Goede prijs kwaliteit verhouding. Je probeert wat meer door de reviews en omschrijving ook al ben je zelf geen wijnkenner. Leuke pakketten.
Prijs/kwaliteit verhouding is prima. Levertijd wordt niet waargemaakt. In mijn geval ruim een week in plaats van de aangegeven 3/4 werkdagen, waardoor de wijn pas de dag na de verjaardag van mijn vrou... Ver más
La empresa ha respondido
Goede service.Zo wel telefonische als email afspraken worden nagekomen. Tot opheden geen verkeerde zendingen ontvangen. Wat de kwaliteit van de wijnen betreft. Zij zijn leuk en goed omschreven. Je wee... Ver más
Ook nu heb ik goede en lekkere wijn gekocht bij Wijnjuweel. Het bestellen is gemakkelijk en de communicatie is duidelijk en vriendelijk. Min-punt is de gekozen bezorger, die pas op het laatst laat we... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Wij zijn gek op wijnen! De lekkerste wijnen voor u vinden: daar doen we het allemaal voor!
Invita a los clientes a opinar
Ha contestado el 75% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 1 semana
Snelle communicatie
Snelle communicatie. Mooie wijnen, goede prijs, correcte levering.
Te lange levertijd
Eenvoudig online bestellen
Goede wijn, eenvoudig online te bestellen en binnen 5 dagen in huis
We hebben twee wijnen geproefd en weer…
We hebben twee wijnen geproefd en weer heerlijk.
Goede service voor de levering.
Snel en kwaliteit
Vind de kwaliteit/ prijs verhouding erg goed. Vervolgens levering snel en flexibel.
Grote keuze mogelijkheden. Wij zijn zeer tevreden met Wijnjuweel. Mick
Ruime keuze in wijnen. Leuke presentjes.
Makkelijk te bestellen. Wij zijn zeer tevreden met Wijnjuweel.
Mick
Ik heb het tweede deel van mijn…
Ik heb het tweede deel van mijn bestelling niet ontvangen

Respuesta de Wijnjuweel
Perfect op tijd en volledig juist
Slechte klantenservice
Al vele jaren bestel ik wijn bij Wijnjuweel. Echter sinds december schiet de klantenservice ernstig tekort. Vanaf 13 december wacht ik op een vergoeding voor bestelde wijnglazen die niet blijven staan. Ondanks toezeggingen is dit nog steeds niet geregeld. Bij mijn laatste bestelling in februari ontbrak een fles wijn. Ondanks mijn reclameren op 28 feb heb ik geen reactie op mijn emailbericht ontvangen. Vandaag is Wijnjuweel telefonisch niet bereikbaar, terwijl ze dat volgens de website wel zouden moeten zijn. Jammer nu ze dit jaar 4 jaar bestaan! Advies: verbeter je klantenservice, telefonische bereikbaarheid en communicatie; en hou je aan de afspraken.

Top service ervaring
Goede beschrijving van het product, eenvoudig om te bestellen en betalen en netjes op tijd geleverd
Prima wijnen en snelle levering.
Mooie aanbieding en snel geleverd
Mooie aanbieding en snel geleverd. Ik heb al een paar kunnen proeven en deze waren erg smaakvol.
Zoals het hoort.
Gewoon gedaan wat moest gebeuren zoals een goed geleid bedrijf betaamt.
Website is gebruiksvriendelijk
Website is gebruiksvriendelijk, dus bestelling was zo geplaatst.De levering heeft wel 3 weken geduurd.
De bestelde wijn is bij de buren…
De bestelde wijn is bij de buren gebracht op 10 januari 2025, terwijl ik had aangegeven om deze te bezorgen op 13 januari 2025 bij mij op mijn thuisadres.
Daarnaast bij ontvangst van wijn (alcohol) had ik deze toch moet ondertekenen met mijn handtekening.
Het is gelukkig goed afgelopen en de wijn is door mijn buurvrouw in goede ontvangst genomen. Maar prettig vind ik deze gang van zaken niet, de wijn had ook bij minderjarigen terecht kunnen komen met misschien vervelende gevolgen.

Respuesta de Wijnjuweel
Más información sobre otros tipos de reseñas.