Ik heb ze meer dan 5 berichten gestuurd en krijg geen antwoord het is namelijk al 2 maanden geleden dat ik wat bestelt heb en ik vroeg me af hoe ver het was ik heb al eens eerder een horloge bij hun b... Ver más

Slechte communicatie. Geen telefoon en via de chat allen snelle reactie als je voornemens ben om te kopen. Gelegenheid gegeven op mijn opmerking hierover te weerleggen maar ook daar geen reactie op... Ver más

Het Horloge zelf is top. Moest alleen even uitzoeken hoe ik m’n datum verstelde maar kwam daar snel genoeg achter. Verder top en service is ook top. Mail contact kreeg ik binnen 2 dagen. Snelle servic... Ver más

1. Joyería
  2. Relojero
  3. Tienda de accesorios de moda
  4. Joyero

We love to make unique luxury watches for men. We deliver these worldwide within 1-2 business days.

3,6

Medio

Fijne service, mooie horloges

Ik ben erg tevreden over Wikowatches. Ik heb hier de Wiko Original besteld in het grijs en deze vind ik in het echt zelfs nog mooier dan op de foto. Echt van een hoge kwaliteit gemaakt. Daarnaast had ik het binnen 1 werkdag ontvangen en was de service echt super!

16 de enero de 2022
Logotipo de Wikowatches

Respuesta de Wikowatches

Hey Rens,

Bedankt voor je 5-sterren review! Het doet ons goed om te horen dat je te spreken bent over de uitstraling van het horloge en de kwaliteit. Daarbovenop prijs je ook nog onze service en levering, dat vinden we zeer prettig om te horen. Daar doen we tenslotte elke dag ons uiterste best voor!

We hopen je in de toekomst nog eens verder te mogen helpen bij een eventuele volgende bestelling.

Gr,
Team WikoWatches

Top service

Top service
Snel opgestuurd ,mooi horloge :)

9 de enero de 2022
Logotipo de Wikowatches

Respuesta de Wikowatches

Goedemorgen Andre,

Dat is heel fijn om te horen!
Mocht er verder nog iets zijn waar wij u mee kunnen helpen of waar u tegenaan loopt, twijfel dan niet om contact met ons op te nemen!

Mvg,
Team WikoWatches