Gode produkter til rimelige priser. Installasjonsmål og ytre dimensjon klarte jeg ikke å få før produktet blir levert (tross telefon og mail). Det var bare å snu pakning for å se det! Rart at Watski... Ver más
La empresa ha respondido
Dette er første gang å forholde seg til Watski. Dessverre passet ikke produktet, men da jeg kontaktet kundeservice om det, svarte de umiddelbart og sa at jeg kan returnere det. Så uansett, jeg synes d... Ver más
La empresa ha respondido
Trivelig handel. Eneste som trekker litt ned er at det virker som Watski ikke alltid har fullt ut kunnskap om inneholdet på det de selger. Man kunne bekrefte at oljen jeg kjøpte var en mineralolje. In... Ver más
La empresa ha respondido
Watski er Nordens ledende nettbutikk innen båtutstyr. Vi leverer til Norge, Sverige, Danmark og Finland. Vi er kjente for våre hurtige leveringer, smidig og fleksibel betaling og utmerket service. Vårt hovedkontor og lager befinner seg i Malmö. Vi har sendinger til Norge fem dager i uken, mandag til fredag. Watski har et bredt sortiment som består av sterke varemerker og et prisverdig grunnsortiment, som er tatt fram for nordiske båteiere. I sortimentet finner du tusentalls produkter for en aktiv fritid med hav, sjø og strand i fokus.
Rask og positiv respons på henvendelse til kundeservice.
Når man bestiller batteri kabel hos de aller fleste nettbutikker oppgir man antall ønsket lengde i meter.
Her har Watski gjort ett sleipt triks med å oppgi lengde i desimeter ! Når jeg bestilte kabel oppdaget ikke jeg dette. Trodde jeg kjøpte 5 meter, men fikk en kort stump på 50cm som ikke kan brukes til noe ! Det er sånn en butikk kvitter seg med kunder !
I love fishing, to be honest and this website helps me to catch fish. I bought here their innovative Garmin devices such as chartplotters, sonar and marine GPS tracking devices and many others. I literally shop here every day just because I need to understand what will be more effective. Of course, I will sell everything I won't use just because there is no sense to store all these devices. There are many fishers who want to use them, so... do not put the blame on me, guys, I just can't afford myself to buy everything and then decide what will be useful :)
Alltid levert i tråd med forventninger, og når det en gang var feil fra deres underleverandør ryddet de greit opp.

Respuesta de Watski Norge
Enkel og grei bestilling via nettsia. Vipps betaling enkelt og greit. Har ikke testet produktet ennå men ser veldig bra og solid ut. Anbefales

Respuesta de Watski Norge
Varen var som beskrevet og ankom noenlunde i hht tidsløftet.

Respuesta de Watski Norge
Fikk akkurat det jeg bestilte. Varen ble levert raskt og var forsvarlig pakket inn under transporten og jeg kunne hente varen i pakkeboks få dager senere.

Respuesta de Watski Norge
Det var levert etter avtale men det var noen luftblerer på limsiden men håper at limet ikke har tørket bort siden jeg må få bort bunnstoff først så ikke montert

Respuesta de Watski Norge
Veldig god oppfølging med feilsending. Dønn seriøse folk😁

Respuesta de Watski Norge
Man får ikke en faktura. Den er en link som etterhvert slutter å virke. Så kommer inkasso på halen din. Umilig å forstå eller følge opp. Klarna og Alektum har deg rundt lillefingeren med gebyrer og gebyrer

Respuesta de Watski Norge
Más información sobre otros tipos de reseñas.
Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.