WashWorld SE Opiniones

TrustScore: 4 sobre 5

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Vid första tvätten blev inte min bil (B-klass) ren på bakluckan och ena sidan. Efter mailkontakt fick jag information om att inställningarna skulle ses över och jag erbjöds en ny, valfri tvätt. Mailad... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Det tog lång tid innan jag bestämde för att göra ett abonnemang för att många klagade på att deras bil blev skrapad, men det var helt ärligt för många feta bilar som tvättade för att det ska vara sant... Ver más

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Tycker iden och tvätten är bra men... har köpt månadsabbonneamng, bara det att precis efter jag har gjort det så är båda hallarna stängda en längre period och jag kan alltså inte tvätta bilen vid de... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Bra priset och bra tvättprogram. Dock gick omdömet ner med en stjärna denna gång då det blivit sämre. Blir inte lika rent och torkar dåligt mot de första gångerna vi tvättat hos er. Hoppas inte det... Ver más

1. Lavado de coches

Escrito por la empresa

Wash World erbjuder enkla, innovativa och miljövänliga biltvättar till marknadens bästa priser, oavsett om du besöker oss ofta eller sällan. Den första tvätthallen öppnade i Roskilde 2013 och den första i Sverige öppnades i Nybro 2018. Norrmännen fick lära känna Wash World i början av 2020 när vi öppnade i Sarpsborg. Wash World var först i Norden med att införa “obegränsad biltvätt”, betala från bilen och automatisk nummerskyltsavläsning. I slutet av 2020 introducerade vi Tvätta själv på ett antal av våra anläggningar och vi är nu den största aktören på den kommersiella Tvätta själv-marknaden i Danmark. Wash World har för närvarande fler än 50 anställda inom administration och drift. Våra anläggningar är obemannade, men vi har ett team av servicetekniker och lokalvårdare som ser till att tvätthallarna fungerar och att våra anläggningar är rena. Dessutom har vi en egen helpdesk som är öppen dygnet runt med serviceinriktad personal som står redo vid telefonerna i händelse av brådskande problem med biltvätten. Wash World har ambitionen att bli ledande på den nordiska marknaden för biltvättar.

Muy bueno

TrustScore: 4 sobre 5

5 mil opiniones

5 estrellas
4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Todas las opiniones

927 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Visst missar tvätten vissa ställen men…

Visst missar tvätten vissa ställen men det är bilens konstruktion och former som är skulden till detta. Däremot är det inte så ofta numer som tvätten stannar mitt i programmet. Så jag fortsätter som kund

29 de junio de 2026

Hej Maria.
Tack så mycket för din genomtänkta recension och för att du fortsätter att välja oss. ⭐ Det betyder mycket för mig att höra.
Det gläder mig att du upplever att driftsäkerheten har blivit bättre. Samtidigt uppskattar jag att du delar med dig av dina erfarenheter kring tvättresultatet. Vissa bilmodeller och deras utformning kan göra att vissa områden är svårare att komma åt i en automatisk biltvätt, men din feedback är ändå värdefull för oss.
Tack igen för ditt fortsatta förtroende. Jag hoppas att vi får möjlighet att ge dig många fler bra tvättupplevelser framöver.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Sitter i bilen och drickar kaffe under…

Sitter i bilen och drickar kaffe under tiden
Biltvätten pågår, hur smidigt är det
Mins bästa rekommendationer

14 de abril de 2026

Hej Lars.
Stort tack för din fina recension och för att du tog dig tid att dela med dig! ⭐ Det gläder mig verkligen att höra att du uppskattar hur smidigt det är att kunna koppla av med en kopp kaffe medan bilen blir tvättad. Det är precis den enkla och bekväma upplevelse vi vill erbjuda.
Tack också för din rekommendation – den betyder mycket för oss. Jag hoppas att vi får nöjet att välkomna dig tillbaka många gånger framöver.

Hej Stefan.
Tack för din recension! Det är självklart inte meningen att det ska lukta illa under tvätten.
Du är varmt välkommen att kontakta oss via Hjälp på vår webbplats, så tittar jag gärna närmare på vilket tvättcenter det gäller.

Snabbt o bra

Bilen blev ren

28 de junio de 2026

Hej Rolf! 😊
Stort tack för din fina recension! Det gläder oss att höra att det gick snabbt och att bilen blev ren. Tack för att du tog dig tid att dela med dig – vi ser fram emot att få välkomna dig tillbaka! 🚗✨

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Smidigt och alltid ren bil!

28 de junio de 2026

Hej Angelica! 😊
Stort tack för din fina recension! Det gläder oss att höra att du tycker att det är smidigt och att bilen alltid blir ren. Tack för att du tog dig tid att dela med dig – vi hoppas få välkomna dig igen snart! 🚗✨

Mycket bra mycket bra mycket bra

Mycket bra mycket bra mycket bra

29 de junio de 2026

Hej Muhammed! 😊
Stort tack för din fina recension! Det gör oss väldigt glada att höra att du är så nöjd med din upplevelse. Tack för att du tog dig tid att dela med dig – vi hoppas få välkomna dig igen snart! ⭐😄

Hej Anders
Stort tack för din härliga recension! 🌟 Det gläder mig verkligen att höra att tvätten fungerade perfekt och att du fick en bra upplevelse hos oss. 🚗✨
Vi arbetar varje dag för att göra biltvätten så enkel, smidig och effektiv som möjligt, så det betyder mycket att få höra att allt fungerade som det skulle. 🙌
Tack för att du valde Wash World och för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse. Jag hoppas att vi får välkomna dig tillbaka snart! 😊👍

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Funkar bra bilen blir ren,fans några…

Funkar bra bilen blir ren,fans några prickar kvar

Hej Michael
Tack för din fina recension och för de 4 stjärnorna! 🚗 Det gläder mig att höra att bilen blev ren och att du överlag är nöjd med tvätten.
Samtidigt är det förstås synd att det fanns några prickar kvar efter tvätten. Ibland kan hårt sittande smuts kräva en extra tvätt eller lite förbehandling, men jag uppskattar verkligen att du delar med dig av din upplevelse. Din feedback hjälper oss att bli ännu bättre.
Jag hoppas att vi får välkomna dig tillbaka snart igen!

Bra och billig

Hej Reza
Stort tack för din fina recension! 🚗✨ Det gör mig verkligen glad att höra att du är nöjd med både kvaliteten och priset på våra tvättar. Vi arbetar varje dag för att ge våra kunder en enkel, smidig och prisvärd tvättupplevelse, så det betyder mycket att du delar med dig av din upplevelse.
Jag hoppas att vi får välkomna dig tillbaka många gånger framöver. Tack för att du valde Wash World!

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Kortat tiderna

Kortat tiderna. Jag hann inte det jag brukade på 60kr, inte ens 90kr. Skumtvätten/borsten stank och det kom knappt något skum. Synd har tvättat där några gånger men detta var inte bra.

27 de junio de 2026

Respuesta de WashWorld SE

Tack för att du tog dig tid att dela din upplevelse. Jag är ledsen att höra att besöket inte levde upp till dina förväntningar.
Jag beklagar att du upplevde att tiden inte räckte till och att skumborsten inte fungerade som den skulle. Om du upplevde att det kom för lite skum eller att utrustningen inte var i gott skick vill jag gärna att du kontaktar mig via Hjälp-sektionen på vår webbplats, så kan jag se närmare på detta och hjälpa dig vidare. 😊
Tack för din feedback – den är värdefull för oss.

Insektsborttagning

Lade till insektsborttagning på grundtvätten men det funkade inte så bra.

25 de junio de 2026

Hej Ulla,
Tack för din recension och för de 4 stjärnorna! 😊
Det gläder mig att du valde att tvätta hos oss, men jag är ledsen att höra att insektsborttagningen inte gav det resultat du hade förväntat dig.
Om du upplever att tvättresultatet inte lever upp till dina förväntningar är du varmt välkommen att kontakta mig via Hjälp-sektionen på vår webbplats, så hjälper jag dig gärna vidare. 😊
Tack för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse – din feedback är värdefull för oss.

Bilen blev ren och fin.

Stort tack för din fina recension och för de 5 stjärnorna! ⭐😊
Det gläder mig verkligen att höra att du är nöjd med tvätten och att bilen blev ren och fin. Det är alltid vårt mål att ge en enkel och smidig tvättupplevelse med ett resultat som lever upp till förväntningarna.
Tack för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse. Din feedback betyder mycket för mig, och jag hoppas att vi får nöjet att välkomna dig tillbaka många gånger framöver. 🚗✨

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Tvättar inte bakrutan under vingen på…

Tvättar inte bakrutan under vingen på en Skoda Superb.

Hej Kim,
Tack för din recension och för att du tog dig tid att dela din upplevelse. 😊
Jag är ledsen att höra att bakrutan under vingen på din Skoda Superb inte blev ordentligt rengjord. På vissa bilmodeller kan spoiler och bilens utformning göra det svårt för borstarna att komma åt alla ytor fullt ut.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Köpte all inklusive idag för 249 kr här…

Köpte all inklusive idag för 249 kr här i Vetlanda.
Så oerhört mycket kalkfläckar och inte tvättat bort smutsen alls.
Aldrig mer wash world i Vetlanda

Hej Ola,
Tack för att du tog dig tid att dela din upplevelse, även om jag verkligen är ledsen att höra att tvätten inte levde upp till dina förväntningar.
Det är tråkigt att bilen inte blev ordentligt ren och att du upplevde kalkfläckar efter tvätten. Jag vill gärna hjälpa dig med detta. Du är varmt välkommen att kontakta mig via Hjälp-sektionen på vår webbplats, så ser jag närmare på ditt ärende och hittar en lösning tillsammans med dig. 😊

Det bäst 🥇 för tvätta bilen

Det bäst 🥇 för tvätta bilen

20 de mayo de 2026

Hej Nechervan
Stort tack för din fantastiska 5-stjärniga recension! 🥇🤩 Det gör mig verkligen glad att höra att du tycker att vi är det bästa valet för att tvätta bilen. Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse, och det motiverar oss att fortsätta leverera bra service varje dag. 🚗✨
Vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka snart!

Smidig och snabb tvätt

Smidig och snabb tvätt
Är nöjd 😄

Hej Miroslaw! 🌟
Stort tack för din fina recension och för att du gav oss 5 stjärnor! Det gör oss verkligen glada att höra att du upplevde tvätten som både smidig och snabb, och att du är nöjd med resultatet.
Vi arbetar varje dag för att göra det enkelt och bekvämt att hålla bilen ren, så det betyder mycket för oss när våra kunder delar med sig av positiva upplevelser. Tack för att du tog dig tid att skriva några ord – det uppskattar vi verkligen! 🚘🙌
Vi hoppas att få välkomna dig tillbaka många gånger framöver. Ha en fortsatt fin dag!

Kanon ren bil

Allt fungerade som en tvätt ska

22 de junio de 2026

Hej Mats! 😄
Stort tack för din härliga recension och för att du gav oss 5 stjärnor! Det gör oss verkligen glada att höra att allt fungerade precis som det ska och att bilen blev kanonren.
Vi strävar varje dag efter att erbjuda en smidig, snabb och pålitlig tvättupplevelse, så det betyder mycket att få höra att vi levde upp till dina förväntningar. Din feedback uppskattas verkligen och ger oss extra motivation att fortsätta leverera bra service. 🌟🚘
Vi hoppas att få välkomna dig tillbaka många gånger framöver. Tack för att du valde Wash World!

Bra pris

Bra pris, ren bil

22 de junio de 2026

Hej Micke! 😊
Stort tack för din fina recension och för att du gav oss 5 stjärnor! Det gläder oss verkligen att höra att du är nöjd med både priset och resultatet av tvätten.
Vi arbetar varje dag för att kunna erbjuda en smidig biltvätt med bra kvalitet till ett konkurrenskraftigt pris, så det är extra roligt att höra att du uppskattar det. Tack för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse – det betyder mycket för oss. 🚗✨
Vi ser fram emot att få välkomna dig tillbaka nästa gång bilen behöver en tvätt!

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Tvätten förstörde höger backspegel…

Tvätten förstörde höger backspegel trots att den var infälld. Washworld friskriver sitt ansvar.

1 de junio de 2026

Hej Ola,
Tack för att du tog dig tid att dela din upplevelse. Vi beklagar att du känner dig besviken efter ditt besök hos oss.
Vi har förståelse för att det är frustrerande när en skada uppstår eller misstänks ha uppstått i samband med en biltvätt. När vi får in en skadeanmälan görs alltid en noggrann utredning där vi går igenom anläggningens driftdata och den information som finns tillgänglig. Utifrån den bedömningen avgörs om det finns grund för att ersätta skadan.
Vi beklagar att utfallet inte blev det du hade hoppats på och att du lämnat oss med den här känslan. Din feedback är viktig för oss och vi tar den med oss i vårt fortsatta arbete.

Enkelt o bra.

Hej Lars! 🌟
Stort tack för din fina recension och för att du gav oss 5 stjärnor! Det gör oss verkligen glada att höra att du upplevde vårt koncept som enkelt och smidigt.
Vi arbetar varje dag för att göra biltvätten så snabb, enkel och bekväm som möjligt, så det är extra roligt när våra kunder uppskattar just det. Tack för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse – det betyder mycket för oss. 🚘😊
Vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka nästa gång det är dags för en tvätt!
Maja

8 consejos para escribir buenas reseñas.