Mijn gitaar weer een beurt laten geven en een kleine reparatie. Zoals altijd de gitaar weer top terug gekregen. Vriendelijke vakkundige mensen
Consulta las opiniones de los clientes
Op 2 januari 2026 een Kernom Moho fuzz pedaal gekocht. Ik vroeg in de winkel of ik dit pedaal uit kon proberen. De vriendelijke medewerker (zeker een gitarist) zei dat het geen probleem was. Zee... Ver más
Ik was haastig opzoek naar een een specifieke microfoon. Het product dat ik wilde was echter overal uitverkocht, hij zou pas weer over anderhalve maand geleverd kunnen worden. Gelukkig kwam ik uiteind... Ver más
ik ben zeer tevreden over Westerhaven muziek. het aanbod is ruim voldoende en de levering vlot en zonder stress of vertraging of internetproblematiek. ik zoek, kies,betaal online en zie mn bestel... Ver más
Información sobre la empresa
Acerca de Westerhaven Muziek
Información proporcionada por diversas fuentes externas
Wij zijn sinds 1985 gevestigd tegenover winkelcentrum/parkeergarage Westerhaven met 800 parkeerplaatsen.
Bij ons vindt u alles op het gebied van Muziekinstrumenten zoals gitaren,bassen,toetsen,versterkers,effecten en homerecording.
Bij online bestellingen boven € 50,00 verzenden wij gratis.
Openingstijden:
Maandag Gesloten
Dinsdag 10:00 - 18:00
Woensdag 10:00 - 18:00
Donderdag 10:00 - 21:00
Vrijdag 10:00 - 18:00
Zaterdag 10:00 - 17:00
Zondag gesloten
Interessante weetjes: Eigen Technische Dienst voor Snaarinstrumenten en Elektronika
Información de contacto
Astraat 15, 9718CP, Groningen
- +31503144444
- info@westerhaven.nl
- westerhaven.nl
Actieve speaker stands
Bestelling netjes conform afspraak. De door mij bestelde speakerstands waren op voorraad maar werd gebeld door Westerhaven voor welke speakers ik deze wilde gebruiken. Bij aangeven voor welke speakers deze bedoeld waren werd mij een andere serie aangeboden/geadviseerd die beter geschikt waren. Deze werden tegen dezelfde prijs netje op en tijd geleverd
Internetbestelling bas speakerkast
In een paar woorden; prettig contact, snelle reactie op mails, keurige levering, prima service. Website van Westerhaven staat inmiddels bij mijn favorieten!
Goede Service
Mijn bestelling was helaas niet meer leverbaar, maar Westerhaven heeft een goed alternatief voor mij gezocht, tegen een mooie prijs!
Top service!
Via mail op advertentie gereageerd. Direct antwoord gekregen. Na betaling volgende dag alweer geleverd. Zeer snelle afhandeling en levering!
goede communicatie
Goed gecommuniceerd. Mijn bestelling was toch niet voorradig en ik werd onmiddellijk gebeld. Toen ik een oplossing vroeg hebben ze mij heel goed verder geholpen. Aanrader!
Beoordeling over een niet verleende service
Er word mij gevraagd of ik westerhaven wil beoordelen terwijl ik nog niets heb gezien of gehoord van mijn bestelling die ik 2 weken terug geplaatst heb.
Beetje jammer
prima zaak, weten wat ze verkopen !
Prima en duidelijk bedrijf, niet van , zal het even aan mijn collega vragen.
Verstand van wat ze verkopen !
gitaarpakket
Vlotte levering. Niet 2 dagen, maar dat stond ook beschreven op de site dat soms een artikel besteld moet worden. Toch binnen het aantal dagen thuis ontvangen na nabestelling. Ook nog mail contact gehad en prima mail terug ontvangen.
goed...... maar traag
prima zaak, maar ruim 'n week wachten op één tambourijntje vindt ik iets té lang !! vrijwel alle internet-bestellingen worden in deze tijd veel sneller geleverd.....dáár draait het juist om !!! 's avonds besteld....andere dag in huis. maar, ik ben wel tevreden. ben keurig via mails op de hoogte gebracht,,,,toppie !!
Goede winkel, webshop wordt vanuit winkel bediend.
De webshop heeft een voortgangsinformatie. Op advies van de winkel een aantal producten die niet op voorraad waren via de webshop besteld. Na een week nog niet in huis, maar ook geen mail met verwachte leverdatum o.i.d..
Bellen geeft wel goed resultaat. De medewerkers kennen de bestelling en er zijn nog mogelijkheden om bestelling aan te passen.
Persoonlijke aandacht is goed!
Het product nog niet ontvangen!
Het product bleek niet op voorraad, terwijl dat wel op de site stond!
Werd hierover een aantal dagen na mijn reeds betaalde bestelling over gebeld.
Vox Jamvox
Snelle levering en een hele scherpe prijs.
Super!!
ZEER SNELLE LEVERING ,BINNEN 1 DAG !! O,K. !!
ZEER SNELLE LEVERING BINNEN 1 DAG ,IS O.K. !!!
Uitstekende kwaliteit en goede service.
Het bestelde instrument was in prima staat en goed afgesteld. De vragen die ik had rondom de bestelling werden snel en goed beantwoord.
Gewoon helemaal goed
Prima website, goede en betaalbare kwaliteit, snelle levering.
Gewoon helemaal goed dus.
Heel goed, ondanks problemen.
Het vervoersbedrijf maakte een potje van het afleveren van mijn bestelling, maar Westerhaven heeft goed en op heel voorkomende wijze zijn best gedaan om er wat aan te doen en opheldering te verschaffen. Eenmaal ontvangen stemt de bestelling, een demo-model gitaarcombo, zeer tot tevredenheid.
Lang wachten
Ik heb eind oktober een mini hall of game besteld deze zou 2 dagen later bij mij thuis zijn na lang wachten heb ik gebeld waar mijn bestelling was.. hij zou 6-11-2015 bij jullie binnen zijn en weer 2 of 3 dagen later bij mij thuis. Nog steeds niks,, ontvang ik net een mailtje dat ie pas op 18-11-2015 komt ik wacht al heel lang en hoop dat ik m nou een keer snel krijg IK HEB AL BETAALD! de eerste en laatste bestelling bij westerhaven.

Respuesta de Westerhaven Muziek
Más información sobre otros tipos de reseñas.