WhiteawayOpiniones

TrustScore: 4 sobre 5

4,1

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Alt fungerte som det skulle. Bestilling ,betaling og levering. Ble oppdatert underveis. Hyggelig person som ringte og spurte hvor kolli skulle settes ut fra leverings kriteriene. 😁

La empresa ha respondido

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Trekker ei stjerne fordi tørketrommelen vi bestilte ikkje kunne leverast. Fekk valget om vi ville heve kjøpet eller bytte til eit anna merke. Vi valgte eit anna merke. Trommelen vi fekk tilbud om had... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Rask levering (virkelig), hadde en annen farger på produktet enn alle andre (mye finere farger hos whiteaway), rimelig pris på tilbud iallfall, mens alle andre tar skamhøykpris på luftfilteret jeg kjø... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Hei, veldig mye meldinger på levering, først 18.mai så 15.mai og så 19.mai. Da fikk jeg en melding rundt kl.11 den 19. mai at varen ble levert om 15-30 minutter. Meldingen hadde jeg ikke sett med det... Ver más

Información sobre la empresa

1. Casa y jardín

Escrito por la empresa

Billige hvitevarer på nett Gratis levering og prismatch Få oppbæring og montering

Escrito por la empresa

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que solicite reseñas

Ha contestado el 16% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 2 semanas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

164 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 4 estrellas sobre 5

BEURER LR310

Funker fint på auto ser det ut til. Jeg røyker og det merker den, så da øker den farten. Skal sies at den støyer når den drar i gang på fult, ellers veldig rolig. Også usikker på om uv-c som skal knekke røyklukt virker som det skal, siden jeg mener å kjenne røyklukt ut av utblåsingen.Disse 2 tingene gjør at den ikke får full pott. Men til tilbudpris 1349.- så kjøpte jeg 2stk og ikke angret på det :)

13 de noviembre de 2025
Valorada con 2 estrellas sobre 5

Jeg opplever at whiteaway leverer som…

Jeg opplever at whiteaway leverer som avtalt, men at deres avtalepartner (inselo) når det kommer til montering ikke leverer. Det var snakk om montering av en varmepumpe. Jeg betalte ekstra for å få produktet levert før tiden, slik at det kunne bli montert før jeg reiste på jobb. (Jobber offshore). Jeg skulle bli kontaktet innen 10 virkedager etter bestilling, men endte til slutt opp med at jeg måtte kontakte inselo selv. Men etter at jeg tok kontakt tok det utrolige 11 uker før pumpen var montert. Pumpen ble bestilt 12.08.2025 men var ikke montert før 24.10.2025.Så den ekstra kostnaden for levering var penger ut av vinduet.

24 de octubre de 2025
Valorada con 3 estrellas sobre 5

Jeg valgte Samsung Jet 75 E Complete…

Jeg valgte Samsung Jet 75 E Complete basert påbeskrivelse på nettsiden hvor det står at batteriet varer opptil 60 minutter.

De to ganger jeg har brukt støvsugeren fulladet, har den hver gang vart fra 20-22 minutter i medium hastighet. Dette samsvarer ikke med beskrivelsen av produktet og er langt fra målet. I lavest hastighet er den ubrukelig da den ikke har noe særlig sugekraft. Jeg skrev om min erfaring med støvsugeren til Whiteaway, men det ble ikke gjort noe. Hvis ca. 20 minutters bruk holder for deg, er den en bra støvsuger.

8 de noviembre de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Så lenge Postnord er involvert i…

Så lenge Postnord er involvert i transporten. Kan man ikke stole på når det blir levert..
Leveranse ble utsatt flere ganger.
Chat'en på Postnord sa det var rett om hjørnet. Whitaaway bekreftet varen på bilen osv. Bare surr...

17 de noviembre de 2025
Valorada con 2 estrellas sobre 5

Kaffemaskinen var tydelig brukt av…

Kaffemaskinen var tydelig brukt av noen. Tilgriset og rotete innpakket. Det stod ingen info om at produktet hadde vært brukt og returnert. Maskinen i seg selv er bra. Men opplevelsen meget dårlig. Spesielt når man må vaske rent alt.

3 de noviembre de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ingen levering

Vi venter på en vaskemaskin som aldri kommer. Den ble avtalt levert onsdag formiddag, så ble tidsrommet for levering endret til å gjelde også ettermiddag uten varsel. Men ingen vaskemaskin kom verken formiddag eller ettermiddag. Vi var i kontakt med to medarbeidere på kundeservice, begge lovet å ringe tilbake men ingen gjorde det. Det samme har gjentatt seg på torsdag, to nye medarbeidere og ingen følger opp. Vi venter fortsatt. Og vi vet ingenting om når maskinen skal komme.
Det eneste kundebehandler klarer å komme med er en "kompensasjon" i form av at vi slipper å betale for levering. Siden det faktisk ikke er levert som avtalt så er jo det ikke annet enn rett og rimelig og oppleves ikke som noen kompensasjon.
Spent på om vi får vaskemaskin denne uken og om vi hører noe fra Skousen i det hele tatt. Elendig kundeservice, rett og slett!

6 de noviembre de 2025

God vaskemaskin

God vaskemaskin. Det er litt få vaskevalg. Kunne gjerne vært et tidsalternativ for bomullsvask. Bestillingen var enkel og grei. Varen kom raskt. De som leverte var veldig hyggelige. Hjalp meg med å løfte tørketrommelen som sto oppe på den gamle vaskemaskin av og på igjen.

30 de octubre de 2025

Meget god kundeservice

Jeg bestilte oppvaskmaskin med ett godt tilbud. Dagen etter fikk jeg en telefon der jeg fikk spørsmål om jeg var klar over at det var en integrert maskin jeg hadde bestilt (uten front) og hvor langt det var fra gulvet og opp til benkeplaten der maskinen skulle stå. Dette vil jeg kalle skikkelig kundeservice.

13 de octubre de 2025

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.