Trekker ei stjerne fordi tørketrommelen vi bestilte ikkje kunne leverast. Fekk valget om vi ville heve kjøpet eller bytte til eit anna merke. Vi valgte eit anna merke. Trommelen vi fekk tilbud om had... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Alt fungerte som det skulle. Bestilling ,betaling og levering. Ble oppdatert underveis. Hyggelig person som ringte og spurte hvor kolli skulle settes ut fra leverings kriteriene. 😁
La empresa ha respondido
Hei, veldig mye meldinger på levering, først 18.mai så 15.mai og så 19.mai. Da fikk jeg en melding rundt kl.11 den 19. mai at varen ble levert om 15-30 minutter. Meldingen hadde jeg ikke sett med det... Ver más
Rask levering (virkelig), hadde en annen farger på produktet enn alle andre (mye finere farger hos whiteaway), rimelig pris på tilbud iallfall, mens alle andre tar skamhøykpris på luftfilteret jeg kjø... Ver más
La empresa ha respondido
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Billige hvitevarer på nett Gratis levering og prismatch Få oppbæring og montering
Escrito por la empresa

Información de contacto
Noruega
- whiteaway.no
No consta que solicite reseñas
Ha contestado el 16% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 2 semanas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Jeg fikk super oppfølging gjennom hele…
Jeg fikk super oppfølging gjennom hele kjøps- og leveringsprosessen.Fagfolkene som bar inn varen i 2.etg gjorde det på en «proff» måte! Hadde leveranse også fra Bring samme dag, og det var skikkelig dårlig!
Veldig bra pris og bra service med …
Veldig bra pris og bra service med selger.
Feil produktbeskrivelse og sen levering
Kjøpte kjøleskap med "Door-in-door", men da det dukket opp hadde det slett ikke dette til tross for tydelig beskrivelse på nettsiden. Skapet kom også tre dager etter den raske leveringen vi betalte ekstra for og tok fri for å ta det imot, selv om vi hadde fått melding om at det var på vei som planlagt.
Topp kundeservice
Jeg fikk en beskjed fra transportør at varen var forsinket. Ringte til kundeservice og fikk helt super oppfølging. Rask, hyggelig og ikke minst, hun klarte å få ordnet levering til avtalt tid.
Produktet og pris var også bra
Jeg hadde egentlig ikke behov for å…
Jeg hadde egentlig ikke behov for å kjøpe en oppvaskmaskin akkurat nå, men jeg gjorde det fordi Siemens hadde en kampanje med cashback. Dessverre var ikke den aktuelle varen på lager, og jeg ble fortalt at jeg måtte vente, og at leveringsdatoen ville være etter at cashback-kampanjen fra Siemens var over.
Likevel fikk jeg beskjed om at siden jeg bestilte i kampanjeperioden, ville jeg fortsatt kunne få cashback. Derfor valgte jeg å gjennomføre bestillingen. Men nå har Siemens avslått min forespørsel om cashback, fordi kvitteringen min har en dato etter kampanjeperioden – den samme dagen jeg mottok varen. På grunn av dette får jeg nå ikke cashback, noe jeg mener er svært urettferdig
Tok lang tid før jeg fikk produktet
Tok lang tid før jeg fikk produktet
Rask levering og vaskemaskinen er som…
Rask levering og vaskemaskinen er som forventet.
Lang leveringstid
Kjøpte et kjøleskap 10.07 med levering 1-5 virkedager. 25.07 venter jeg fortsatt på levering...
Handlet på tilbud og fikk varen levert…
Handlet på tilbud og fikk varen levert på døra på under ei uke, inkludert helg. Skal innom her igjen!
Kjapp levering som avtalt
Kjapp levering som avtalt. Produktet fungerer supert. Kommer til å handle her igjen!
Personlig, varm og svært positiv kjøpsopplevelse fra A–Å
Whiteaway får til det som svært få nettbutikker får til – å være personlige. Jeg ble ringt opp dagen etter at jeg la inn bestillingen på oppvaskmaskinen. Hun ønsket å dobbeltsjekke at fronten på mitt kjøkken ville passe til festemetoden på denne maskinen. Det lå en liten «vi har et bedre tilbud til deg som kommer ut i neste uke»-approach, men da jeg takket pent nei, viste hun forståelse for det. Vi fikk levering på døren få dager etter av en transportør som ikke var tilknyttet en av de store. Han var superblid, tilbød seg å bære den inn og pakke den ut, og da vi takket nei, tilbød han seg å pakke den ut utenfor huset, så han kunne ta med emballasjen. Personlig, varm og svært positiv kjøpsopplevelse fra A–Å. Jeg velger 100 % Whiteaway neste gang hvis de er konkurransedyktige på pris.
Veldig flinke og hjelpsomme på…
Veldig flinke og hjelpsomme på kundeservice og rask levering. Gode produkter og veldig bra kvalitet. Kjøpte mikrobølgeovn med grill og en kombi vaskemaskin.
Rask levering og gode priser!
Ble overrasket over hvor fort jeg fikk…
Ble overrasket over hvor fort jeg fikk levert min tørketrommel. Veldig hyggelige og effektive.
Sittet hele dagen for leveransen
Jeg måtte sitte hjemme fra kl 0900 til 1700 selv om de lovet å levere mellom 0900 og 1200.
Gode priser
Gode priser, rask levering. Rett og slett en bra opplevelse.
Usedvanlig god kundeservice
Hjelpsom og veldig kundefokusert. Usedvanlig god kundeservice!
Serviceinnstilte og kyndige…
Serviceinnstilte og kyndige medarbeidere, og gode tilbud👍
Fikk aldri varen
Gjorde en bestilling hos Whiteaway og mottok faktura, men ingenting skjedde videre. Jeg kontaktet kundeservice, som kunne opplyse at bestillingen hadde feilet – uten at jeg fikk noen beskjed om dette. Jeg ble bedt om å bestille på nytt, noe jeg gjorde. Etter noen dager fikk jeg bekreftelse på at varen var sendt.
Tiden gikk, men pakken kom aldri. Jeg kontaktet kundeservice flere ganger, men fikk verken svar på e-post eller hjelp over telefon. Det eneste de tilbød var å refundere frakten på 70 kr – selv om varen jeg hadde betalt for kostet nesten 2000 kr. Jeg ble lovet en tilbakeringing som aldri kom…
Alt i alt en svært skuffende opplevelse. Mangel på kommunikasjon og ansvar fra deres side gjør at jeg ikke kommer til å handle her igjen – og heller ikke vil anbefale dem til andre.
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.