Goede prijs kwaliteit verhouding. Je probeert wat meer door de reviews en omschrijving ook al ben je zelf geen wijnkenner. Leuke pakketten.
Consulta las opiniones de los clientes
Prijs/kwaliteit verhouding is prima. Levertijd wordt niet waargemaakt. In mijn geval ruim een week in plaats van de aangegeven 3/4 werkdagen, waardoor de wijn pas de dag na de verjaardag van mijn vrou... Ver más
La empresa ha respondido
Goede service.Zo wel telefonische als email afspraken worden nagekomen. Tot opheden geen verkeerde zendingen ontvangen. Wat de kwaliteit van de wijnen betreft. Zij zijn leuk en goed omschreven. Je wee... Ver más
Ook nu heb ik goede en lekkere wijn gekocht bij Wijnjuweel. Het bestellen is gemakkelijk en de communicatie is duidelijk en vriendelijk. Min-punt is de gekozen bezorger, die pas op het laatst laat we... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Wij zijn gek op wijnen! De lekkerste wijnen voor u vinden: daar doen we het allemaal voor!
Información de contacto
Invita a los clientes a opinar
Ha contestado el 75% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 1 semana
Lekkere wijn voor een goede prijs en …
Lekkere wijn voor een goede prijs en prima snelle levering!
Vanaf de bestelling tot en met de…
Vanaf de bestelling tot en met de levering alles tip top in orde.
Fijne wijnen.
Prijs/kwaliteit is top.
Lekkere wijnen en netjes geleverd! Niet te duur en we zijn nog nooit teleurgesteld.
Snelle en accurate belevering.
Voor herhaling absoluut vatbaar!
Uit ervaring gaat het altijd prima mede omdat de service naast prettig ook altijd op tijd plaatsvindt. De leveringsvoorwaarden worden nauwgezet gevolgd.
Mooie wijnen voor een super prijs die…
Mooie wijnen voor een super prijs die ook nog eens supersnel geleverd worden
Ik ben tevreden over het geleverde en…
Ik ben tevreden over het geleverde en de besteldienst
Fijne wijnen en zeer betaalbaar
Het wijnpakket heb ik 10 dagen geleden besteld en nog niet ontvangen. Na een week stond DPD voor de deur maar de bezorger kon het pakket in de chaotische laadruimte niet vinden. De bezorger is onverrichter zake verder gereden.

Respuesta de Wijnjuweel
betselling en afhandeling plus levering…
betselling en afhandeling plus levering ging zonder probleem
Duurde weliswaar langer dan we gewend…
Duurde weliswaar langer dan we gewend waren, maar werden over het verloop goed op de hoogte gehouden.
Ons geduld wetd beloond: goede wijn!
Mooie wijnen
Mooie wijnen, en levering is netjes. Wordt op de hoogte gehouden als er vertraging is. Goede service.
Klantenservice OK, verzending matig.
Een wijnpakket besteld op 16 juni met een levertijd van 3-5 werkdagen. Op de 5e werkdag nog niks gehoord over verzending dus een email verstuurd die snel werd beantwoord. Uiteindelijk mijn bestelling op de 7e werkdag ontvangen via DPD post (pakket komt uit Duitsland, 9 dagen later ontvangen).
De service is niet goed en de mensen doen maar wat
De service is niet goed en de mensen roepen en doen maar wat. Dit is niet onbegrijpelijk als de directeur Cristian Fricke nog niet eens de moeite neemt om te luisteren naar, en te reageren op een persoonlijk bericht van mij als klant.
Wel wekelijks 4 tot 5 aanbiedingen uitsturen (mijn mailbox loopt helemaal vol van al die aanbiedingen) maar niet instaat om op geen enkele wijze rechtstreeks met een klant te communiceren.