Zwembadstofzuigrobot besteld. Krijg een ander type opgestuurd (goedkopere). Verpakking is duidelijk al eens open geweest en niet goed terug verpakt. Geen restitutie. Robot doet het niet. Robo... Ver más
La empresa ha respondido
I received the product I ordered on the date I expected it. The product quality was as expected. They sent a free package of eco conscious dishwasher detergent too.
La empresa ha respondido
Goede levertijd. Was helaas niet in staat de deur te openen dus pakket werd naar Post.nl gebracht elders. Helaas was mijn product, 2 flessen vaatwaspoeder, niet goed verpakt. Bij openen bleek 1 dop o... Ver más
La empresa ha respondido
Tevreden met de bestelling. In eerste instantie werd de helft van mijn bestelling bezorgd. Geen idee wat er was gebeurd met het inpakken maar direct een e-mail gestuurd naar de klantenservice. En mijn... Ver más
La empresa ha respondido
WAYS is één van de grootste online retailers van Nederland en veroverd de e-commerce business. Het familie bedrijf is in 2016 opgezet door Daniël Rustenburg en heeft sindsdien een enorme groei doorgemaakt. Inmiddels is WAYS actief in West-Europa in landen als België, Frankrijk, Duitsland en Italië, en we zijn van plan nog véél meer landen kennis met ons te laten maken! Ons jonge en dynamische team doet er elke dag alles aan om de klant de beste service te kunnen verlenen. Wij onderscheiden ons door onze 'Same-Day-Delivery' service en groene aanpak ten opzichte van andere verkopers.
Kaagweg 1, 1741 LC, Schagen, Holanda
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 1 semana
Snelle levering.
Het pakketje was goed verpakt.
Mvg Danielle

Respuesta de WAYS.
Very fast arrival, they gave me a bedsheet and a glue in case of breaking as a little extra, super ! I love it

Respuesta de WAYS.
Heb via bol.com een luchtbed besteld, op 11-01 leverancier is WAYS. Zou bezorgd zijn op 14-01 niet dus. Gebeld met Ways, sorry het pakketje lag nog in magazijn wordt opgestuurd.18-01 komt het pakketje weer niet dus. Weer gebeld met Ways wordt ik ook nog afgebekt het kostte maar 50euro. Ze heeft beloofd vanavond krijgt u het pakketje ben benieuwd 😕

Respuesta de WAYS.
De prijs van het door ons bestelde artikel was prima. De bezorging helaas van geen enkel niveau...het artikel werd gewoon over de tuinmuur gegooid. Gaat helemaal nergens over en is beneden alle niveau en ben ik niet van gecharmeerd.

Respuesta de WAYS.
Product mooi op tijd geleverd.
Wel jammer dat de transporteur het pakje 's avonds over het hek gegooid heeft en het vannacht erg vochtig was.

Respuesta de WAYS.
Vlotte bestelling en vlotte levering, was netjes verpakt

Respuesta de WAYS.
Ik heb via bol.com besteld bij dit bedrijf. Er werd aangegeven dat het uiterlijk over een paar dagen geleverd zou worden, maar tot mijn verbazing was het de volgende dag al! Heel erg tevreden met de snelheid van het verzenden en daarmee het verwerken van mijn order.

Respuesta de WAYS.
Fast delivery, affordable prices, quality products.

Respuesta de WAYS.
Snel geleverd, goede prijs en eindelijk een bedrijf dat doet wat ze zeggen. Aanbeveling!

Respuesta de WAYS.
Snelle levering ! Goed verpakt en een extra om te testen

Respuesta de WAYS.
De tijd goed aangegeven, zeer vriendelijke afgifte en niet zo’n lading informatie mails.

Respuesta de WAYS.
Door de plotselinge gladheid is het strooizout in alle winkels uitverkocht. Op internet zag ik bij Bol dat er bij hun partner Ways.nl nog strooizout op voorraad is en dat dit de volgende dag al bezorgd zou worden (terwijl bijna alle andere leverenciers pas na minimaal 4 dagen kunnen bezorgen !!).
Ik bestel via BOL bij hun partner WAYS.nl 2 zakken van 10 kg. De volgende dag wordt dit 's-avonds netjes bezorgd!!
Toen ik de doos open maakte zie ik slechts 1 zak strooizout ipv de bestelde 2 zakken....maar toen las ik het briefje dat in de doos zat.
Op het briefje staat dat door de enorme vraag de 10 kg zakken uitverkocht zijn. Daarom hebben ze mij, ipv 2 zakken van 10 kg, 1 zak van 25 kg gestuurd omdat ze mij graag wilden helpen en niet langer wilden laten wachten. Bovendien hoef ik voor de extra 5 kg NIETS extra te betalen.
Dat noem ik SERVICE (met hoofdletters!!)
Super bedankt WAYS.NL!!!!!

Respuesta de WAYS.
Super snelle levering. Tevreden met product

Respuesta de WAYS.
Werd snel geleverd, maar achteraf was het veel te duur.
€ 34,60 voor 20 kg zout is volstrekt belachelijk.
Keukenzout kost +/- € 0,79 per kilo, dus € 15,80 voor 20 kg.
Ook de koerier (Trunkrs) was ronduit slecht.
Afgesproken was aanbellen of op een aangegeven plek neerleggen.
Geen van beiden hebben ze gedaan, maar het pakket buiten in de sneeuw gezet.
---------------------------------------------------------
WAYS heeft contact met me opgenomen en op een uiterst vriendelijke en sportieve manier zijn we eruit gekomen.
Petje af en de volgende keer zal ik weer iets bestellen.

Respuesta de WAYS.
Snel en artikel goed verpakt in een goede kwaliteit

Respuesta de WAYS.
Arrived on time, exactly as expected - even with a little bonus. Thank you!

Respuesta de WAYS.
Binnen 24 in huis. En goedkoop. Twee redenen om daar nogmaals te bestellen.

Respuesta de WAYS.
Más información sobre otros tipos de reseñas.