De manier hoe websocks met mijn probleem omging laat mij zien dat ze voor service staan. Ik vind het een aanrader!! Mijn bestelling was super snel geleverd en de website was zeer overzichtelijk.... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Helaas een verkeerde bestelling van iemand anders ontvangen, twee e-mailtjes verzonden één dezelfde dag, andere dag later. Helaas geen bericht. Jammer, zou zo graag iets horen. Uiteindelijk super geh... Ver más
Prima kwaliteit sokken (maar dat weet ik al jaren), snelle levering en niet te vergeten haar persoonlijk bedankje.
Fijne producten maar vooral super klantenservice! Mijn pakket was zoekgeraakt en na contact te hebben opgenomen via messenger met Websocks kreeg ik een nieuw pakket opgestuurd terwijl ze verder onderz... Ver más
Información sobre la empresa
Información proporcionada por diversas fuentes externas
Websocks is het resultaat van een jarenlange liefde en passie voor beenmode. Na al meer dan 40 jaar dit te hebben gedeeld zijn wij nu op weg om deze liefde en passie ook online te gaan delen.
Información de contacto
Holanda
- websocks.nl
Invita a los clientes a opinar
No ha contestado las opiniones negativas
Altijd goed
Koop er geregeld, altijd snel en goed verpakt bij mij thuis bezorgd
Is het eens wat vertraagd , dan ligt het zeker nooit aan websocks maar post.nl
Persoonlijke groet
Leuk bedrijf. Overzichtelijk website. Filter systeem werkt minder goed qua maat filtering. Niet hinderlijk.
Goede service en leuk een persoonlijk kaartje erbij! Dat maakte de goede ervaring compleet.
Snelle en nette levering
Vlotte reactie op bestelling
Vlotte reactie op bestelling. Vervolg werd goed gemonitord.
Wel een overweging: bevestig per e-mail een bestelling.
!!! NIET BESTELLEN !!!
Bestelling geplaatst, na 1.5 week nog niks ontvangen. Probeer al meerdere dagen de “klantenservice” te bereiken. Maar niemand die berichten of mails beantwoordt. Kwalijke zaak. Nooit meer bestellen hier.
order 2 sets of socks
order 2 sets of socks . one set was not seamless like advertised. the other sets were not the socks that I ordered
Bestelling nooi ontvangen en ze…
Bestelling nooi ontvangen en ze reageren niet op mail
Super sokken!
Sokken zitten lekker en wat ik belangrijk vind is geen naad bij de tenen!
de prijs in de webshop klopt niet
de prijs in de webshop klopt niet. meerdere malen aangegeven via mail maar niets gehoord, helaas! sokken zijn overigens prima!
Onbetrouwbarefirma
Onbetrouwbarefirma. Ze gebruiken een trucje zodat je er niet in slaagt iets terug te sturen. Tiental maal geprobeerd, in 4 talen. Lukt niet!
Tweetal Emails gestuurd, worden gewoonweg niet beantwoord!
Prima product
Prima product, netjes geleverd en een aardige persoonlijke noot erbij.
Alles ging op de juiste manier.
Websocks reageert niet op mails
Websocks reageert niet op mails.
De panty's zijn heel mooi, maar helaas na 1x dragen stuk. Dit gebeurde bij 2 panty's. Dat is zonde, ze zijn niet goedkoop. Ik heb hierover gemaild, meerdere keren. Krijg helaas geen reactie.
Ik koop hier niets meer
Zeer snelle service en goede artikelen.
Zeer snelle service en goede artikelen.
Ook een privé berichtje er bij maakt het net extra bijzonder.
Geen reactie op mijn vraag de…
Geen reactie op mijn vraag de bestelling te annuleren, een paar minuten nadat ik de order had geplaatst, ik had een fout gemaakt. Meerdere mails over gestuurd, geen reacties. Pakket is gewoon bezorgd, ook geen reactie op de mail hoe dit op te lossen. Heel vervelend!
Snel, correct en goed
Snel en correct geleverd. Zoals altijd. En goede kwaliteit kousen.
Más información sobre otros tipos de reseñas.