wheelz4kids.com Opiniones

TrustScore: 3.5 sobre 5

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Finger weg von solchen Lieferanten! Wir haben die Schlitten bestellt und mit Verapätung bekommen. Bei der Bestellung wurde uns versichert, dass die Ware rechtzeitin ankommt. Die Schlitten haben... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Voor mijn dochtertje haar 6e verjaardag haar 1e rolschaatsen hier besteld. (Champz Champz verstelbare rolachaatsen) Duidelijk bestelproces en afhandeling. Goed en stevig verpakt ontvangen en de rolsch... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Product snel en conform afspraak geleverd. Prima verzorgd. Product net in gebruik dus over kwaliteit valt nog niet veel te zeggen. Mobiele website deed raar met kortingcode. De aanbieding was blij... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Via de website vond ik niet dat je alle informatie kreeg. Op het internet circuleren ook verschillende reviews. Wij bestelden inlineskates. Die waren niet echt duur, maar voor een eerste exemplaar (do... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda departamental

Escrito por la empresa

Bij Wheelz4kids heeft u keuze uit het grootste assortiment Heelys, stuntsteps, longboards, skateboards, rollerskates en bescherming, fietsen, skelters, sportkleding en accessoires en speelgoed.

Medio

TrustScore: 3.5 sobre 5

990 opiniones

5 estrellas
4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

No ha contestado las opiniones negativas

Todas las opiniones

1 opinión en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Als 20% van je reviews zeer slecht…

Als 20% van je reviews zeer slecht scoren, dan zegt dat wel iets over je bedrijf. En nu valt het me op dat alle zeer slechte reviews dezelfde klacht hebben. Namelijk niet op tijd leveren, vervolgens een slechte communicatie met een gevolg van niet of heel laat geld retourneren. Een klantenservice die alleen per email te bereiken is geeft ook al argwaan. Ja er staat een telefoonnummer op de site maar de dame aan de telefoon is niet de klantenservice. Die vertelt je dat ze je klacht doorstuurt naar de klantenservice. Ook ik heb op 24 nov een bestelling gedaan en vandaag (1dec) maar eens gebeld. Benieuwd of ze mijn bestelde cadeautje nog voor sinterklaas avond gaan leveren. En zo niet of ik mijn geld nog terug ga krijgen. Het belooft in elk geval niet veel goeds. Maar ik beloof dat ik stappen onderneem als de boel niet netjes wordt geregeld. Ik kan niet zo goed tegen onrecht namelijk. Voor de duidelijkheid mijn ordernummer is 202443. Succes met oplossen!

1 de diciembre de 2021

Beste Monique,

U heeft een bestelling geplaatst waar 3 tot 7 werkdagen voor staat.
Deze zou u uiterlijk 3 december moeten ontvangen.
Hopend u hiermee voldoende geinformeerd te hebben.
Het staat u altijd vrij om u recensie aan te passen en deze op waarheden te laten berusten.

Bestellung nicht erhalten.

27 de noviembre de 2021

Respuesta de wheelz4kids.com

Wir finden es immer sehr bedauerlich, wenn eine Bewertung anonym geschrieben wird. Wir können nicht sehen, wo es schief läuft und ob die Beschwerde bereits gelöst wurde.
In letzterem Fall bitten wir Sie, eine E-Mail an unseren Kundendienst zu senden.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

bestelling niet gekregen en geld niet terug

Heb op 2/11 een skateboard besteld. Kreeg een mailtje dat ze de artikelen die ik besteld had niet konden leveren. Ondertussen heb ik nog steeds mijn geld niet teruggekregen. Het gaat om een som van meer dan 100 euro.

26 de noviembre de 2021

Respuesta de wheelz4kids.com

Wij vinden het altijd erg jammer wanneer een review anoniem geschreven wordt. Wij kunnen niet kijken waar het mis gaat en of de klacht reeds is opgelost.
Wanneer dat laatste het geval is vragen wij je om een mail te sturen naar onze klantenservice

Difficult with German address

I was not able to enter my German address in the correct format online, which led to a substantial delay in the delivery of my parcel. Otherwise, I was very satisfied with the experience and how quickly the parcel was dispatched.

23 de noviembre de 2021

Keine Ware erhalten

Ich habe am 1.11. eine Bestellung aufgegeben, 3-5 Werktage Lieferzeit war angegeben. Bis heute ist keine Ware da oder eine Info wann wir das Fahrrad erhalten. Auf meine mehrfachen Mails reagiert niemand, ans Telefon geht auch niemand. Maßlose Frechheit!

17 de noviembre de 2021

Respuesta de wheelz4kids.com

Leider wurde die Zahlung für diese Bestellung nicht korrekt ausgeführt. Sie können eine neue Bestellung aufgeben

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Champz inline skates

Voor onze kleindochter Champz inline skates besteld , snel geleverd en supermooie skates, helaas was van 1 skate de verstelknop kapot, na contact met de servicedienst even een foto van de kapotte skate gestuurd , daar werd binnen twee dagen op gereageerd....de skate kon niet gerepareerd en een nieuwe werd verstuurd, binnen 2 dagen in huis! Super service Weelz4Kids👍👍 Wij blij, kleindochter heel blij.

15 de noviembre de 2021

Kinderstep

Over de step kan ik duidelijk zijn. Het is een mooie goed uitziende step. Over het retourneren ben ik minder blij. Het blijkt dat als je het product retour stuurt en je de doos hebt geopend je dit met hetzelfde plakband moet dichtmaken. Iets wat simpelweg niet gaat omdat het plakband wat erop zat niet meer plakt. Gebruik je toch eigen plakband wordt er een bedrag ingehouden op het aankoopbedrag. Iets wat blijkbaar in de voorwaarden staat maar wat ik een hele rare regel vind. Voor mij een reden om hier niets meer te bestellen.

14 de noviembre de 2021

Beste,

Ik begrijp dat het vervelend voor je is dat het zo is gelopen. Wij hopen dat onze klanten ook begrijpen dat een pakket op deze manier (met ook het label op de doos geplakt) onverkoopbaar is geworden, je zou immers zelf ook niet zo'n doos wensen te ontvangen.

8 consejos para escribir buenas reseñas.