Valorada con 1 estrellas sobre 5

Zwembadstofzuigrobot besteld. Krijg een ander type opgestuurd (goedkopere). Verpakking is duidelijk al eens open geweest en niet goed terug verpakt. Geen restitutie. Robot doet het niet. Robo... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

I received the product I ordered on the date I expected it. The product quality was as expected. They sent a free package of eco conscious dishwasher detergent too.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Goede levertijd. Was helaas niet in staat de deur te openen dus pakket werd naar Post.nl gebracht elders. Helaas was mijn product, 2 flessen vaatwaspoeder, niet goed verpakt. Bij openen bleek 1 dop o... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Tevreden met de bestelling. In eerste instantie werd de helft van mijn bestelling bezorgd. Geen idee wat er was gebeurd met het inpakken maar direct een e-mail gestuurd naar de klantenservice. En mijn... Ver más

Información sobre la empresa

1. Mercado online

Escrito por la empresa

WAYS is één van de grootste online retailers van Nederland en veroverd de e-commerce business. Het familie bedrijf is in 2016 opgezet door Daniël Rustenburg en heeft sindsdien een enorme groei doorgemaakt. Inmiddels is WAYS actief in West-Europa in landen als België, Frankrijk, Duitsland en Italië, en we zijn van plan nog véél meer landen kennis met ons te laten maken! Ons jonge en dynamische team doet er elke dag alles aan om de klant de beste service te kunnen verlenen. Wij onderscheiden ons door onze 'Same-Day-Delivery' service en groene aanpak ten opzichte van andere verkopers.

3,9

1 estrella

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 1 semana

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Beloven op tijd te leveren

Beloven op maandag te leveren. Vraag je om 22:00 komt het nog wel?. Zegt een chat bot dat het zeker geleverd wordt. En maar wachten. Om 22:15 krijg je bericht dat er niet meer wordt geleverd…….

8 de septiembre de 2025

Beste Nico,

Wat vervelend om te vernemen dat uw bestelling niet op de beloofde leverdag is geleverd. Ik heb uw bestelling er direct bijgepakt en ik zie dat deze dat de levering door Trunkrs helaas niet gelukt is op 8 september in verband met drukte in het verkeer. Gelukkig zie ik dat de zending vandaag bij u is afgeleverd, klopt dit? Mocht dit niet kloppen, dan verneem ik zeer graag van u op mijn emailadres mandy@ways.nl.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Teleurstellende ervaring met vermiste bestelling

Ik heb op 17 augustus 2025 een bestelling gedaan. Deze zou op 18 augustus worden bezorgd. De bezorging van mijn bestelling is meerdere keren uitgesteld. Op 25 augustus 2025, een week later, heb ik mijn pakket nog steeds niet ontvangen. Mijn pakket is dus vermist. Dit is zeer slordig. Op 26 augustus 2025 heb ik contact gehad met de webshop; mijn zending wordt opnieuw verstuurd. We zullen zien hoe het verder gaat, maar tot nu toe is het een zeer slechte ervaring.

26 de agosto de 2025

Beste Jordy,

Wat vervelend om te vernemen dat de levering van uw bestelling niet is bezorgd op de beloofde leverdatum. Ik wil heel graag met u verder kijken of dit inmiddels voor u is opgelost of dat ik wellicht nog iets voor u kan betekenen. Kunt u mij uw bestelnummer sturen via de mail (mandy@ways.nl)

Ik verneem zeer graag van u!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik had een voordeel pak van vaselines…

Ik had een voordeel pak van vaselines gekocht en ik zag dat de vaselines goed waren het waren de juiste en inplaats van elke keer 2,99 of 3,99 per vaseline kopen en nu heb ik er 12 voor 22,nog wat euro verzending was ook goed en snel de volgende dag had ik het binnen en ik gebruik die rosy lips Vaseline omdat dat alleen werkt voor mijn lippen hij werkt goed het was goed verpakt ook de vaselines waren verpakt zoals het hoor ve

25 de agosto de 2025

Wat een slechte zaak

Wat een slechte zaak! Al twee weken bezig met een zwembad die we via Kruidvat besteld hebben. Echter na late levering (niet de volgende dag zoals op Kruidvat staat) bestelling geannuleerd. We zijn al twee weken bezig ons geld terug te krijgen, de slechte bezorging waar ze mee samenwerken annuleert steeds ze verzending. Echter op 18-08-25 contact gehad. Mijn geld zou uiterlijk 20-08 teruggestort zijn. Je raad het al, nu 25-08 nog geen geld!
De bezorgdienst heeft echter wel al op 18-08 de verzending om 14.07 uur retour naar webshop gestuurd.
Je hangt minimaal een kwartier in de wacht, als het niet langer is en op mail reageren ze pas een week later!

25 de agosto de 2025

Beste Tiffany,

Wat vervelend om te vernemen dat het verloop van uw bestelling niet naar wens is verlopen. Mijn excuses voor dit vervelende ongemak! Ik heb de bestelling er direct bijgepakt en ik zie dat de bestelling op 25 augustus is terugbetaald; we hebben de zending retour afzender ontvangen. Mocht u de terugbetaling nog niet hebben ontvangen, ontvang ik zeer graag van u een mail op mandy@ways.nl.

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Te laat geleverd en en fles lekkend in verpakking

Blokken middel besteld bij deze partij via Bol.com. Helaas werd de levertijd (volgende dag bezorgen) overschreden terwijl ik het hard nodig had. Jammer, anders had ik het wel ergens anders besteld.

Vervolgens bestelling uitgepakt, heeft de fles tijdens het transport ook nog eens liggen lekken. Beschermd plastic lag alleen op het product, niet er omheen. Dan werkt het niet...

Volgende keer voor mij een andere partij.

15 de agosto de 2025

Beste Dennie,

Wat ontzettend vervelend om te vernemen dat uw bestelling én te laat is geleverd én dat deze heeft gelekt. Mijn excuses voor dit vervelende ongemak! Ik heb reeds contact met u opgenomen via het verkoopplatform, zodat ik dit voor u op kan lossen. Ik verneem graag van u!

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Helaas na tweede gebruik al kapot erg…

Helaas na tweede gebruik al kapot erg jammer.

14 de agosto de 2025

Beste Destina,

Wat ontzettend vervelend om te vernemen dat uw bestelde product na een tweede gebruik al kapot is geraakt. Mijn excuses voor het vervelende ongemak! Ik wil heel met uw bestelling meekijken, zodat ik dit voor u kan proberen op te lossen.

Ik ontvang graag van u een mail op mandy@ways.nl onder vermelding van uw bestelnummer, zodat ik u verder kan helpen!

blauwe textielverf

De blauwe broeken van mijn man waren verkleurd.
Ze werden om te dragen door mij niet meer goedgekeurd.
Wegdoen geen optie, dus niet gedaan.
Op zoek naar textielverf, daar ben ik voor gegaan.
Eenmaal ontvangen, broek en verf in de was.
Met het eindresultaat waren mijn man en ik enorm in onze sas.
Prachtig diep blauw was het resultaat.
Zodat mijn man keurig gekleed weer naar buiten gaat.

M.a.w. een geweldig product
Het verven is voor 100 % gelukt.
Ik raad dit product ten zeerste aan.
In de hoop dat er meerdere mensen hiermee aan de slag zullen gaan.

5 de agosto de 2025

Super levering potten vanish

S,ochtends twee potten vanisch besteld bij bol.com met best een beetje twijfel daar ik ze in het verleden kapot heb ontvangen van een andere leverancier. Maar wauw, s,avonds al geleverd door een super nette aardige jongeman en ook nog eens, heel belangrijk,super goed verpakt. Nou ik weet wel waar ik voortaan bestel. Chapeau!!

16 de julio de 2025

Zwembad besteld via bol

Zwembad besteld via bol. Zwembad zou de 8ste of 9de geleverd worden.
Maar werd de 11. Aangezien wij vakantie hebben het geannuleerd maar pakket werd door truckrs toch bezorgt. Op de camera die aanspringt als de bel gaat zien we dat het pakket voor de deur geplaatst word terwijl wij bij ways aan hebben gegeven in de mail niet thuis te zijn maar dit zou geen probleem zijn en het zou retour gaan.
Bij truckrs een notitie achter gelaten pakket te weigeren en mag retour handig als dat kan maar niet gelezen word!
Je mag raden waar ons zwembad is namelijk niet meer voor onze deur bij thuiskomst.
Nu zitten we veels mails verder gaat ways een onderzoek instellen bij truckrs en moet ik maar wachten op mijn geld 9 dagen verder.
Heb screenshots annulering en camera beelden gedeeld met ways maar ach eerst onderzoeken.

Tip van flip sla ways over en zeker hun bezorgdienst

Beste mandy de mail is gestuurd dus hopelijk nu wel een duidelijk antwoord en geen verschuilen achter trunkrs

6 de junio de 2025

Goedemiddag Wendy,

Wat ontzettend vervelend dat u een slechte ervaring heeft gehad bij uw bestelling bij ons; helaas werd uw geannuleerde bestelling toch geleverd is deze onbeheerd voor de deur gezet. Aan uw beoordeling te lezen is er al een onderzoek gestart bij Trunkrs. Ik wil u zeer graag verder helpen, maar kan op uw voor- en achternaam helaas niks in mijn systeem vinden. Kunt u mij een mail sturen naar mandy@ways.nl onder vermelding van uw bestelnummer zodat ik hier direct naar kan kijken?

2× verkeerde product ontvangen

Ik heb een product besteld, en een verkeerd product werd geleverd. Kan gebeuren. Het is vervelend, product weer inpakken, etiket printen, naar service punt brengen, etc. Ik heb het -juiste- product nogmaals besteld, en weer werd het precies hetzelfde, verkeerde product geleverd! Eén keer kan voorkomen maar twee keer...vind het een ontzettend slechte, onprofessionele service. Nooit meer iets bestellen bij dit bedrijf.
Enige lichtpuntje: netjes afgeleverd door vervoerder Trunks.

10 de julio de 2025

Goedendag Barbara,

Wat ontzettend vervelend om te vernemen dat u tot twee keer toe een verkeerd artikel heeft ontvangen. Mijn excuses voor dit ongemak! Ik wil heel graag kijken waar dit fout is gegaan. Kunt u mij een mail sturen naar mandy@ways.nl onder vermelding van uw bestelnummer, zodat ik dit voor u na kan kijken?

Ik verneem heel graag van u!

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.