Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Werkschoenen aangekocht op 12 februari, we kregen netjes een factuur maar de schoenen kwamen maar niet. Telefonisch onbereikbaar, via de mail geen reactie. We hebben aangifte gedaan bij de politie... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Goede communicatie en levering was vlot. Had een vraag over een schoen en deze is snel beantwoord. Levering binnen 2 dagen (ik heb na 16:00 mijn bestelling geplaatst).

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ondanks het slechte weer, toch snel bezorgd! Erg blij met mijn nieuwe laarzen :) Ook kudo's naar de DHL bezorger trouwens, die ondanks sneeuw en gladheid op tijd bij ons was.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Goede service, snelle levering. Probleem met DHL, werd zeer snel opgelost door werkschoen medewerker.

Información sobre la empresa

1. Zapatería

Escrito por la empresa

Wanneer u een paar veiligheidsschoenen van ons koopt, garanderen wij u de grootst mogelijke tevredenheid, service en kwaliteit waarop u kunt rekenen. Beleving is alles. Gewoon en eenvoudig. Onze belangrijkste focus is het bieden van een uitzonderlijke klantenservice en veiligheidsschoenen voor onze klanten. Sinds mei van 2025 heeft Werkschoen.nl nieuwe eigenaren, die met veel enthousiasme en toewijding verder bouwen aan het succes van het bedrijf. Met nieuwe energie blijven we inzetten op kwaliteit, service en innovatie. Bij Werkschoen.nl zijn we erg trots op de service die we bieden, de producten die we aanbieden en de reputatie die we hebben als leider op het gebied van werkschoenen. We bieden een verscheidenheid aan merken, waaronder CAT veiligheidsschoenen, GriSport, Timberland Pro, Puma, Buckbootz en diverse andere. Verschillende opties in technologie zijn beschikbaar voor veiligheidsschoenen, waaronder slipvast, elektrisch gevaar, waterbestendig, geïsoleerd, industriële veiligheidsschoenen en composiet neus. Dankzij het netwerk van fabrikanten hebben wij toegang tot alle technologieën en producten die u nodig heeft. Wij hechten veel waarde aan het leveren van de nieuwste comfortfuncties en veiligheidstechnologieën om ervoor te zorgen dat onze klanten de best mogelijke schoenen hebben tijdens hun werk! Bedankt voor uw steun en uw vertrouwen. We kijken ernaar uit om in de nabije toekomst met u samen te werken.

Información de contacto

1 estrella

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Snelle levering is gewoon een top…

Snelle levering is gewoon een top product.

17 de marzo de 2026

Beste F Vink,

Bedankt voor uw review en fijn om te horen dat het product u bevalt!

Zeer snelle levering

In de ochtend besteld, in de middag een track en trace. Andere ochtend mijn schoenen binnen. 👍👍

5 de marzo de 2026

Beste Ment,

Bedankt voor uw review!
Veel plezier met uw schoenen.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Goede service, snelle levering.
Probleem met DHL, werd zeer snel opgelost door werkschoen medewerker.

4 de marzo de 2026
Opinión espontánea

Beste Bert,

Bedankt voor uw review.
Veel plezier met uw nieuwe schoenen!

Een goed bedrijf

Ik heb mooie wandelschoenen gekocht voor een goede prijs en met 2 dagen had ik ze in huis

17 de enero de 2026

Beste hans,

Bedankt voor uw aardige review! Veel wandelplezier!

Super!

7 de enero de 2026

Beste Lous,

Bedankt voor uw aardige woorden! Veel plezier met uw nieuwe laarzen.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Er wordt goed met je meegedacht wanneer…

Er wordt goed met je meegedacht wanneer artikelen niet meer voorradig zijn. Er wordt een alternatief aangeboden.

30 de diciembre de 2025

Beste Karel,

Bedankt voor uw review! Wij hopen dat u blij zult zijn met het alternatief.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Snelle levering, en goed op de hoogte gehouden van transport.
Ook zijn de werk schoenen correct verpakt.

29 de noviembre de 2025

Respuesta de Werkschoen.nl

Bedankt voor uw vriendelijke review!

snelle levering

snelle levering, waarvan we goed op de hoogte werden gehouden

18 de noviembre de 2025

Respuesta de Werkschoen.nl

Bedankt voor uw aardige review!

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Er zitten verkeerde schoenen in de doos…

Er zitten verkeerde schoenen in de doos maat41 besteld, en er zit maat 43 in. En dan stuur je ze terug moet je ook nog retour kosten betalen.

1 de noviembre de 2025

Respuesta de Werkschoen.nl

Bedankt voor uw bericht. Wat vervelend om te horen dat er een verkeerde maat is geleverd.
Wij hebben inmiddels contact met u opgenomen om dit op te lossen. De retourkosten worden uiteraard vergoed zodra wij de schoenen hebben ontvangen.
Wij hopen dat dit de situatie naar uw tevredenheid oplost. Onze excuses voor het ongemak.

Erg behulpzaam! Snelle levering

Bedrijf was behulpzaam met het antwoorden van mn vragen.
Snelle levering, goede service

8 de agosto de 2025

Respuesta de Werkschoen.nl

Bedankt voor uw vriendelijke review!

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.