Consulta las opiniones de los clientes
Min Yamaha skippede på CD aspilleren. Det blev fikset plus lidt ekstra og så fik jeg noget af dens gamle features tilbage plus lidt modificieret. Og nu kører det hele som det skal. Jeg skriver mest... Ver más
Jeg fik en behagelig samtale om, hvad det ville koste at få serviceret et gammelt anlæg. Jeg fik en fornemmelse af, at mit grej ville blive behandlet professionelt, og at de vidste, hvad der skul... Ver más
Super dejlig service, min Mark Levinson effekt forstærker blev serviceret og repareret til en god pris og indenfor 14 dage. Den spiller bedre end nogensinde. Er rigtig glad og tilfreds. Kan kun anbe... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
hifiværksted, , dvd, hifi, tv, radio, serviceværksted, marantz, denon, nad, pioneer, highend, service, jjteknik, højttaler, hifituning, jj teknik salg af højttalere og HI-FI.
Información de contacto
Bygmarken 26, 3520, Farum, Dinamarca
- jjteknik@jjteknik.dk
- www.jjteknik.dk
No ha contestado las opiniones negativas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Højt kvalificeret personale.
Ærlig og reel vurdering af opgaven
Ærlig og reel vurdering af arbejdets omfang, prisoverslag og leveringstid.
Hold kæft det lyder godt
Hold kæft det lyder godt. Har et Nikko anlæg fra 1980-1982 som i de sidste år virkede lidt træt i kvalitet i både udgang og lyd. Men efter JJ-Teknik har haft forforstærker samt effektforstærker til gennemgang og kommet med et prisforslag til reparation som jeg accepterede. De penge var givet godt ud. Det er lige før anlægget lyder bedre ind da jeg købte det tilbage i 1980erne. Ja prisen var lidt i den høje ende.
Men kvalitet koster jo. Og det er præcis det som JJ-Teknik står for. Så har man et godt anlæg som virker træt. Så prøv lige JJ-Teknik først inden udskiftning
God professionel service
God service.
Min pladespiller har aldrig lydt så godt...
Min pladespiller har aldrig lydt så godt, som efter dens besøg hos JJ-Teknik. Jeg fik den justeret ind og der er kommet en ufattelig ro på afspilningerne.
Perfekt service på min pladespiller og…
Perfekt service på min pladespiller og en overkommelig pris 👏👏
Alt OK
Alt OK. Lige fra aflevering til rep. til efterfølgende aflevering. Mit anlæg virker igen
Hurtig diagnose på reparation
Hurtig diagnose på reparation. Tidsforløbet blev nøjagtigt det de lovede og prisen holdt nogenlunde.
Alt i alt en god oplevelse
hurtigt og korrekt behandling
De kan deres kram!
Perfekt forløb
God og hurtig service
God dialog omkring opgaven samt…
God dialog omkring opgaven samt udførelse. En rigtig fin oplevelse.
Super professionel og meget…
Super professionel og meget imødekommende samt hurtig og virkelig flot resultat
God og hurtig service og varen virker…
God og hurtig service og varen virker igen.
Meget tilfreds med reparation af CD-afspiller
JJ Teknik spørger ind til hvad problemet er, og hvordan problemet er opstået. JJ Teknik forklarer hvordan de vil løse problemet, og kommer med et præcist tidsestimat. Meget tilfreds med forløbet og reparationen :-) Kan klart anbefales!
Hurtig og kompetent
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.
Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.