minus stjerner. Dritt selskap, scam. som de fleste andre fikk prøvepenn. 79 kr. plutselig 8 måneder senere ligger det 6 penner i postkassen med regning på 2,2k. jises. skjønte nada, trodde det var fei... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Jeg bestilte en gratis prøvepakke fra dem. Det sto ingenting der at det da ville bli startet et abonnement der man må betale over 2000 kroner for en pakke med sånn ti av blekningene man får i posten.... Ver más
Scam. Svindel. Du tror du får en prøvepakke med abonnement med levering 2.hver måned. Men det du egentlig får er en startpakke og abo med levering 6. hver måned inkludert en saftig regning på over 200... Ver más
Burde ikke fått noen stjerner! Mitt barn på 13år har altså bestilt ett gratis prøveprodukt fra de, de sier tydelig på siden dems at de ikke selger produktet til personer under 18år. Og attpåtil så v... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Vårt firma har blitt utsatt for trusler og utpressing til å betale løsepenger for å få slettet falske negative omtaler. Trustpilot bryr seg ikke om falske omtaler. De bryr seg kun om penger. #exp0s1ng #trustpilot Les mer her: https://www.telegraph.co.uk/business/2025/12/04/trustpilot-accused-running-mafia-style-extortion-racket https://grizzlyreports.com/trustpilot https://www.ft.com/content/5b0765ef-5a81-4388-8d0f-9f3cd2e04c3d https://www.thetimes.com/business/companies-markets/article/trustpilot-shares-dive-amid-100m-mafia-style-extortion-claims-l6z3kb3c8
Información de contacto
Postboks 1026 Valaskjold, 1705, Sarpsborg, Noruega
- kundeservice@whitebright.no
- whitebright.no
No ha contestado las opiniones negativas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
La gente también ha visto
Styr unna
Styr unna! Dårlig informasjon ved utprøving, korte frister for å prøve produkt, lite seriøst.
Smerter ved utprøving.
Ser det for godt ut til å være sant, er det det. Meldes til forbrukertilsynet.
Hvordan avbestiller jeg det?
Rett og slett svindel!
Produktet er verdiløst og fungerer ikke i det hele tatt. Kundeservicen er uprofesjonell og useriøs. De sa til meg: "Nå er det nok, jeg må ta neste kunde." Jeg bestilte en prøvetid og betalte 79 kroner. Etter tre uker mottok jeg en faktura på 2094 kroner. Jeg skjønte ingenting, fordi jeg hadde ikke bestilt noe mer, og jeg mottok heller ikke noe ekstra produkt. Da jeg ringte dem, fikk jeg beskjed om at det var en bindingstid, og at jeg måtte avslutte abonnementet selv. Dette sto det ingenting om da jeg gjorde bestillingen.
Jeg sa okay, men at de i så fall burde sende flere produkter til meg for å vite at jeg fortsatt er medlem hus dere. De svarte at de allerede hadde sendt, men at det hadde blitt levert til feil adresse. Hvorfor ble produktet levert til riktig adresse første gang, men ikke den andre?
De har ikke sendt i det hele tatt.
Dette er ren svindel, og jeg kommer til å anmelde dem til politiet i dag. Skam over de som jobber der!
Bestilte prøve pakke.
Bestilte prøve pakke.
Etter å ha sendt flere mailen, blitt fortalt det er avsluttet osv, fikk jeg plutselig 6 stk i postkassen med regning på godt over 2k.
2094kr for noe som ikke fungerer?!!
Styr unna!!
Fått avsluttet inne på min side, men her ville jeg ikke gått i fella!
Absolutt STYR UNNA DETTE DRITTET!
100% Svindel
100% Svindel
Vi alle må anmelde det til POLITI snart som mulig. Det går ikke sånn..
Svindel!
Ren svindel! Bestilte prøveprodukt og sa opp samme dag jeg mottok prøveproduktet. Sendte både angreskjema i posten deres og på e-post. De nekter å godta oppsigelsen av avtalen, selv om bevis er sendt. Jeg har ikke mottatt flere produkter, men de sender krav etter krav. De forholder seg ikke til egen avtaleverk og bryter loven. Forbrukerrådet sa de mottar enormt med klager på de. Rådet var; ikke la dere skremme av inkasso varslene. De går langt over streken og livnærer seg på at folk føler seg truet til å betale.
Blwhite Bright e lurt inn I et abonnement
Ble lurt inn I et abonnement. SENDTE TILBAKE I RETUR.De driver ulovlig.Krever inkasso og plager folk.Har holt påbi 2år nå.0. varer.Folk mister nattesøvn.Blekemiddel har ikke noe virkning
Jeg trykket på lenken og det ble bare…
Jeg trykket på lenken og det ble bare bestilt med en gang uten at jeg ville det, dette er bare svindel, og jeg vet ikke om jeg burde betale eller ikke
Jeg gikk inn på linken å leste om…
Jeg gikk inn på linken å leste om produktet ,men bestilte ikke
Nå sender di meg purringer på noe heg ikke har bestilt…Det finnes ungen e-post adresse eller tlf slik att det er mulig å snakke med noen.
Dette er ren svindel og ingenting annet!
Dette er svindel
Jeg fikk en pakke fredag16.08.2024 , mandag 19.08.2024 kontakted white bright kunde service per tlf. informert at jeg fikk en uønsket pakke fra whitebright.no ,Jeg vil ikke ha pakken , Nei takk , Jeg vil returnere pakken , håkon på Kunde service sa han vil ikke ta imot pakken , Han vil ikke pakken han vil saken bli levert til inkasso !!!
Herved Dette er en bevis jeg vil beskytte meg mot whitebright.no svindel , Jeg vil informere politiet om svindel av whitebright.no og skrev på trustpilot , oppdaget alle vet dette er svindel !!!
fakturanr. 63795
forfallsdato 23.08.2024
jeg vil returnere pakken , etter samtale med whitebright kunde service blokkert mitt tlf. nr. da er umulig å kontakte med whitebright på tlf.
Jeg vil whitebright sende en boks med frimerke for retur , mitt navn er
Meralie Pactor Camero
odvarsolbergs vei 75 E
0973 oslo
Datoen for opplevelsen: 19. august 2024
Dette er svindel
Dette er svindel. Hva du enn gjør - aldri bestill noe fra WhiteBright!
Produktet virker ikke. Og de forfølger deg i mange år - etter du har betalt.
Bare ligg unna de her. De er ikke friske!
Jeg kan bare føye meg til det andre har…
Jeg kan bare føye meg til det andre har skrevet ! Noe så useriøst firma har jeg aldri vært bort i ! Har fått inkassovarseler i flere uker nå og har sendt de masse Mail men de svarer ikke ..Syms det er rart at de får holde på !
Fikk en prøvepakke
Fikk en prøvepakke. Sa opp abonnementet. Likevel sendte de pakker med tannbleking. Sendt utallige Mail uten å få svar. De har åpen kun to timer på ettermiddagen og da får jeg aldri svar. Så utrolig useriøst og no truer de med inkasso.
Dishonest and misleading with intention
Looks like they're still in the business of misleading people! I just fell into the trap myself and the gaslighting is real! If there are so many people who aren't aware of what they're signing up for - if they were an upright business they would change their marketing tactics. But apparently the MONEY they're making is to good! Their product was even taken off the market by the Norwegian FDA. I wish I had checked Trustpilot before signing up for their 'free' sample.
At dette middelet er bare tull
White-Bright virker slettes ikke, bare tull.
SVINDEL. Styr unna!!!!
Dette er den største svindelen jeg har vært borti. Skal ha betalt over 2000 kroner så fort du mottar første pennen.
Jævlig synd at dere opererer så useriøst, da produktet faktisk er bra. Skal be ALLE jeg kjenner om å styre unna. Dette er virkelig ikke måten å drive buisness på.
Kundeservice er umulig å få tak i.
Kundeservice er umulig å få tak i.
Man låses til en kontrakt man aldri har underskrevet.
Får sending som man må betale for tross retur, forvirrende, langsom kommunikasjon, dette er svindel.
Bestilte prøvepakke uten binding
Bestilte prøvepakke uten binding. Fikk tilsendt en pakke til som gikk rett i retur. De holder fortsatt på å kreve inn penger for den.
Jeg fikk smerter i tannkjøtt. Sendte de Mail om dette . Tannlegen min sa og jeg måtte slutte med produktet. De bryr seg ikke
Dette firma anbefales ikke.
HVOR FREKK GÅR DET AN Å VÆRE?!!
HVOR FREKK GÅR DET AN Å VÆRE?!!
Har aldri bestilt dette - og nå må jeg returnere varen for min regning…. Dette firmaet må svartelistes og folk må holde seg langt unna.
Fy flate for noen lavvann idioter
Fy flate for noen lavvann idioter! Frekkhetens nådegave. Bestilte 1 gratis prøve. Så hagler det ned i postkassen blekemiddel som kan bleike hele Oslo og omegn. Medfølgende en faktura på over 2000 kroner. Som jeg ikke har bestilt. Returnerte samme dag men trues av inkasso. Jeg klikker snart. Politianmeldelse leveres i morgen. De svarer ikke på mail, sender bare masse fakturaer. Ønsker meg hagle til bursdagen min.😡
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.
Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.