Valorada con 3 estrellas sobre 5

E-shopen känns lite dränkt i ”erbjudanden”, nedräkningar och uppmaningar till att skynda sig att handla, ”bara ett fåtal kvar” o s v. Detta är i vanliga fall något som gör att jag drar öronen åt mig.... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Efter att ha fått en rättfärdig åthutning av en granne att jag borde ha en simboj med mig på mina simturer, gick jag direkt hem och beställde en. 2 dagar senare levererades min knallrosa säkerhet, oc... Ver más

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Storleksangivelsen var inte så bra. Det stod att produkten var liten i storleken. Jag tog storlek 43 (min storlek, räknade med mindre då neoprenstrumpor behöver sitta åt) men det var ändå för stor... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Snabbt och smidigt handläggande! Bra tips och råd om hur man skulle sköta våtdräkten redan innan den anlänt. Även info om alla möjligheter till byte av storlek, öppet köp mm samt råd om vilken storlek... Ver más

1. Tienda de insumos para piscinas
  2. Tienda de equipos para fitness
  3. Club de natación
  4. Tienda de insumos para esquí sobre agua
  5. Servicio de alquiler de equipos para deportes acuáticos

Escrito por la empresa

Välkommen till Watery.se! SVERIGES STÖRSTA SIMBUTIK ✔ Allt inom badkläder ✔ Allt inom simutrustning ✔ Allt inom snorkling ✔ Allt inom öppet vatten ❤ 08:00-22:00 kundservice ❤ Snabb leverans ❤ +300 000 nöjda kunder

4,4

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Ha contestado el 73% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 2 semanas

4,4

Todas las opiniones

765 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Gick väldigt snabbt att få min våtdräkt

25 de junio de 2026

Hej Emil!

Tusind tak for din feedback! 🌊

Hvor er det bare fedt at høre, at din våddragt kom så hurtigt frem! 🙌 Vi er super glade for, at du fik den lynhurtigt.

Vi håber, du får en masse fantastiske svømmeture i den! 😊

De bedste svømmehilsner, Emil / Watery 💙

Bästa sedan skivat bröd!

25 de junio de 2026

Respuesta de Watery.se

Hej Robin Rietz Berntsson!
Tack för din recension! 🙌 Bästa sedan skivat bröd! – vilken fantastisk komplimang! 🌊 Det gör oss verkligen glada! 😊
Med vänliga simhälsningar, Emil / Watery 💙

Födelsedagsbarnet blev nöjd

Snabb leverans och bra storleksangivelse. Födelsedagsbarnet blev nöjd med simvästen. :)

19 de junio de 2026

Hej Josefin!
Tack så jättemycket för din fina recension! 😊
Det är fantastiskt att höra att leveransen var snabb 🚚 och att födelsedagsbarnet blev så nöjd med sin simväst! Det är precis det vi strävar efter!

Helt perfekt

Helt perfekt

18 de junio de 2026

Hej Daniel!
Tusind tak for din anmeldelse!
Helt perfekt lyder jo fantastisk! 🙌
Det er vi så glade for!
De bedste svømmehilsner, Emil / Watery 💙

Snabbt och smidigt!

Respuesta de Watery.se

Hej Andreas! Tusind tak for din super positive anmeldelse! 🌊 Det er fantastisk at høre, at du synes vores hjemmeside er bra och tydlig, og at du er så glad for både den snabba leverans og vores gode priser! Vi arbejder altid på at gøre din oplevelse i vandet helt i top! 🙌 De bedste svømmehilsner, Emil / Watery 💙

Baddräkt

Jag är väldigt nöjd med baddräkten, bra kvalitet och den punktliga leveransen.

Hej Kularb Arjpru,
Stort tack för din fina recension! 🙌
Det gläder oss verkligen att höra att du är så nöjd med baddräktens bra kvalitet och den punktliga leveransen. Vi älskar när våra kunder är glada! 😊

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Har inget att anmärka på

Har inget att anmärka på. Snabb leverans och bra pris

Hej Anna,

Tusen tack för din feedback! 😊 Vad roligt att höra att du uppskattar den snabba leveransen och de bra priserna. Det är vi så glada för! 🙌

Bra upplevelse!

Bra hemsida, bra förklaring kring storlekar på varorna jag köpte (våtdräkter) och verkar vara bra kvalitet!

Hej Johan Lenard!
Tusen tack för din jättefina recension! Vi uppskattar det enormt! 🙌
Det är SÅ kul att höra att du uppskattar vår hemsida och de tydliga storleksförklaringarna för våtdräkterna! Att kvaliteten verkar vara bra är pricken över i:et! 🌊
Vi gör alltid vårt bästa för att göra det enkelt för dig att hitta rätt och vara trygg med ditt köp.

Hej Limpan!
Tusen tack för din fina recension! Vi är så glada att höra att du uppskattar vår snabba leverans! 🌊 Det är precis vad vi strävar efter varje dag! 🙌

Flytvästen motsvarade förväntningarna…

Flytvästen motsvarade förväntningarna mycket bra. Snabb och smidig leverans.

Hej Helene Brynfeldt! 👋
Tusen tack för din fantastiska recension!
Det är så härligt att höra att din flytväst motsvarade förväntningarna och att leveransen gick snabbt och smidigt. 🚀 Vi blir så glada när vi hör att allt fungerar som det ska, från beställning till att du får ditt nya utrustning i handen! 😊

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi köpte snorkelset till hela familjen…

Vi köpte snorkelset till hela familjen inför vår resa till Grekland, och de har varit en riktig succé! Utrustningen fungerade perfekt under hela semestern och barnen var supernöjda. Maskerna satt bra, var bekväma att använda och gav en fantastisk upplevelse i vattnet.

Det märks att produkterna håller hög kvalitet, och vi är så nöjda att vi kommer fortsätta använda dem hemma även efter resan. Kan varmt rekommendera dessa snorkelset till både barn och vuxna som vill få ut det mesta av sina äventyr i vattnet!

Hej Natalie Lundquist!

Tusen tack för din fantastiska recension! 🙌

Det är så härligt att höra att snorkelseten var en riktig succé för hela familjen under er resa till Grekland! Vi blir extra glada över att maskerna satt så bra och var bekväma, vilket gav alla en fantastisk upplevelse i vattnet 🌊. Det betyder otroligt mycket för oss att ni märker den höga kvaliteten och planerar att fortsätta använda dem hemma även efter semestern!

Det är precis den typen av glädje och långvarig användning vi strävar efter med våra produkter, både för stora och små vattenälskare. Vi hoppas att du och din familj får många fler underbara äventyr i vattnet framöver!

De bästa simhälsningar,

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Generöst utbud med relevanta produkter

Generöst utbud med relevanta produkter. Bra rekommendationer i slut-steget när man kommer till kassan. Snabb leverans, mycket uppskattat helt enkelt!

Hej Ester Toth Harmat!
Tack så hemskt mycket för din fantastiska recension! 🙌
Det är superkul att höra att du uppskattar vårt generösa utbud och de relevanta produktrekommendationerna. Att du fick din leverans snabbt är också något vi är extra glada över att du uppmärksammar – det är precis den smidiga upplevelsen vi vill ge dig! 🌊 Vi hoppas du får mycket glädje av dina nya prylar!

Nöjd med allt

Respuesta de Watery.se

Hej Camilla Lundkvist, Tusen tack för din fina feedback! 🙌 Det gläder oss verkligen att höra att du är nöjd med allt. Vi hoppas att vi ses igen hos Watery! 🌊 De bästa simhälsningar, Emil / Watery 💙

Snabbt och enkelt!

Bra och tydlig hemsida! Snabb leverans och produkten motsvarade förväntningarna!

Hej Andreas Kihlström!
Tusen tack för din fina feedback! 🙌
Vad härligt att höra att du upplevde en bra och tydlig hemsida, att leveransen var snabb och att produkten motsvarade förväntningarna! 🌊
Det är precis den upplevelsen vi strävar efter att ge! Vi hoppas du får massor av glädje av ditt köp! 😊

Bra paket erbjudande

Det fanns stort utbud och bra med olika paket erbjudanden, hattade ett som passa mig perfekt

8 de junio de 2026

Hej Marijna! Tack snälla för din fantastiska recension! 🌊

Du lyfter fram vårt stora utbud och de bra paketerbjudandena – det gör oss så glada att du hittade ett som passade dig perfekt! 🙌 Vi strävar alltid efter att ha ett brett sortiment och attraktiva erbjudanden, så det är underbart att höra att du uppskattade det! 😊

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Snabb leverans och varor av god…

Snabb leverans och varor av god kvalitet 😊

21 de junio de 2026

Hej Emma!
Tack så hemskt mycket för din fina recension!
Det är så härligt att höra att du uppskattar vår snabba leverans och att du är nöjd med kvaliteten på varorna! 🌊 Det gör oss så glada!
Vi strävar alltid efter att våra kunder ska få sina produkter snabbt och i toppskick, så ditt feedback är guld värt! 🙌

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Allt fungerade smidigt och snabb…

Allt fungerade smidigt och snabb leverans

Hej Elin R,

Tusen tack för din fantastiska feedback! 🙌

Det är så härligt att höra att allt fungerade smidigt och att din beställning kom fram snabbt! 🚚 Det är precis den typen av upplevelse vi strävar efter, och det gläder oss enormt att du är nöjd. Vi hoppas att du får massor av härliga stunder i vattnet med dina nya produkter! 🌊

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Det gick smidigt att beställa och…

Det gick smidigt att beställa och skorna kom snabbt.

Respuesta de Watery.se

Hej Kristin! Tack så hemskt mycket för din fina recension! Det är fantastiskt att höra att din beställning gick smidigt och att skorna kom snabbt fram till dig. Vi vet hur viktigt det är med en snabb leverans! 🚚 Vi hoppas att du får mycket glädje av dina nya skor, och vi strävar alltid efter att göra beställningsprocessen så enkel och snabb som möjligt för dig. 🙌 De bästa simhälsningarna, Emil / Watery 💙

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Enkelt att beställa och informativ brskrivning…

Enkelt att beställa och informationen som jag tror mig behöva fanns tillgänglig. Fanns även informationsfilm om skillnaderna mellan de olika typerna av våtdräkterna.

Respuesta de Watery.se

Hej kund,Tusen tack för din fina recension! 😊Det är så himla kul att höra att du uppskattar hur enkelt det var att beställa och att du hade nytta av våra informationsfilmer om våtdräkter! 🌊 Vi lägger stor vikt vid att erbjuda tydlig information och bra guider, så det betyder mycket för oss att veta att det hjälpte dig att hitta rätt.De bästa simhälsningarna, Emil / Watery 💙

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Snabb leverans, smidigt byte!

Hej Karolin!

Tack så jättemycket för din feedback! 🙌
Det gläder oss otroligt mycket att höra att ditt byte gick så smidigt! Vi vill ju att det ska vara enkelt och bekymmersfritt att handla hos oss, även om något behöver bytas ut. 😊

Emil / Watery 💙

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.