Waterdruk Verhogen Opiniones

TrustScore: 4.5 sobre 5

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Het toestel (DAB-easybox mini 3) dat ik bij jullie aangekocht heb is een PRACHTIG stuk !!! Wat voor mij ook van groot belang was , het toestel zeer vlug ontvangen . Na de bestelling geplaatst te hebb... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Mijn uiteindelijke bestelling is correct en vlot verlopen. Enige maanden geleden wou ik een DAB easy mini 3 bestellen en was de transportkost verkeerdelijk aangerekend - was toen nog gratis boven 499... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Ben goed geholpen. Had een aantal vragen waar ik snel reactie op kreeg. Plaatsing verliep ook erg prettig (via een derde partij). Plannen van de afspraak duurde even, maar kwam waarschijnlijk omdat z... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Helemaal goed. Goede informatie, snel geleverd. Nederlandse handleiding (en nog 20 talen) + extra installatie instructie voor Nederland. Eenvoudig aan te sluiten (vooral als je juiste buismaat al... Ver más

Información sobre la empresa

1. Reformas de baño

Escrito por la empresa

Een lage waterdruk uit uw douche of CV? Onze drukverhogingspompen zijn dé oplossing. Zo heeft u altijd een constante waterdruk in huis. Bezoek onze website.

Excelente

TrustScore: 4.5 sobre 5

78 opiniones

5 estrellas
4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Todas las opiniones

0 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

E.sybox mini hydrofoorpomp

Snelle reactie ontvangen op de door ons gestelde vragen. Uiteindelijk besloten om tot aanschaf van de drukverhoger over te gaan, bestelling geplaatst en de andere dag werd de pomp bezorgd.

21 de septiembre de 2020

Goed geholpen

Plannen van de afspraak duurde even, maar kwam waarschijnlijk omdat ze middenin een verhuizing zaten.

11 de julio de 2020
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Levering was netjes op tijd zoals…

Levering was netjes op tijd zoals gecommuniceerd aan de telefoon. Ook de muurbeugel en aansluitslangen die tijdelijk in promo gratis werden aangeboden waren correct meegeleverd. Om die reden gekozen voor deze webwinkel, aangezien voor dezelfde prijs bij andere webwinkels de muurbeugel en aansluitslangen niet gratis werden meegeleverd. De pomp sluit ik pas dit weekend aan, maar ik verwacht dus geen problemen.

13 de mayo de 2020
Valorada con 2 estrellas sobre 5

Ik heb een DAB Easybox Mini bij jullie…

Ik heb een DAB Easybox Mini bij jullie opgehaald met koppelset. Allen waren er 2 verlopen van 1'' naar 3/4'' niet beschikbaar. Maar, zo werd gezegd, die kun je overal krijgen. Dat heb ik geweten. In geen enkele bouwmarkt. Uiteindelijk ben ik via internet bij een oud-installateur uit Barneveld achter in zijn schuurtje terecht gekomen. Die had er nog 2. Het heeft me zeeën tijd en veel ergernis gekost. Overigens; de verlopen die ik nu heb zijn niet betrouwbaar omdat de schroefdraad te kort is. Graag krijg ik de 2 koppelingen alsnog toegestuurd, aangezien ik ze wel heb betaald. Alvast dank voor jullie reactie.
Jan Bakker

De morgen na het plaatsen van de review werd ik gebeld en een dag later lagen de koppelingen die ik nodig had in de brievenbus. Dat is dan weer prima geregeld. Bedankt!
Jan Bakker

5 de mayo de 2020
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Plaatsing van de drukverhoger verliep…

Plaatsing van de drukverhoger verliep zonder problemen. Zeer vriendelijke en bekwame man, welke netjes belde dat hij er aankwam. Heeft zelf even geholpen met plakken van een dop van de jacuzzi. Na afloop alles netjes achter gelaten en tot nu toe, werkt pomp als gewenst. Het geluid welke de pomp maakt, valt onzettend mee. Dus tevreden.

16 de marzo de 2020
Opinión espontánea

8 consejos para escribir buenas reseñas.