Zwembadstofzuigrobot besteld. Krijg een ander type opgestuurd (goedkopere). Verpakking is duidelijk al eens open geweest en niet goed terug verpakt. Geen restitutie. Robot doet het niet. Robo... Ver más
La empresa ha respondido
I received the product I ordered on the date I expected it. The product quality was as expected. They sent a free package of eco conscious dishwasher detergent too.
La empresa ha respondido
Goede levertijd. Was helaas niet in staat de deur te openen dus pakket werd naar Post.nl gebracht elders. Helaas was mijn product, 2 flessen vaatwaspoeder, niet goed verpakt. Bij openen bleek 1 dop o... Ver más
La empresa ha respondido
WAYS is één van de grootste online retailers van Nederland en veroverd de e-commerce business. Het familie bedrijf is in 2016 opgezet door Daniël Rustenburg en heeft sindsdien een enorme groei doorgemaakt. Inmiddels is WAYS actief in West-Europa in landen als België, Frankrijk, Duitsland en Italië, en we zijn van plan nog véél meer landen kennis met ons te laten maken! Ons jonge en dynamische team doet er elke dag alles aan om de klant de beste service te kunnen verlenen. Wij onderscheiden ons door onze 'Same-Day-Delivery' service en groene aanpak ten opzichte van andere verkopers.
Kaagweg 1, 1741 LC, Schagen, Holanda
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 1 semana
Rekent voor een flesje stickerverwijderaar ruim 14 euro!! Terwijl ik het om de hoek voor € 8,09 bij de Plus koop of bij AH ook voor ruim 8 euro. Ik was door omstandigheden genoodzaakt het online, via Bol, te bestellen. Ik hield rekening met dat het waarschijnlijk ietsje duurder zou zijn, maar dit verschil vind ik ongelofelijk! Neigt naar afzetterij. Kortom, let goed op de prijs als je ooit bij Ways wat koopt.

Respuesta de WAYS.
Heel netjes ingepakt in bubbelfolie alles goed beschermd aangezien het breekbaar is snelle levering was normaal gezien pas gepland op maandag super!

Respuesta de WAYS.
Makkelijk besteld en snel geleverd.
Ik had pak 7,5 kg waspoeder gekocht. Dit was in iets te ruime doos verpakt, waardoor het gewicht steeds verschoof. Dat was niet zo handig voor de bezorger om te tillen. Misschien volgende keer in andersoortig en krappere verpakking.

Respuesta de WAYS.
Snel geleverd goed product via usb voeding werkt het interne pompje hoeslaken er bij top

Respuesta de WAYS.
Snelle en correcte levering.
Hartelijke dank

Respuesta de WAYS.
De mixer die ik kocht is echt super. Zeer ergonomisch. Altijd de spullen bij de hand door het bakje onder de mixer. Je raakt ze niet meer kwijt. En de mixer werkt echt super. Geen 1,% spijt van alleen maar blijheid. Top.

Respuesta de WAYS.
Super snelle levering en kreeg een leuke attentie

Respuesta de WAYS.
Bezorging ging goed en het juiste product is geleverd.
Ik had bandage besteld. De verpakking was vies en doorweekt, terwijl de kartonnen doos van de bezorging goed was. Geen idee wat daar is gebeurd, echt heel vreemd.
Update 22-03-2026: WAYS heeft contact opgenomen. Ik heb er een kleine vergoeding voor gekregen. Oorzaak is onbekend maar het is erg netjes hoe WAYS er mee om is gegaan!

Respuesta de WAYS.
We had our package delivered today.The delivery service representative just rang the door and left the package outside ,without waiting for someone to attend to the door.We can't imagine if for eg we were not at home and most likely would be in a risk to loose the package.

Respuesta de WAYS.
Via BOL bestelling geplaatst, welke za.07-03-26 j.l.bezorgd zou worden. Dus niet...
In eerste instantie zou het door GOFO bezorgd worden
welke om 19.30 uur werd gewijzigd naar bezorgdienst PACKS ?!?
Pakket is niet te traceren ook niet via BOL.
Wordt niet vrolijk als ik al deze revieuws van deze bezorgdiensten lees (understatement)
WAYS: zo jammer dat jullie met zulke lui in zee gaan
KOST JULLIE KLANTEN !!!

Respuesta de WAYS.
Mooie kaarsen, jammer dat ze gebroken aankwamen.

Respuesta de WAYS.
Tevreden met de bestelling. In eerste instantie werd de helft van mijn bestelling bezorgd. Geen idee wat er was gebeurd met het inpakken maar direct een e-mail gestuurd naar de klantenservice. En mijn “klacht” werd direct zorgvuldig en zeer correct opgepakt! Na overleg met de klantenservice alsnog de andere helft van mijn bestelling netjes ontvangen. Complimenten voor de klantenservice en afhandeling van mijn “klacht”.

Respuesta de WAYS.
Pluspunt: levering was snel en goed verpakt.
Minpunten: bij opening zaten dozen onder het stof en 1 doos was volledig opengescheurd.

Respuesta de WAYS.
Update; gelukkig n.a.v. deze review alsnog contact opgenomen en netjes opgelost!
Kapot artikel geleverd en 0 reactie op mail. Dan bellen, ik ben de eerste wachtende. 5 minuten later; "het is erg druk, u hebt de maximale wachttijd bereikt en de verbinding wordt verbroken". Ok en nu dan? Geld kwijt?

Respuesta de WAYS.
Snel geleverd. Via bol.com.besteld. Netjes verpakt.

Respuesta de WAYS.
Más información sobre otros tipos de reseñas.