Der Whirlpool hält was er verspricht. Tolle Verarbeitung, alles stimmig. Welvaere, bei dieser Firma stimmt einfach alles. Preis-Leistung, Service und Qualität. ALLES !! Eine Änderung der Bestellung, k... Ver más
La empresa ha respondido
Wir haben den Hot Tube Björn nun seit über einem Monat unf es ist die perfekte Ergänzung für unseren Alltag, einfach mal abschalten und Seele baumeln lassen. Die Verarbeitung und die eingesetzten Pro... Ver más
La empresa ha respondido
Ik ben al 7 jaar trotse eigenaar van een hottub van Welvaere en nog steeds zeer tevreden over mijn aankoop. Na al die jaren begon er door normale slijtage een probleem op te duiken met de filter... Ver más
La empresa ha respondido
Nadat onze mooie en degelijke tonsauna geplaatst is door zeer vriendelijk en vakkundig personeel . Liep de zandloper niet meer door en we hadden een vraag over de plaatsing wat uiteindelijk gewoon... Ver más
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 1 semana
Bij de aankoop begeleiden ze je goed in bepaalde keuzes, het product is van goede kwaliteit. Je verwacht echter een andere type kwaliteit dienstverlening bij dit type luxe product. Je moet zelf actie ondernemen om te weten wanneer jouw product wordt geleverd, waarbij het tijdstip afwijkt van wat ze doorgeven. De montageinstructies waren wel te vinden op de site maar moest je zelf bij elkaar zoeken (hier kunnen ze nog veel op verbeteren). Daarnaast was de levering incompleet en miste ik een paar onderdelen. Ze reageren snel en leveren wel. Je verwacht een andere klantenservice bij dit type luxe product.

Respuesta de Welvaere
Vriendelijke service, We hadden een nieuwe pomp nodig en deze werd gelijk erbij gepakt. ook werd er meegedacht over de verdere renovatie van de hottub. Niet goedkoop, maar wel een aanrader.

Respuesta de Welvaere
Wij hebben een nieuwe Kube sauna geleverd gekregen. De sauna is van een goede kwaliteit en we zijn er erg blij mee. Bij Welvaere was alles vanaf het eerste contact perfect geregeld, voor ons een dikke 5 sterren!!!!

Respuesta de Welvaere
Alles geleverd en geïnstalleerd volgens afspraak.
Een kleine beschadiging bij het verplaatsen van de hottub naar zijn plaats, werd achteraf vakkundig weggewerkt.

Respuesta de Welvaere
Zeer tevreden. Correcte informatie bij aankoop, vlotte levering. Ook na levering bij vragen vlot te contacteren en helpen waar nodig.

Respuesta de Welvaere
Super vriendelijke mannen die plaatsers en vermakers!!👍👌top gasten ! Super content!

Respuesta de Welvaere
Liep de zandloper niet meer door en we hadden een vraag over de plaatsing wat uiteindelijk gewoon goed was.
We kregen meteen een nieuwe mee en een heerlijk sauna pakket voor ons ongemak (wat wij niet zo hebben ervaren 😁)
Zeer blij met onze sauna en de geleverde service

Respuesta de Welvaere
Mooi bedrijf staat altijd klaar met advies wanneer je belt.

Respuesta de Welvaere
het rooster onderin de kachel is van inferieure kwaliteit. na drie keer stoken volledig kromgetrokken en na een klacht te horen gekregen dat dit een herkenbaar probleem is en dat, zodra voorradig, er een gietijzeren variant wordt opgestuurd. Hoe lang dat gaat duren wordt niet vermeld. Verder bleek de levering in frankrijk onmogelijk volgens de franse transporteur omdat de wegen naar ons huids te smal zouden zijn. Plotseling hadden we er een probleem bij en moesten wij een oplossing hiervoor bedenken. Na veel heen en weer gemail bleek uiteindelijk de breedte van de weg geen enkel probleem te zijn en kon de tub gewoon geleverd worden. De levering is op de weg en gelukkig was de chauffeur bereid deze op het terrein te plaatsen. Op zich een mooi product maar de ophanging van de kachel zou veel beter zijn indien er voorgemonteerde bouten op de tub zouden zitten waar je de kachel eenvoudig overheen zou kunnen schuiven. Het huidige systeem moet met ten minste 2 man gebeuren om de kachel op zijn plaats te houden. Een gemiste kans vind ik verder dat de plaatsing en montage volledig aan de klant wordt overgelaten. Indien plaatsing en montage ter plaatse door mensen van welveare gedaan zou kunnen worden is dit een enorme pre.(uiteraard tegen betaling) We hebben nu gelukkig een buurman met een tractor die de boel op zijn plaats heeft gezet maar ik kan me zo voorstellen dat dit voor een hoop mensen zoveel gedoe is dat ze afzien van de aanschaf van een dergelijke hotttub. Uiteindelijk zitten we en bevalt het prima maar als ik kijk naar het bedrag versus geleverde kwaliteit en dienst kan ik niet meer als een klein zesje geven

Respuesta de Welvaere
Voorlichting was prima en vriendelijk verzorgd. Er werd bij de voorbereiding voor installatie meegedacht met onverwachte netcongestie problemen.
De sauna functioneert uitstekend en gemakkelijk met de app te bedienen.
Tevens werd er achteraf een mooie aanbieding gedaan voor saunakussens. Kortom een aanrader!

Respuesta de Welvaere
Mooie showroom, goede uitleg, geweldige kwaliteit. Levering was sneller dan verwacht. ‘Lokale’ productie is een mooie extra.

Produit parfait mais 2 commentaires :
- aucune instruction en français (j’ai du utiliser IA pour traduire les vidéos qui sont toutes en néerlandais). Cela m’a énormément frustré car je n’ai pas pu monter mon bain nordique le jour voulu). Il faudrait au moins les vidéos en anglais.
- je n’avais pas compris que le bain nordique devait rester à une température de 15 degrés minimum en hiver. Cela veut dire le faire chauffer tous les jours si je veux en profiter en hiver (ce qui est mon cas) Si on m’avait expliqué ce gros détail, j’aurais pris une adaptation électrique ou bio-fuel pour m’éviter ce désagrément (vraiment dommage). Bain nordique inutilisable en hiver.

Respuesta de Welvaere
Om dat ze na dat je iets gekocht hebt vragen of als goed is.

Hello,
Osmosis had formed in the tub of our hot tub. After I reported this to Welvaere, they immediately agreed to replace the hot tub free of charge. This has now been done. The entire hot tub, including the built-in technology, the steps, the filter box and the drink holder, has been replaced. Simply fantastic and highly recommended.
The support technician was extremely friendly, always helpful and answered every question.
That's customer support. It's not common nowadays, but it's priceless. Thank you very much and keep up the good work!
Great manufacturer.
Best regards from Germany,
Mario

Respuesta de Welvaere
Tolle Beratung und man hält, was man verspricht.
Ich liebe meinen Hottube und genieße Ihn jedes Wochenende. Ein großes Stück Wellness im eigenen zu Hause.

Respuesta de Welvaere
Mooi product, leveringen installatie ging super. Het was alleen wat lastig om een offerte te krijgen, moesten we herhaaldelijk achteraan bellen. Wat echt mist is zijn onderhoudsinstructies op papier. Nu wordt je doorverwezen naar de site waar je op zoek moet gaan naar de juiste oderhoudsrichtlijnen.

Respuesta de Welvaere
Omdat ik maar reminders bleef krijgen een review te schrijven bij deze alsnog mijn mening. Ik ben matig tevreden over Welvaere. De kwaliteit van de hottub is onder de maat. Zeker voor wat je ervoor betaald. Diverse mankementen voor mijn 4 jaar oude hottub (verrotte pompkast, kapotte filterpomp, verzakte ombouw, kapotte LED-verlichting, ed). Daarbij koste het mij enige overredingskracht om uit te leggen dat het onacceptabel is alle kosten bij de klant neer te leggen. Uiteindelijk is alles gerepareerd/vervangen voor een voor beide partijen min of meer acceptabel bedrag. Maar ik betwijfel of ik in de toekomst nogmaals voor Welvaere zal kiezen.

Respuesta de Welvaere
Más información sobre otros tipos de reseñas.