Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg rejste med på en fællerejse som forældre med en teenagedreng. Super godt koncept, nemt og godt planlagt, massere fede aktiviteter for alle parter og søde koordinatorer. Det skal helt klart gentage... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi hadde en fantastisk reise der de gode opplevelse kom på løpende bånd. Vi ble tatt godt imot ved alle hotellene. Representant fra sykkelutleier hentet oss på første hotellet, noe som overgikk våre f... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

God planlagt rute, således man kunne vælge alternativ rejse F.eks. tog hvis ruten var for lang. Gode hotelværelser (3-4*), dog flere baggårdsvendte end med udsigt. Gode cykelstier, men lidt for meg... Ver más

Información sobre la empresa

1. Agencia de viajes

Escrito por la empresa

Ruby Rejser er et rejsebureau med over 50 års erfaring, og vi lever for at tilbyde rejser til de aktive og nysgerrige. I mere end fem årtier har vi fra vores base i Aarhus sendt glade gæster på eventyrlige rejser til alle verdenshjørner. Vores mange trofaste kunder bekræfter, at vi fortsat har en vigtig plads i rejsebranchen. Vi har rejser hele året: Lige fra vinterens skiferier med leg i sneen og fart på pisten til sommerens friske cykelture og vandreferier. Rejsepaletten er bred og i konstant udvikling, og selvom der er langt fra en nordlysrejse på Svalbard til en kulturel togrejse gennem Europa, er det aktive og autentiske en gennemgående ting for vores rejser.

Información de contacto

1 estrella

Ha contestado el 75% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Fællesrejse til Kvitfjell

Jeg rejste med på en fællerejse som forældre med en teenagedreng. Super godt koncept, nemt og godt planlagt, massere fede aktiviteter for alle parter og søde koordinatorer. Det skal helt klart gentages :)

27 de marzo de 2026

Kære Angela

Mange tak for din anmeldelse - det vi glade for at høre!

Dejligt at I havde en god oplevelse med både aktiviteterne og vores koordinatorer. Vi håber at byde jer velkommen igen.

hundeslæde i lapland

alt gik efter planen med diverse togskift og hotelet lå fint i gå afstand fra stationen guider til diverse ture var søde og hjælpsomme

10 de marzo de 2026

Kære Inge

Mange tak for din anmeldelse!

Det glæder os meget at høre, at du havde en god tur, hvor alt gik efter planen, hotellet lå fint og guiderne var søde og hjælpsomme.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fin tur i bus til destination

Fin tur i bus til destination. Fremme kl 7 og klare til en hel skidag efter morgenmad. Dejligt hotel med fantastisk udsigt. Gode måltider. Lækker suppe hver eftermiddag samt kaffe og kage. 2 rigtig gode guider som planlagde daglige ture omkring de 20 km.

27 de febrero de 2026

Kære Pierre

Tusind tak for din fine anmeldelse!

Det glæder os meget at høre, at du havde en god tur med både spændende udflugter, lækker mad og hyggelige pauser undervejs.

Vi er også rigtig glade for, at vores guider var med til at gøre oplevelsen endnu bedre.

Virkelig god fællesrejse

Virkelig god fællesrejse, hvor gæsterne hjælper hinanden til rette med stort og småt på turen.
Minder lidt om højskole med sang ved aftensbordet.
Venabu er alle tiders for ikke rutinerede langrendsløbere.

20 de febrero de 2026

Respuesta de Ruby Rejser

Mange tak for din anmeldelse.

Det glæder os meget at høre, at du havde en god fællesrejse til Venabu, og at stemningen på turen mindede lidt om højskole med hjælpsomhed og sang omkring bordet.

Venlig hilsen Ruby Rejser

og der var nordlys

Fantastisk nordlysrejse i Lapland med spændende udflugter i mageløs natur

23 de febrero de 2026

Kære Kunde

Tusind tak for din anmeldelse.

Det glæder os meget, at du fik en fantastisk nordlysrejse og spændende oplevelser i Laplands smukke natur.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Stor tilfredshed med min tur til…

Stor tilfredshed med min tur til Maderia. Alt fungerede og dejlig guide.

17 de febrero de 2026

Kære John

Tusind tak for din fine anmeldelse.

Det betyder meget for os, at I havde en god oplevelse med jeres tur til Madeira.

Det glæder os, at alt fungerede og i havde en dejlig guide.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Har været på minicruise formidlet af…

Har været på minicruise formidlet af Ruby Rejser.
Velplanlagt med passende ophold imellem skifte af transportmidler (tog, skib, bus/metro). Gode anvisninger til transportmuligheder, når vi var på egen hånd, og til oplevelser på de forskellige destinationer.
En tur hvor vi fik “value for money”.

9 de febrero de 2026

Respuesta de Ruby Rejser

Tusind tak for din fine anmeldelse.

Det betyder meget for os, at I havde en god oplevelse med jeres minicruise.

Det glæder os, at planlægningen, transportforbindelserne og vores anvisninger undervejs fungerede – og at I oplevede turen som “value for money”.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Netop kommet hjem fra en fællesrejse…

Netop kommet hjem fra en fællesrejse til Norge! Det var en fantastisk god tur - fællesskabet, naturen og guiderne gjorde turen til en tur jeg skal på igen.

6 de febrero de 2026

Kære Stærk&Sund

Tusind tak for din skønne besked – hvor bliver vi glade for at høre, at I har haft en fantastisk tur til Norge!

Det betyder meget for os, at både fællesskabet, naturen og vores guider har været med til at gøre rejsen til en rigtig god oplevelse.

Tak fordi du rejste med os – vi håber at få glæde af dit selskab igen på en anden rejse.

Skønt rejseselskab

Har år efter år været på deres Kvitfjell fællesrejseture, og det har altid været så skønt. Der er styr på det hele, of man kan bare koncentrere sig om det det virkelig handler om: at hygge sig og stå på ski. Deres tilgang til, at det er i fælleskab vi løfter i flok og får tingene til, at fungere, det er så dejligt. Jeg ser frem til mange flere ture på ski med dem

23 de enero de 2026

Kære Hjalte

Tusind tak for din skønne anmeldelse!

Det betyder meget for os, at du år efter år vælger vores fællesrejser til Kvitfjell, og at du oplever, at der er styr på det hele.

Vi er glade for, at fællesskabet og hyggen er noget, du værdsætter - det er præcis den stemning, vi ønsker at skabe!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

God stemmning fra første dag

God stemmning fra første dag. Er blevet godt informeret på rejsen.

Rejse koordiantorne Martin og Lene sørgede virkelig for at alle på fællesrejsen følte sig godt tilpas!

Det virker til det er meget koordinatorne skal holde styr på, de gør det altid med et smil og hjælper selv når strømmen på værelset går!

30 de enero de 2026

Hej Kasper

Hvor er det en fornøjelse at læse – tusind tak fordi du tog dig tid til at fortælle om din oplevelse.

Det betyder meget for os, at du har følt dig godt informeret og i trygge hænder hele vejen.

Tak fordi du rejste med os – vi håber, vi får glæde af dit selskab igen på en anden rejse

Dbh. Louise, Ruby Rejser

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Rubys fællesrejser er bare noget helt…

Rubys fællesrejser er bare noget helt specielt. Meget socialt og hyggeligt.

8 de febrero de 2026

Kære Per

Mange tak for din anmeldelse og dejligt, at du havde en god tur. Vi glæder os til at hjælpe dig en anden gang.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Meget dejlig ski- uge på Mysiosæter…

Meget dejlig ski- uge på Mysiosæter fællesrejser. Fjeldstuen er noget nedslidt, men hyggelig. Hygiejnen er fin og fællesopgaverne gode.
De 2 værter der repræsenterer Ruby Rejser er et fund.
Der var dog et minus, der er ikke strømkapasitet til at trække varme/lys til de 33 personer der opholdt sig i uge 6. Strømmen gik og der var iskoldt. Der var også temmelig koldt da vi ankom, det tog 2 døgn før man kunne føle varmen.
Men ellers et dejligt ophold og ski løjper der var fint kørt op de fleste steder.

7 de febrero de 2026

Kære Lise

Tak for dine fem stjerner, det værdsætter vi meget! Det er dejligt at høre, at fællesskabet og vores værter har været en stor del af den gode oplevelse. Samtidig tager vi din feedback om strøm og varme til os og følger op med stedet, så det forhåbentlig bliver bedre fremover.
Vi ser frem til at være en del af dine rejseoplevelser næste gang.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Veltilrettelagt tur på alle måder.

Fantastisk dejlig langrendstur til skønne Venabu. Fælleshytten er hyggelig og fællesmadlavning fungerer godt.
Rejsen er hele vejen igennem veltilrettelagt og guiderne søde og hjælpsomme. 8 hele dage på ski er en bonus.

30 de enero de 2026

Kære Karsten

Tak for din fine anmeldelse. Det glæder os, at du har haft en veltilrettelagt langrendstur til Venabu.
Vi håber at kunne hjælpe dig på en ny rejse en anden gang.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

God hjælp til planlægning af rejse

Var på skiferie med familien til Hafjell. Caroline Povlsen fra Ruby Rejser var helt fantastisk i planlægningsfasen af ferien, så vores ønsker til en perfekt ferie i sidste ende kunne imødekommes. Der var en rigtig god ping-pong dialog med Caroline, som kunne svare på vores spørgsmål og guide os til at træffe de rigtige valg i forhold til hytte og praktiske forhold.

24 de enero de 2026

Rigtig god fællestur til Kvitfjell

Rigtig god fællestur til Kvitfjell

24 de enero de 2026

Hej Peter

Tusind tak for din anmeldelse.

Hvor er det skønt at høre, at du havde en rigtig god tur.

Vi håber, vi ses på en ny tur en anden gang.

De bedste hilsner
Louise, Ruby Rejser

Valorada con 3 estrellas sobre 5

SAS var lidt forsinket ved afgang

SAS var lidt forsinket ved afgang, i Bergen lufthavn ventede jeg på bagagen i ca. 1 time, den kom aldrig. Jeg skulle udfylde en PIR rapport, men fik ingen kvittering. Transport til skibet var ok. Kahytten jeg og min veninde fik, lå bagerst og nederst på skibet, der var en masse støj i kahytten. Når skibet lagde til kaj, så var støjen oppe på mindst 80 decibel, og det gjorde det 2 gange hver nat.

9 de enero de 2026

Kære Aage

Tak for din feedback. Vi er kede af udfordringerne med bagagen i Bergen
og støj i kahytten. Din tilbagemelding er vigtig og bliver taget med i vores evaluering.

Vi håber, du trods alt havde en god rejse, og vi er klar til at hælpe en anden gang.

Hurtigruten ad Norges kyst

Det var en fantastisk rejse og oplevelse ikke mindst pga vores rejseleder, Erling, som gjorde en kæmpe indsats med viden og Norges historie. Vi oplevede det største Nordlys i 20 år 👍 At jeg først fik min kuffert i Kirkenes efter 9 dage ligger hos SAS men igen var Erling på banen med råd om butikker hvor man kunne købe fornødenheder,tøj og varme støvler. Alt i alt en super oplevelse som klart kan anbefales
Hilsen fra Jannie og Kim

22 de enero de 2026

Kære Jannie og Kim

Tusind tak for jeres flotte anmeldelse. Det glæder os at høre, at I havde en fantastisk rejse, og at Erling med sin viden og indsats var med til at gøre oplevelsen helt særlig.

Vi er kede af udfordringen med bagagen, men godt at Erling kunne hjælpe undervejs.

Vi håber snart at se jer igen på en ny rejse.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Fællesrejse med Ruby Rejser er skønne.

Fællesrejse med Ruby Rejser er en skøn måde at holde ferie på - deres ture er genneafprøvede og det fungere super godt. Eneste minus er, at aftensmaden serveres for sent - den burde rykkes frem på disse turer, hvor der er mange børn.

26 de diciembre de 2025

Kære Helle

Mange tak for din fine anmeldelse og for de pæne ord om vores fællesrejser.

Også tak for din feedback om aftensmaden. det tager vi med i vores videre planlægning.

Glæder os til at hjælpe dig en anden gang!

Supergod tur vi havde

Supergod tur vi havde . Det eneste minus var meget forsinkelse på togturen fra Malmø til Stockholm, som først var planlagt til kl.7.14 ( via Kbh. )men blev ændret inden afrejse til til afg.9.44 (via Kbh) og vi var først fremme i Stockholm 17.15 pga yderligere togstop. For ellers gik turen helt som planlagt og ingen forsinkelser på hjemturen

7 de diciembre de 2025

Kære Henning
Tusind tak for din anmeldelse. Det glæder os at høre, at I havde en rigtig god tur, og at det meste forløb som planlagt.

Vi beklager selvfølgelig den lange forsinkelse på togturen fra Malmø til Stockholm. Vi forstår godt, at det har været frustrerende, og er kede af den ulempe, det gav. Dejligt at høre, at hjemrejsen til gengæld forløb uden problemer.

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.