WashWorld SE Opiniones

TrustScore: 4 sobre 5

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Vid första tvätten blev inte min bil (B-klass) ren på bakluckan och ena sidan. Efter mailkontakt fick jag information om att inställningarna skulle ses över och jag erbjöds en ny, valfri tvätt. Mailad... Ver más

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Tycker iden och tvätten är bra men... har köpt månadsabbonneamng, bara det att precis efter jag har gjort det så är båda hallarna stängda en längre period och jag kan alltså inte tvätta bilen vid de... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Bra priset och bra tvättprogram. Dock gick omdömet ner med en stjärna denna gång då det blivit sämre. Blir inte lika rent och torkar dåligt mot de första gångerna vi tvättat hos er. Hoppas inte det... Ver más

1. Lavado de coches

Escrito por la empresa

Wash World erbjuder enkla, innovativa och miljövänliga biltvättar till marknadens bästa priser, oavsett om du besöker oss ofta eller sällan. Den första tvätthallen öppnade i Roskilde 2013 och den första i Sverige öppnades i Nybro 2018. Norrmännen fick lära känna Wash World i början av 2020 när vi öppnade i Sarpsborg. Wash World var först i Norden med att införa “obegränsad biltvätt”, betala från bilen och automatisk nummerskyltsavläsning. I slutet av 2020 introducerade vi Tvätta själv på ett antal av våra anläggningar och vi är nu den största aktören på den kommersiella Tvätta själv-marknaden i Danmark. Wash World har för närvarande fler än 50 anställda inom administration och drift. Våra anläggningar är obemannade, men vi har ett team av servicetekniker och lokalvårdare som ser till att tvätthallarna fungerar och att våra anläggningar är rena. Dessutom har vi en egen helpdesk som är öppen dygnet runt med serviceinriktad personal som står redo vid telefonerna i händelse av brådskande problem med biltvätten. Wash World har ambitionen att bli ledande på den nordiska marknaden för biltvättar.

Muy bueno

TrustScore: 4 sobre 5

5 mil opiniones

5 estrellas
4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Todas las opiniones

927 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Nöjd!

Bra och nöjd!

Hej Lia,
Stort tack för dina 5 stjärnor! ⭐
Det gläder mig att höra att du är nöjd med ditt besök hos oss. Det är alltid roligt att få positiv feedback, och jag uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.
Jag hoppas att vi får möjlighet att välkomna dig tillbaka snart igen!
Jasmin 🚗✨

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Lite köer får man räkna med.

Lite köer får man räkna med.
Har själv ”standard” men mot ett litet tillägg kan man få ett bättre program, mycket bra !

22 de junio de 2026

Hej Ulf,
Stort tack för din fina recension och dina 5 stjärnor! ⭐⭐⭐⭐⭐
Det gläder oss att höra att du är nöjd med våra tvättar 😊 Lite köer kan ibland förekomma under populära tider, och vi uppskattar verkligen ditt tålamod.
Tack också för att du lyfter fram möjligheten att uppgradera tvättprogrammet. Det är roligt att höra att du tycker att det ger ett bra mervärde.
Tack för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse. Vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka snart igen! 🚗✨
Jasmin 😊🚗✨

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Bra service och trevligt bemötande

Bra service och trevligt bemötande.
Tyvärr fanns det en obehaglig lukt i tvätthallen som satte sig i bilen.
Annars är jag nöjd.

Hej Raed,
Stort tack för din recension och för de 4 stjärnorna! ⭐⭐⭐⭐
Det gläder oss att höra att du är nöjd med servicen och bemötandet 😊
Samtidigt är det tråkigt att höra att du upplevde en obehaglig lukt i tvätthallen som följde med in i bilen. Tack för att du uppmärksammar oss på detta. Vi tar med oss din feedback i vårt fortsatta arbete med att förbättra upplevelsen i våra anläggningar.
Tack för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse, och vi hoppas få välkomna dig tillbaka snart igen 🚗✨
Jasmin 😊🚗✨

Hej Ulf,
Stort tack för din fina recension och för de 5 stjärnorna! ⭐⭐⭐⭐⭐
Det är väldigt roligt att höra att du upplevde tvätten som både smidig och effektiv. Vi arbetar för att göra bilvården så enkel och bekväm som möjligt, så det är härligt att få höra att det uppskattas.
Tack för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse. Jag hoppas att vi får möjlighet att välkomna dig tillbaka snart för ännu en problemfri tvätt. 🚗✨

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Skitdålig tvätt

Skitdålig tvätt. Gick inte att tvätta. Fick inte pengarna tillbaka

Opinión espontánea

Hej Marie,
Tack för att du delar med dig av din upplevelse.
Det är tråkigt att höra att tvätten inte fungerade som förväntat och att du upplever att återbetalningen inte har hanterats. Jag vill gärna hjälpa dig vidare med detta.
Vänligen kontakta vår kundservice via hjälpsidan på vår webbplats och inkludera gärna så mycket information som möjligt om händelsen, så kan vi titta närmare på ärendet och undersöka vad som har hänt.
Jag hoppas att vi får möjlighet att hitta en lösning för dig.

Bilen blev ren och fin.

19 de junio de 2026

Hej Sven,
Stort tack för din fina recension och för de 5 stjärnorna! ⭐⭐⭐⭐⭐
Det gläder mig att höra att du är nöjd med resultatet och att bilen blev både ren och fin efter besöket. Att få sådan positiv feedback betyder mycket och är alltid uppskattat.
Tack för att du valde oss, och jag hoppas att vi får möjlighet att välkomna dig tillbaka snart för ännu en lika bra tvättupplevelse. 🚗✨

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Bilen blir ren men inte torr.

Bilen blir ren men inte torr.
Det har blivit bättre när man modifierade programmet för ett par veckor sedan men det är en bit kvar.

Respuesta de WashWorld SE

Stort tack för din recension och för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse! ⭐⭐⭐⭐
Det är glädjande att höra att du upplever att bilen blir ren och att du har märkt en förbättring efter de senaste justeringarna av programmet. Samtidigt uppskattar jag verkligen din feedback kring torkningen. Det är värdefull information som hjälper oss i vårt fortsatta arbete med att förbättra tvättupplevelsen.
Tack för att du delar med dig av både det som fungerar bra och det som fortfarande kan utvecklas. Jag hoppas att du kommer att märka ytterligare förbättringar framöver.

Nöjd rent ok

18 de junio de 2026

Hej Lennart,
Stort tack för ditt omdöme och för de 5 stjärnorna! 😊
Det gläder oss att höra att du är nöjd med tvätten och att resultatet levde upp till dina förväntningar. 🚗✨ Vi arbetar varje dag för att göra det enkelt att få bilen ren och fräsch, så det är alltid roligt att få positiv feedback från våra kunder.
Tack för att du valde oss, och vi hoppas få välkomna dig tillbaka snart igen.
Jasmin ✨

Bra tvättresultat

17 de junio de 2026

Hej Håkan! 😊
Stort tack för ditt fina omdöme och för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse! ⭐⭐⭐⭐⭐
Det gläder oss att höra att du är nöjd med tvättresultatet. 🚗✨ Vi arbetar hela tiden för att leverera rena bilar och en smidig tvättupplevelse, så din feedback betyder mycket för oss.
Tack för ditt förtroende, och varmt välkommen tillbaka igen! 😊
Jasmin 🌟

Snabbtvättad bil.

Bilen blev snabbt tvättad och blev skinande ren. Mycket bra.

18 de junio de 2026

Hej Karl! 😊
Stort tack för ditt fantastiska omdöme och för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse! ⭐⭐⭐⭐⭐
Det gläder oss verkligen att höra att din bil blev tvättad snabbt och att resultatet levde upp till dina förväntningar. 🚗✨ Vi arbetar varje dag för att erbjuda en smidig och effektiv tvättupplevelse, så det är extra roligt att få höra att du lämnade anläggningen med en skinande ren bil.
Vi uppskattar ditt förtroende och ser fram emot att få välkomna dig tillbaka igen snart! 😊
Jasmin 🌟

Väldigt bra

Väldigt bra

17 de junio de 2026

Hej 😊
Stort tack för din fina 5-stjärniga recension! ⭐⭐⭐⭐⭐
Det gläder oss att höra att du är nöjd med din upplevelse. 🚗✨ Vi uppskattar att du tog dig tid att lämna ett omdöme.
Tack för att du tvättar hos Wash World – vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka igen! 😊

Snabbt och bra resultat

Snabbt och bra resultat. Saknar dock borstlöst alternativ.

19 de junio de 2026

Hej Bo 😊
Tack för din recension och för att du delar med dig av din feedback!
Vad roligt att höra att du är nöjd med både hastigheten och resultatet. 🚗✨ Vi uppskattar också din synpunkt kring ett borstlöst alternativ och tar den med oss.

Ren bil o snappt

Hej Östen,
Stort tack för din fina recension och de 5 stjärnorna! 😊
Det gläder mig att höra att du fick en ren bil och att besöket gick snabbt och smidigt. Vi arbetar varje dag för att göra biltvätt så enkel och bekväm som möjligt, så det är riktigt roligt att höra när det uppskattas 🚗✨
Tack för att du valde oss, och varmt välkommen tillbaka nästa gång bilen behöver en tvätt!
Jasmin 💚

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Jag tycker det är jättebra att ni…

Jag tycker det är jättebra att ni finns, och det är ett bra pris ni erbjuder.
Men två saker är jag inte så nöjd med. För det första, så står det på eran skylt att ni har öppet 24-7.
Men när man kör fram till tvätten så står det att ni stänger 22:00. Hur tänker ni med det?
Sen så var det ibland i vintras trasig båda tvättarna i nästan en vecka, flera gånger under perioden då det var mycket salt på vägarna. Det borde vara fixat efter en, eller max två dagar.
MVH/ Fredrik

Hej Fredrik,
Tack för din feedback. Vi beklagar att informationen om öppettiderna varit otydlig och att du upplevt problem med driften under vintern. Vi tar med oss dina synpunkter och arbetar löpande med att förbättra både informationen på plats och tillgängligheten på våra anläggningar.
Hilsen Maja

Valorada con 4 estrellas sobre 5

En fantastisk biltvätt med snabb…

En fantastisk biltvätt med snabb service. Tack så mycket!

Hej Diae 😊
Tack så mycket för din fina recension och för de 4 stjärnorna! Det gläder oss att höra att du haft en fantastisk upplevelse hos oss och att du uppskattade både den snabba servicen och biltvätten.
Vi arbetar hela tiden för att göra det enkelt, smidigt och effektivt att tvätta bilen, så det är väldigt roligt att få så positiv feedback. Vi hoppas få välkomna dig tillbaka snart igen 🚗✨
Hälsningar Maja

Snabbt och enkelt

12 de junio de 2026

Hej Göran
Tusen tack för de fina 5 stjärnorna! 😊 Det gläder mig mycket att höra att du upplevde besöket som både snabbt och enkelt. Vi arbetar varje dag för att göra biltvätt så lätt och bekväm som möjligt, så det är härligt att höra att det lyckades för dig.
Tack för att du tog dig tid att dela din upplevelse, och jag hoppas att vi får nöjet att se dig igen snart. 🚗✨
Hälsningar Maja

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Blir bilen ren till bra pris

Blir bilen ren till bra pris, ja iaf om du har minst premium abonnemanget, men efter 8 månader har min bil nu repor lite överallt, någon repa varje tvätt så man märker inte det förrän i efterhand. jag kommer tyvärr få tvätta bilen för hand hädanefter, vill inte ha fler repor än där redan är. problemet är att på vintern ser man inte de tills sommaren kommer och så ser man alla repor tydligt. så jag har inte fått billig tvätt, jag har fått betala med repor.

14 de junio de 2026
Opinión espontánea

Respuesta de WashWorld SE

Tack för att du delar med dig av din upplevelse.
Det är tråkigt att höra att du upplever att bilen har fått repor efter tvättarna. Våra anläggningar använder material som är utvecklade för att vara skonsamma mot fordonets lack, men vi tar självklart sådana synpunkter på allvar.
Om du misstänker att en skada har uppstått i samband med en tvätt hos oss, ber vi dig kontakta kundservice via hjälpdelen på vår webbplats och bifoga bilder på de repor du hänvisar till. Då kan vi undersöka ärendet närmare.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Det tog lång tid innan jag bestämde för…

Det tog lång tid innan jag bestämde för att göra ett abonnemang för att många klagade på att deras bil blev skrapad, men det var helt ärligt för många feta bilar som tvättade för att det ska vara sant så jag testade och jag förstår inte varför jag har väntat med dig så länge det är riktigt skönt det går snabbt och den gör jobbet väldigt effektivt

11 de junio de 2026

Hej Ali,
Stort tack för din fina recension! 🌟 Det gläder oss att höra att du gav oss en chans och att du är nöjd med både resultatet och hur smidigt det fungerar. Vi arbetar varje dag för att ge våra kunder en snabb och effektiv biltvätt, så det är extra roligt att få sådan feedback.
Vi ser fram emot att få fortsätta hålla din bil ren! 🚗✨

Bra service

11 de junio de 2026

Hej Björn 😊
Det är alltid härligt att höra när våra kunder är nöjda med servicen, och din feedback betyder mycket för oss. Vi arbetar varje dag för att ge våra kunder en enkel, smidig och positiv tvättupplevelse, så det gläder oss verkligen att vi har levt upp till dina förväntningar. 🚗✨
Vi hoppas att få välkomna dig tillbaka många gånger framöver och önskar dig många skinande rena mil på vägarna. 😊
De bästa hälsningarna

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Mycket bra biltvätt när kameran…

Mycket bra biltvätt när kameran fungerar. Displayen för manuell inmatning fungerar oftast ganska dåligt.

17 de julio de 2025

Hej Alex 😊
Tack för din recension och för de 4 stjärnorna! ⭐⭐⭐⭐
Vad roligt att höra att du är nöjd med biltvätten när kameran fungerar som den ska. 🚗✨
Tack också för din feedback om kameran och displayen för manuell inmatning. Vi uppskattar att du uppmärksammar oss på detta, eftersom sådana synpunkter hjälper oss att förbättra upplevelsen för våra kunder. 👍
Tack för att du valde oss, och vi hoppas att få ge dig en ännu bättre upplevelse nästa gång. 😊
Jasmin 🌸

8 consejos para escribir buenas reseñas.