Ang. foder til små hunde , vi har gode erfaringer med at bruge Winner Plus Mini, til vore små hunde ( Shih tzu ) . Winner Plus Mini , dæmper at øjnene løber og der dannes de røde streger under øjnene... Ver más
La empresa ha respondido
Winnerplus Puppystarter er rigtig godt foder til vores golden retriever hvalp på nu 4 måneder. Hun har fået det siden hun var 8 uger og pelsen står blank og hun er rigtig glad for det. Vi bruger det o... Ver más
La empresa ha respondido
Meget fin oplevelse indtil videre. Nemt at bestille og levering var også helt efter bogen. Indtil videre spiser hunden meget fornøjet af det nye foder og det er SKØNT! Hanne
La empresa ha respondido
De er rigtig gode til at vejlede i foder i butikken. Foderet er supergodt- min schæfer har den flotteste pels og dyrlæge er faktisk meget imponeret over det. Denne gang fik vi samtidig en god op... Ver más
La empresa ha respondido
Vi importere kvalitets hunde og katte foder fra Tyskland. Mærkerne er Winner Plus hunde og katte foder, Bosch hundefoder og Sanabelle kattefoder.
Dinamarca
Invita a los clientes a opinar
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Altid lynhurtig og god service & min hund trives med foderet.

Respuesta de Winnerplus
Super god service Hver gang man bestiller hos dem så står det ude foran døren til tiden Der er ikke andet at sige end at både service og mad er genialt godt

Respuesta de Winnerplus
Bestiller hundemad og godbidder, hvef gang min hund mangler noget.Bliver hurtigt leveret og god service. Hvis man er i tvivl omkring produkterne, så er der altid gode fif at få. 👍👍

Respuesta de Winnerplus
Godt produkt og fedt med de mange typer smage hundemad Købsoplevelsen er altid god. Har nu brugt produktet i over fem år. Vi skal til at have hvalpe og vil klart anbefale hundemaden til hvalpekøberne.

Nem bestilling , hurtig levering
Godt tilfreds med foderet.
Handel roligt her

Respuesta de Winnerplus
Hurtig levering altid i orden det der kommer

Respuesta de Winnerplus
Virkelig hurtig respons og god vejledning når man spørger til produkter. Og ekstrem hurtig leveverig.. min hund hun kan virkelig godt lide jeres mad, så er spændt på om jeg kan se forandringer når vi kommer længere hen

Respuesta de Winnerplus
God hundemad min hund elsker det.
Og rigtig fin service