Mijn gitaar weer een beurt laten geven en een kleine reparatie. Zoals altijd de gitaar weer top terug gekregen. Vriendelijke vakkundige mensen
Op 2 januari 2026 een Kernom Moho fuzz pedaal gekocht. Ik vroeg in de winkel of ik dit pedaal uit kon proberen. De vriendelijke medewerker (zeker een gitarist) zei dat het geen probleem was. Zee... Ver más
Ik was haastig opzoek naar een een specifieke microfoon. Het product dat ik wilde was echter overal uitverkocht, hij zou pas weer over anderhalve maand geleverd kunnen worden. Gelukkig kwam ik uiteind... Ver más
ik ben zeer tevreden over Westerhaven muziek. het aanbod is ruim voldoende en de levering vlot en zonder stress of vertraging of internetproblematiek. ik zoek, kies,betaal online en zie mn bestel... Ver más
Información sobre la empresa
Acerca de Westerhaven Muziek
Información proporcionada por diversas fuentes externas
Wij zijn sinds 1985 gevestigd tegenover winkelcentrum/parkeergarage Westerhaven met 800 parkeerplaatsen.
Bij ons vindt u alles op het gebied van Muziekinstrumenten zoals gitaren,bassen,toetsen,versterkers,effecten en homerecording.
Bij online bestellingen boven € 50,00 verzenden wij gratis.
Openingstijden:
Maandag Gesloten
Dinsdag 10:00 - 18:00
Woensdag 10:00 - 18:00
Donderdag 10:00 - 21:00
Vrijdag 10:00 - 18:00
Zaterdag 10:00 - 17:00
Zondag gesloten
Interessante weetjes: Eigen Technische Dienst voor Snaarinstrumenten en Elektronika
Astraat 15, 9718CP, Groningen
- +31503144444
- info@westerhaven.nl
- westerhaven.nl
Fijne winkel om klant van te zijn.
Ik vroeg advies over het beginnen met mondharmonica spelen. Goed advies gekregen en zo ook gehandeld. Snel bezorgd in een enorme doos! Ben al druk aan het oefenen.
top service
Bij mijn bestelling zijn de producten geheel volgens afspraak geleverd.
Zeer goede behandeling en service
Ik heb ervaren dat de medewerker die mij hielp, heel goed wist waar ik het over had. De gedane toezeggingen werden zeker nagekomen en de bestelling werd vlot afgehandeld en bezorgd.
geen op aanmerkingen
Snelle service en duidelijkheid opver de verzending!
Track and Trace link werkte niet
Ik kreeg via de mail een track and tracelink opgestuurd, die het echter niet deed. Product is ongeveer een dag later dan verwacht (Het duurde 4-7 dagen tot het bij westerhaven muziek op voorraad was),8 dagen na betalingsbevestiging heb ik het binnen gehad.

Respuesta de Westerhaven Muziek
top shop
Niks geen problemen bij het bestellen en optijd geleverd
Deellevering duurt te lang.
Jammer dat de TC Electronic 1-2-3 switch nog niet geleverd is, en men niet kan zeggen wanneer. Omdat de leverancier / importeur voor Nederland maar eens in de zoveel tijd (?) een container met goederen binnen krijgt.
Top gedaan!
Super service en snelle levering. Product ook goed verpakt en ondanks dat het een demo model was was ie echt als nieuw en zeer netjes. Ben zeer blij met de 5-snarige Sterling bass.
Klantvriendelijke winkel. Supersnel antwoord en verzending.
Ik kreeg echt supersnel antwoord op mijn vragen en bestelling is heel snel verzonden.
Werd netjes op de hoogte gehouden.
Een super klantvriendelijke winkel en kom er graag terug.
Prettig zakendoen
Engl Fireball Demo besteld snelle levering !!!!
Snelle levering en goedkoper dan de rest!
Ben tevreden met de kwaliteit van het product en daaraan draagt bij de snelle levering en de prijs die ik uiteindelijk heb hoeven te betalen.
kwaliteit in advies
vriendelijke service, met inhoudelijk goede adviezen. Ik bestelde een gebruikte gitaar, waarbij ik volledig ben afgegaan op het advies van Westerhaven muziek. Ik had nog wat twijfels over de gitaar, die prima bespreek waren.
Het advies en de gitaar bleken helemaal volgens verwachting, dank!
Más información sobre otros tipos de reseñas.