Door de goede service laatst weer bij Wear2Work besteld. Goede communicatie omtrent het bedrukken en borduren van de werkkledij. Vragen goed door naar de wensen van de klant om tot een product te kom... Ver más
Mijn bestelling voor werkschoenen had ik aangevuld met sokken. De schoenen waren direct leverbaar maar de sokken niet. Na een mailtje gestuurd te hebben direct reactie met een alternatief die wel dire... Ver más
De broeken waren niet tijdig leverbaar in verband met geen levering vanuit de leverancier. Hier werden wij keurig van op de hoogte gesteld door middel van een duidelijk e-mail. Helaas waren ze erg... Ver más
Onlangs werkschoenen besteld en ik ben zeer tevreden over zowel de kwaliteit als de service. Bestel proces en levering ging erg snel. Blij met mijn aankoop.
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Wear2work, de specialist in werkkleding en werkschoenen. Groot aanbod, ruime eigen voorraad, heel veel keus, binnen 1 werkdag in huis.. dat maakt Wear2work uniek.
Molenvliet1A, 3961MT, Wijk bij Duurstede, Holanda
- 0343410110
- info@wear2work.nl
- www.wear2work.nl
Ha contestado el 25% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
Veel keuze
Veel keuze, mooie kwaliteit en vriendelijk aan de telefoon.
Keer op keer hele goede ervaring met…
Keer op keer hele goede ervaring met Wear2Work. Zeer klantvriendelijke medewerkers, korte communicatie lijntjes.
Terugkerende klant door goede service
Door de goede service laatst weer bij Wear2Work besteld. Goede communicatie omtrent het bedrukken en borduren van de werkkledij. Vragen goed door naar de wensen van de klant om tot een product te komen.
Kwaliteitsproduct en snelle levering"
Snelle levering van een last minute…
Snelle levering van een last minute bestelling in het weekend.
Ruime keuze en vooral ook de schoenen kunnen kiezen die ik mooi en comfortabel vindt.
Snelle levering en veel keuze voor vrouwen
Snelle levering en veel keuze in werkschoenen voor vrouwen.
Na betaling bleek het product niet op…
Na betaling bleek het product niet op voorraad. Een vervanging was prima maar betaald voor thuis bezorging en het werd afgeleverd bij een punt in de buurt
Al vaker besteld bij Wear2work .
Al vaker besteld bij Wear2work .Snelle levering en prima spullen.
Snel volgens afspraak geleverd
Snelle verzending
Producten komen overeen met de afbeeldingen
Duidelijke omschrijving
Het is een goede site makkelijk te…
Het is een goede site makkelijk te bestellen en je word snel geholpen dank je wel voor het moeite
Goede kwaliteits producten
Duidelijke website
Duidelijke website, mooie aanbieding en snelle levering. Perfect op de hoogte gehouden tijdens levering.
Vlotte en correcte levering
Vlotte en correcte levering met verrassing.
Snelle verzending
Snelle verzending, goede prijs/kwaliteit verhouding.
Artikelen voldoen aan verwachting.
Más información sobre otros tipos de reseñas.