Mijn gitaar weer een beurt laten geven en een kleine reparatie. Zoals altijd de gitaar weer top terug gekregen. Vriendelijke vakkundige mensen
Consulta las opiniones de los clientes
Op 2 januari 2026 een Kernom Moho fuzz pedaal gekocht. Ik vroeg in de winkel of ik dit pedaal uit kon proberen. De vriendelijke medewerker (zeker een gitarist) zei dat het geen probleem was. Zee... Ver más
Ik was haastig opzoek naar een een specifieke microfoon. Het product dat ik wilde was echter overal uitverkocht, hij zou pas weer over anderhalve maand geleverd kunnen worden. Gelukkig kwam ik uiteind... Ver más
ik ben zeer tevreden over Westerhaven muziek. het aanbod is ruim voldoende en de levering vlot en zonder stress of vertraging of internetproblematiek. ik zoek, kies,betaal online en zie mn bestel... Ver más
Información sobre la empresa
Acerca de Westerhaven Muziek
Información proporcionada por diversas fuentes externas
Wij zijn sinds 1985 gevestigd tegenover winkelcentrum/parkeergarage Westerhaven met 800 parkeerplaatsen.
Bij ons vindt u alles op het gebied van Muziekinstrumenten zoals gitaren,bassen,toetsen,versterkers,effecten en homerecording.
Bij online bestellingen boven € 50,00 verzenden wij gratis.
Openingstijden:
Maandag Gesloten
Dinsdag 10:00 - 18:00
Woensdag 10:00 - 18:00
Donderdag 10:00 - 21:00
Vrijdag 10:00 - 18:00
Zaterdag 10:00 - 17:00
Zondag gesloten
Interessante weetjes: Eigen Technische Dienst voor Snaarinstrumenten en Elektronika
Información de contacto
Astraat 15, 9718CP, Groningen
- +31503144444
- info@westerhaven.nl
- westerhaven.nl
Prima info en nazorg.
Ik ben prima geholpen en fijn dat inruil ook mogelijk is, iedere gitarist is qua effectpedaaltjes op zoek naar de `holy grail' en dan is het mooi dat je je goede apparatuur eventueel kan inruilen op je nieuwe aankoop/ aanwinst, vooral als je dat niet via MP wil doen.
Westerhaven is altijd TOP !!!
Vlotte afhandeling en levering, zeer aanbevolen!
Na bestelling word je op de hoogte gehouden via mail, alles was zeer goed verpakt en snel verzonden. Aanbevolen!
Uitstekende webshop
De bestelling was heel snel verstuurd met goede persoonlijke service.
Prima snelle bezorging en goed verpakt.
Mesa Boogie Cabinet Express 10 inch.
Ik kreeg nog een hoes erbij ook !!!! Toppie !!!!
Concreet, betrouwbaar en goed advies
Mooie en overzichtelijke internet site. Mocht je er alsnog niet uitkomen dan is een belletje naar de winkel snel gemaakt. Wordt je goed geholpen door deskundige medewerkers. 👍👍
Snel en adequaat
Over de niet of niet meer te leveren onderdelen is snel gereageerd en de te leveren onderdelen zijn zeer snel opgestuurd
Doen wat ze beloven.
Erg fijne zaak, goede service!
Al jaren doe ik zaken met Westerhaven. Vriendelijk en bijzonder bekwaam personeel, hoge kwaliteit waren (ze weigeren simpelweg rommel te verkopen) en goede prijzen doen mij hier steeds weer teugkeren.
Prima, geen fratsen
Prima no-nonsense webshop: levert wat is besteld. Niet de allersnelste in webshopland (verwacht het bestelde niet morgen in huis - dat pretenderen ze ook niet overigens), geen voortdurende updates dat je pakket is ingepakt, wordt verzonden etc, maar wel een heel scherpe prijs. En dat is ook wat waard, tenslotte :-)
Adequaat
Competente medewerkers die weten waarover ze het hebben.
Net als een eerdere bestelling, snel geleverd.
Perfect
Electrische gitaar gekocht. Deze zonder probleem geruild voor een andere die ik fijner vind spelen. Prima service door een enthousiast team!
Prima afspraken kunnen maken
Een Tecamp Puma 900 basversterker gekocht. Via de telefoon prima afspraken kunnen maken. Ik ben bijzonder tevreden over de amp zelf én het feit dat ik mijn zaken in Nederland heb kunnen houden. Volgende keer shop ik weer bij Westerhaven.
top winkel!
Stem mechanieken voor mijn gitaar besteld, netjes geleverd in een doos met bescherming en kreeg nog een extra setje plectrums er bij. Zoals altijd weer super!
Más información sobre otros tipos de reseñas.