Super god oplevelse! Mega søde, og helt utrolig god service, jeg har været dernede to gange, og begge gange sindsygt god service, de leverer et rigtig godt styk arbejde, og til mega fair pris! Anbefa... Ver más
La empresa ha respondido
Min Octavia blev moderniseret med Android radio med GPS og kamera. Det hele virker perfekt og jeg er blevet mere glad for min gamle bil. Kan varmt anbefales!
La empresa ha respondido
God professionel service og installation af Apple Car play, det var hurtigt og flot lavet. Venlig hilsen Claus Franz Højbjerg
La empresa ha respondido
Jeg købte en Android-bilskærm inkl. montering hos virksomheden i august 2025. Indledningsvist oplevede jeg en god og imødekommende service, hvor jeg fik indtryk af, at løsningen ville... Ver más
La empresa ha respondido
Alt i eftermontering af trådløse telefon løsninger til din bil. - Apple Carplay - Android Auto - Bakkamera - Frontkamera - Kodning - Diverse andet arbejde. Kabine montering, interiør montering, bodykits
Rosbjergvej 54c, 8220, Brabrand, Dinamarca
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Jeg kontaktede Wirelessdrive DK for at få monteret ny skræm, samt bak-kamera, vi fik en tid dagen efter
super hurtigt og nu spiller det bare kanon.
jeg kan klart anbefale andre som ønsker det samme, jeg havde en super oplevelse hos dem idag

Respuesta de Wirelessdrive DK
Super god service og vejledning, flink og rar, gode fair priser, en helt igennem kanon oplevese, og et lækkert udført stykke arbejde. Kan helt klart anbefales herfra 👌👌

Fin pris.
Alt det orginale på bilen er der ikke pillet ved.
Kan klart anbefales👍💪

Kom forbi med en ford kuga fra 2016
Fik installeret et bakkamera plus carplay og android auto
Super service og flink mand

Respuesta de Wirelessdrive DK
Super god service, og virkeligt effektivt arbejde. Jeg fik monteret Apple CarPlay på min BMW F30, og vi fik koordineret det således at det kunne monteres ude ved mit arbejde. Aftalen blev overholdt, og 30 minutter senere så havde jeg velfungerende Apple CarPlay i min BMW. Det er simpelthen et MUST HAVE hvis din bil ikke allerede kører med det - det er nok de bedste penge jeg har brugt på bilen da det både giver et moderne look, og også gør køre oplevelsen meget bedre.
Kan 110% anbefales herfra!

Respuesta de Wirelessdrive DK
Kanon service selvom man selv monterer skærmen uanset tidspunkt, og stopper ikke med at hjælpe før produktet fungerer klar anbefaling herfra☺️

Respuesta de Wirelessdrive DK
Perfekt opgradering, når man mangler Apple CarPlay, og til en god pris. Professionel montering hvor intet er synligt. Alt fungerer perfekt, og jeg kan varmt anbefale wirelessdrive.dk

Kan kun anbefale Wirelessdrive DK
service i tip top

Respuesta de Wirelessdrive DK
Kan stærk anbefales, jeg fik installeret Apple CarPlay til Audi a6 fra 2018, som virkede perfekt, både med AirPlay, YouTube og til Android, hurtig service!

Kan varmt anbefale Wirelessdrive DK
Kanon service og det hjalp at få opgraderet systemet så det hele bare spiller nu! Så tøv endelig ikke med at kontakte dem hvis du også er træt af dit gamle anlæg!

Respuesta de Wirelessdrive DK
Altid behjælpelig nem og hurtig ekspedition

Respuesta de Wirelessdrive DK
Har fået installeret CarPlay og bakkamera i to biler, intet fis og ballade, alt spillede. Service i top!

Respuesta de Wirelessdrive DK
Más información sobre otros tipos de reseñas.