Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ang. foder til små hunde , vi har gode erfaringer med at bruge Winner Plus Mini, til vore små hunde ( Shih tzu ) . Winner Plus Mini , dæmper at øjnene løber og der dannes de røde streger under øjnene... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Meget fin oplevelse indtil videre. Nemt at bestille og levering var også helt efter bogen. Indtil videre spiser hunden meget fornøjet af det nye foder og det er SKØNT! Hanne

Valorada con 5 estrellas sobre 5

De er rigtig gode til at vejlede i foder i butikken. Foderet er supergodt- min schæfer har den flotteste pels og dyrlæge er faktisk meget imponeret over det. Denne gang fik vi samtidig en god op... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de alimentos para animales

Escrito por la empresa

Vi importere kvalitets hunde og katte foder fra Tyskland. Mærkerne er Winner Plus hunde og katte foder, Bosch hundefoder og Sanabelle kattefoder.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

4,9

Todas las opiniones

18 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Super hurtig levering .

Super hurtig levering .. bestilte hundefoder i fredags , og igår lørdag fik jeg besked om at det var leveret .
Og da jeg åbnede pakken var der en pose hunde godbidder med , det var sødt af jer tak 🙏❤️, og til stor glæde for min hvalp.

23 de marzo de 2024
Opinión espontánea

Tak for bedømmelsen! Mvh. Jens

Meget nemt og hurtigt.

Meget nemt og hurtigt.
Produkterne blev godt modtaget af husets 2 katte😊. Tak for hurtig ekspedition.

26 de febrero de 2024

Hvis kattene er glade er jeg glad!! Mvh. Jens

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Super hundefoder til aktiv hund.

Jeg fodrer unghund med Winner Plus Adult Sport. Super foder til en aktiv jagthund. Og tilsyneladende velsmagende.
Men webshoppen og hjemmesiden - tja, der er rum til fremgang.

6 de septiembre de 2023

Respuesta de Winnerplus

Hej Iver, tak for din konstruktive anmeldelse. Vi prøver hele tiden at forbedre kunde oplevelsen i webshoppen. Det er faktisk noget som man aldrig stopper med at justere. Godt at din hund kan lide foderet! Mvh. Jens

Winnerplus

Winnerplus, har godt foder til kattene, og er hurtige til at levere, og søde til at sende til den rigtige pakkeshop.
Og der er altid en lille goodiebag med som kattene elsker :)

8 de agosto de 2023
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Helt ok.

Det blev sendt noget senere end forventet. Heldigvis svarede de mig da jeg skrev. Jeg fik besked da det var kommet afsted, og fik en lille gave med i købet. Ville ønske der var en rabatordning. Altså køb x antal poser og få 10. Gratis eller noget i den dur.

30 de julio de 2023

Hej Rikke,
Tak for din konstruktive anmeldelse. Vi har rabat ordning, dog ikke via webshoppen. Ring/skriv gerne, så sender jeg en prisliste. Mvh. Jens (Telf/mail.: 49407230/info@winnerplus.dk)

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Det eneste foder min hund kan tåle

Foderet er en af de få min hund kan tåle. Vi har kørt på det i årevis nu, og Storm har det så fint med det

6 de junio de 2023

Respuesta de Winnerplus

Hej Susanna, Glad for at høre at din hund køre godt på foderet. Mvh. Jens, winnerplus.dk

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Puppystarter rigtig godt til vores hvalp👍🏼

Winnerplus Puppystarter er rigtig godt foder til vores golden retriever hvalp på nu 4 måneder. Hun har fået det siden hun var 8 uger og pelsen står blank og hun er rigtig glad for det. Vi bruger det også som godbider på turene - sammen med Beef Bites og de andre godbider derfra, som altid er et kæmpe hit👍🏼🐕😊 Har fået den bedste service fra start til slut⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

17 de abril de 2023
Opinión espontánea

Respuesta de Winnerplus

Hej Kristine, dejligt at hører at i og jeres hund er glade for foderet! Mvh. Jens

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.