälp av Henric i en tid då mitt liv vändes upp och ner pga av en arbetsrättstvist. Han var tydlig och rättfram i dom alternativ som jag hade, det gav mig ett lugn. Genom hela processen var han... Ver más
La empresa ha respondido
Jag fick ett oerhört vänligt, kunnigt och professionellt bemötande av en man , som jag tyvärr glömt namnet på. Mitt problem blev strukturerat, klarlagt och belyst från flera synvinklar. Jag är mer än... Ver más
Pratade med Henric Einarsson då jag behövde råd och stöd i arbetsrättsliga frågor. Väldigt överraskad av hans fantastiska bemötande, engagemang och tålamod. Han tog sig tid att lyssna och förklara va... Ver más
Escrito por la empresa
Vi är din juridiska specialist på kommersiell arbetsrätt. Genom mångårig specialistkompetens och hög servicegrad hjälper vi arbetstagare och arbetsgivare i hela landet att navigera arbetsrätten och reder ut eventuella konflikter som kan uppkomma enkelt och smidigt med ett fokus på affärsmässiga och pragmatiska lösningar. Vi biträder även på andra rättsområden såsom avtalsrätt, bolagsrätt och entreprenadrätt.
Box 170, 111 73 , Stockholm , Suecia
- 0840809970
- info@warghs.se
- warghs.se
No ha contestado las opiniones negativas
Proffsig och kunnig
Otroligt proffsig och kunnig. Jag var väldigt nöjd med hjälpen jag fick i förhandlingen med min fd arbetsgivare vid uppsägning pga arbetsbrist.
Fick jättebra rådgivning direkt!
Arbetsrätt
Jag vill verkligen lyfta fram den fantastiska hjälpen jag fick från Henrik på Warghs Juridik. Hans tålamod, engagemang och klokhet gjorde hela processen till en positiv och förtroendefull upplevelse. Henrik var inte bara professionell utan också väldigt transparent och höll mig uppdaterad genom hela ärendet. Rekommenderar starkt Warhs Juridikbyrå, och särskilt Henrik, för en exceptionell juridisk support!
Warghs Juridik, det rätta valet.
Henric Einarsson hos Warghs Juridik han vet exakt vad han håller på med. Tryggheten vid förhandlingsbordet, rekommenderas starkt.
Snabbt och professionellt bemötande
Snabbt och professionellt bemötande. Väldigt bra på att förklara.

Respuesta de Warghs Juridik
Hörde av sig samma dag som jag…
Hörde av sig samma dag som jag kontaktade Warghs. Gav mig en mycket bra (dessutom gratis) konsultation/analys. Rekommenderar!
Kan starkt rekommendera
Glad, kompetent. Svarade på frågor med säkerhet, gav alternativ till olika möjligheter och var förstående.
Proffsigt
Proffsigt, med gedigen kunskap. Hade kontakt med Henrik Einarsson på Wargh. Enormt tacksam till hans kontakt och kunskaper. Lycka att det finns stjärnor som honom 🙏✨

Watch out
Watch out! Henric is a scam! He took 50 000 kr for a trip from Borlänge to Stockholm. He takes money from his customers that are in need.

Respuesta de Warghs Juridik
Då jag var osäker på arbetsrätten
Då jag var osäker på arbetsrätten, gällande provanställning och slutdatum, så fick jag ett svar och bekräftelse på vad som gäller mellan arbetsgivare och arbetstagare och i detta fall att arbetsgivaren avslutar provanställningen. Hanteringen från ert företag var mycket smidig, snabb och förstålig.
Kompetenta och mycket hjälpsamma
Kompetenta och mycket hjälpsamma. Kan rekommenderas.
Jag är väldigt nöjd med Warghs juridik
Jag är väldigt nöjd med Henric.
Efter att ha hamnat i en jobbig arbetsrättslig situation har han hjälpt mig på ett professionellt och empatiskt sätt och resultatet blev mycket bra till slut. Han har hela tiden varit både snabb och noggrann när det gäller att återkoppla läget i processen. Därför ger jag Warghs Juridik mina allra bästa rekommendationer.
//Olga K

Snabba och genomtänkta svar
Jag fyllde i info om mitt ärende på deras hemsida på fredag em och redan på lördag fick jag ett utförligt genomtänkt svar på mejl av Henric. Det var bråttom så jag är oerhörd tacksam för det. Rekommenderar!

Respuesta de Warghs Juridik
Fick en mycket bra bemötande och…
Fick en mycket bra bemötande och professionellt svar!

Respuesta de Warghs Juridik
Jag fick svaret efter väldigt kort tid
Jag fick svaret efter väldigt kort tid. Svaret är tydligt och ger tillräckligt mycket information. Tack så mycket!

Respuesta de Warghs Juridik
Jag fick svar på funderingar jag hade…
Jag fick svar på funderingar jag hade och mötet gick väldigt effektivt!

Respuesta de Warghs Juridik
Professionell och hjälpsam och bra…
Professionell och hjälpsam och bra kunskap inom sitt område.

Jag fick snabb hjälp o bra förklaring
Jag fick snabb hjälp o bra förklaring
Bra o kunnig
Jurist. Rekommenderas skarpt
Annette

Respuesta de Warghs Juridik
Más información sobre otros tipos de reseñas.