Waterbed Kampioen Opiniones

TrustScore: 4.5 sobre 5

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Werd na de online bestelling netjes gebeld wanneer het bed geleverd kon worden kon al direct de volgende dag. Zoals vermeld in 1 grote doos. Zat geen handleiding bij maar kon deze via Google vind... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Gezocht op de laagste prijs omdat we wisten wat we wilden. Gekozen. Bleek er iets fout gegaan te zijn in de online bestelprocedure. Hierdoor werd er later geleverd maar dat is zonder vragen opgelost... Ver más

Excelente

TrustScore: 4.5 sobre 5

128 opiniones

5 estrellas
4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Ha contestado el 14% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 1 semana

Todas las opiniones

89 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Kwaliteit van het bed

De kwaliteit van het bed geeft een zalig slaapcomfort.
Het demonteren van mijn oude bed en de montage van het nieuwe werd professioneel gedaan. Bovendien was de technieker een sympathieke kerel.

6 de septiembre de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bij de aankoop werden we geweldig geholpen

Bij de aankoop werden we goed en eerlijk voorgelicht.Er werd goed geluisterd naar onze wensen en wat we niet wilden en er werd ruim de tijd voor ons genomen. Het Bed is op tijd geleverd en geinstaleerd voor ons. Dit werd zeer provesioneel gedaan en ook vriendelijk. Het Bed bevalt erg goed. Al is het even wennen. Maar hiervoor hadden we ook al een waterbed. Deze heeft meer comfort dan de vorige. Mede doordat de prijs mee viel konden we ook kiezen voor wat meer luxe en dingen die de levensduur ten goede komt. Kortom een geweldige ervaring met Waterbed Kampioen

11 de agosto de 2025

Uitstekende Service en Snelle Levering

Telefonisch ben ik eerst uitstekend geholpen. Toch twijfelde ik nog over de stabiliteit die ik moest kiezen, wat lastig telefonisch te testen is. Daarom ben ik langs de showroom in Apeldoorn gegaan, waar ik wederom zeer goed geholpen werd. De volgende dag werd de nieuwe waterbedzak bezorgd en kon ik deze zelf plaatsen. Dit is relatief eenvoudig en inmiddels slaap ik al enkele nachten heerlijk op mijn nieuwe waterbed.

4 de agosto de 2025

Super service

Wordt teruggebeld om mijn bestelling te checken. Zeer attent.
Zeer vriendelijk en snelle levering.
Top product. Uitgebreid onderhoudspakket.
Prijs kwaliteit zeer goed.
Een hele tevreden klant.

24 de julio de 2025

Correct en tijdig geleverd

Correct en tijdig geleverd. Product toegevoegd aan het bed. Hadden product vervangen door alternatief wegens het bestelde niet meer verkocht mag worden. Kleine puntje ter verbetering, communicatie daarover had handig geweest. Maar top service, vriendelijke klantendienst als ik hen belde,...

1 de agosto de 2025
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Een goed advies gekregen bij de…

Een goed advies gekregen bij de aanschaf en keurig op de overeengekomen tijdstip geleverd. Mogelijk had men voor het leegtrekken van het oude bed een advies kunnen geven om de slang naar beneden te leggen. Dit gaat namelijk veel makkelijker dan met een pomp. Handleiding opzetten van waterbed staat 2 x per jaar konditioner. Ophet flesje staat 1 x per jaar

19 de julio de 2025
Opinión espontánea

8 consejos para escribir buenas reseñas.