Pragtfuld tur rundt i Søhøjlandet. Alt fungerede glimrende fra den første kontakt til Wild Rover Travel, optakten med god info, kort og en super app til rutevejledning. At man selv kan vælge starttid... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Virkelig velorganiseret vandretur til vidunderlige Piemonte. Appen - med GPS-kort, turdata m.m. - er helt fantastisk. Ind imellem var der ikke mobildækning og den virkede alligevel. Velvalgte hoteller... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Vi er et rejsebureau med base i Klampenborg, der arrangerer selvguidede vandre- og cykelferier med overnatning, bagagetransport, rutebeskrivelse og GPS tracks.
Información de contacto
Hovedvagtsstræde 2C, 1. sal, 3000, Helsingør, Dinamarca
- 20888040
- info@wildrovertravel.com
- wildrovertravel.dk
Wild Rover Travel er en troværdig rejsearrangør
Vi har rejst to gange med Wild Rover Travel. Alt fungerer effektivt og firmaet kommunikerer godt om det man, har brug for at vide (ruter, hoteller, bagagetransport). For os er det vigtigt, at beskrivelsen på hjemmesiden også afspejler det, vi oplever i virkeligheden. Sådan er det hos Wild Rover Travel. Vi kommer helt sikkert til at vælge dem igen til næste selv-guidede vandreferie.
Smuk og malerisk tur i Schwartzwald
Min mand og jeg er lige kommet hjem fra vandretur i Schwartzwald. Det var vores første vandretur og det var fantastisk.
Vi havde kigget efter vandreture hos forskellige udbydere, der kunne transportere bagagen fra sted til sted, og Wild Rover travel var konkurrence dygtige, så vi valgte dem, og det har vi ikke fortrudt.
Ovenikøbet fik Cecilie arrangeret turen for os med kun 14 dages varsel. Det var perfekt og god service.
Alt fungerede perfekt. Hotellerne var gode, bagagen var fremme, da vi selv kom frem efter 4,5 - 5 timers vandring, og det var gode og smukke ruter hver dag.
Vores bil stod parkeret gratis på p-plads 2 min. fra hotellet, som vi startede og sluttede ved.
Alt var en positivt oplevelse og denne tur var blot en af forhåbentlig mange flere i fremtiden. Man bliver “bidt” af det. Og ja, vil køber igen gennem Wild Rover travel da en “tudse” pr. person i besparelse i forhold til andre udbydere et hver at tage med, når de kan bruges på hoteller frem og tilbage fra Danmark 😅.
Altid gode og velorganiserede…
Altid gode og velorganiserede vandreture, med god vejledning, overnatningssteder og overholdelse af alle aftaler.
Fantastisk rejsearrangør
Vi er lige kommet hjem fra en helt fantastisk Tour du Mont Blanc. Rejsen var godt arrangeret af Wild Rover Travel. Der var et virkelig godt informationsniveau, og når man havde spørgsmål kunne man være sikker på at have svar inden for få timer.
Det fungerede rigtig godt med de instruktioner der var til vandreruten, og den medfølgende app var meget nem at bruge, og gav meget præcise instruktioner, så det var nemt at følge ruten.
Det var første gang vi rejste med Wild Rover Travel, men helt sikkert ikke sidste...
Det fungerer bare!
Det fungerer bare!
Det hele fungerede, fra vejledning og support fra firmaet i Danmark, til afhentning og modtagelse på de forskellige hoteller. Vandreturene var dejlige uden at være hårde eller teknisk svære, men vi blev da godt trætte alligevel.
Fantastisk cykeltur i Tyrol, Italien
Vi er kommet hjem fra en meget skøn cykeltur fra den italienske/østrigske grænse til Riva ved Gardasøen. Alt gik som planlagt. Virkelige gode hoteller og morgenmad. Bagagetransport fungerede perfekt. Meget naturskønt med 350 km cykelsti. Vi fik hurtigt svar fra Wild Rover Travel når vi havde spørgsmål før rejsen. Vi kan varmt anbefale dem og vi kommer helt sikkert tilbage.
Malerweg i Elbsandsteingebirge
6 fantastiske vandredage, hvor alt fungerede: overnatningsstederne, bagagetransporten og de digitale kort.
Fantastisk vandring i smukke Cornwall
Vi er lige kommet hjem fra otte dages vandring i Cornwall - en fantastisk oplevelse! Alt fungerede perfekt og vi kommer helt sikkert til at rejse med Wild Rover igen.
Tour du Mount Blanc
Vi vandrede rundt om Mount Blanc på 9 dage. Alt fungerede, turen var vel organiseret, nem at følge ruten med appen, gode overnatningssteder. Cecilie var imødekommende og hurtig til at svare på spørgsmål. Jeg rejser helt sikkert igen med Wild Rover Travel :)
Puglia-cykling til 5 stjerner
Vi var 2 - lidt ældre - på cykeltur Puglia rundt (Italiens hæl).
Det var en virkelig fin og god cykeltur ved gode varierede ruter både ved kysten og inde i landet blandt olivenmarkerne.
Ruten var velvalgt på primært mindre veje med god belægning - og meget nemt at følge på app'en. Etaperne var ca. 50 km - de kunne måske godt være lidt længere for at få mere cykling ud af det.
Overnatningsstederne var forskellige - af middel til høj klasse efter vores smag.
De lejede cykler var - som lejede cykler ofte er - nogenlunde OK. Vær dog opmærksom på bl.a. gear og bremser, når du modtager cyklerne..
Kontakten med Wild Rover Travel (Cecilie) var helt i top. Og oven i det hele skrev Cecilie ved turens afslutning, at vi lige skulle være opmærksom på en togstrejke, hvis vi skulle med toget tilbage til Bari. Det er bare service!!
Vi kan kun anbefale Puglia og Wild Rover Travel.
Skøn cykeltur til Toscana
Vi var en større gruppe afsted til Val d'Orcia i oktober '23, og vi havde en virkelig fin tur.
Landskabet er rigtig smukt med interessante og levende byer. Ruterne er meget cykelegnede uden meget biltrafik. Vi var dog flere steder udfordret af, at der var meget løs grus på grusvejene.
Vi var meget tilfredse med hotellerne, maden og cyklerne samt den venlige behandling og gode service, vi fik overalt.
Servicen fra Cecilie hos Wild Rover Travel var helt i top: hurtig, venlig og professionel.
Meget veltilrettelagte tur
Meget veltilrettelagte tur. Godt materiale til at finde vej, også i skriftlig form. Service i forbindelse med bestilling af turen var personlig og klar. Alt klappede og overnatningsværterne kunne man få en god snak med. Dejligt, når man går alene.
My Irish tour.
A very good tour. Liam was a great tour guide. Very friendly informed and knowledgeable. Made the tour fantastic. I loved Kilkenny and the lake a Glendalough was breath taking.

Respuesta de Wild Rover Travel
Vi havde en eminen tur til…
Vi havde en eminen tur til Elbesandsteingebirge i Tyskland og tidligere Korsika.
Wildrovertravel har fundet de flotteste vandreruter. Rejsebureauet er nemt at komme i kontakt med, er service orienterede og har et grundigt kendskab til deres egne ferieruter.
Kan varmt anbefales.
Fantastisk vandreoplevelse i Østrig med Wild Rover Travel
Det bliver en klar 5'er herfra. Alt klappede bare fra første kontakt til efterfølgende opfølgning. God kommunikation og information forud for rejsen. En rigtig fed rejseoplevelse og god "value for money". Det er var første men bestemt ikke sidste gang at jeg rejser med Wild Rover Travel.
Dachstein Rundwanderweg, Østrig
Vi havde en fin tur på Dachstein Rundwanderweg i august 2023. Vi fik udleveret gode og meget præcise turmaterialer; specielt GPS-tracks, som er helt uundværlige. Vi var uheldige med vejret og et forvredet knæ, så vi måtte finde et par alternativer undervejs. Men det er meget nemt og der er rigtig fine og ikke særlig dyre offentlige transport muligheder i Østrig.
Salzkammergut Touristik, som er den lokale operatør, er meget hjælpsomme, og hvis man får brug for det, laver de hurtigt alternative GPS-tracks. Så dem skal man huske at kontakte, hvis man har brug for assistance.
Overnatningsstederne er generelt gode, men man skal lige vænne sig til at sove på sovesal i bjerghytterne. Maden samme steder er relativt simpel, men stadig god. Og på alle de andre overnatningssteder kan man få meget varieret mad. Vi fik kalv, gris, okse, vildt, kylling og fisk undervejs.
Vi kørte til start/slut byen Gosau i bil. Der er ingen overvågede P-pladser, men ifølge alle de lokale, vi talte med, heller ingen kriminalitet. Så vores bil stod fin og urørt ved kirken i Gosau, da vi kom tilbage.
Alt i alt en god ferie med et veltillagt og velfungerende program. Meget anbefalelsesværdig.
Optimal oplevelse!
Alt har fungeret optimalt. Fra info og forberedelser inden rejsen til selve turen. Gode opholdssteder, især har vi oplevet "jysk gastronomi" på højt niveau flere steder. En dejlig overraskelse! Transport af bagage fungerede upåklageligt. Vi kan i den grad anbefale turen "Søhøjlandet & Trækstien" rundt i Silkeborg området. Vi vender helt klart tilbage til at booke hos Wild Rover Travel!
Hadriens Wall…
Har lige fuldendt en Hadriens Wall tur.. Og alt var vel planlagt
Havde en perfekt vandretur til…
Havde en perfekt vandretur til Portugal. Der var styr på overnatning og transport. Kan varmt anbefales 👍🏻
Super god oplevelse og den bedste…
Super god oplevelse og den bedste kundeservice jeg længe har oplevet - ikke sidste gang jeg benytter Wild Rover Travel :)
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.