Dat design van topkwaliteit en dieren samen kunnen gaan is door Woef Woningen bewezen. We kregen zonet onze bench geleverd, die wij zullen gebruiken als plekje om tot rust te komen voor onze Australis... Ver más
Wij zijn super tevreden over onze aankoop bij Woef Woningen! De bench is niet alleen prachtig om te zien, maar ook van uitstekende kwaliteit. Je merkt meteen dat er met oog voor detail en topmater... Ver más
La empresa ha respondido
Wij hebben twee Woef-hondenbenches gekocht en die zijn prima. Helaas geldt dat absoluut niet voor de kussens van €100 per stuk. De eerste set kussens moest al binnen twee dagen worden omger... Ver más
La empresa ha respondido
Wat een topbedrijf is dit zeg! Allereerst een heel leuk telefonisch contact met Manon gehad! Dag later gaan kijken bij Woefwoningen naar verschillende mogelijkheden voor de huisjesbench, 's avonds dir... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Bij WoefWoningen maken we stoere, unieke hondenbenches die niet alleen functioneel zijn, maar ook een stijlvol statement in je interieur maken. Elke bench wordt bij ons in Nederland geproduceerd, met veel zorg en aandacht voor detail. We werken met staal om stevige en duurzame benches te creëren waar jouw viervoeter zich veilig en comfortabel in voelt. Wat ons bijzonder maakt, is niet alleen ons product, maar ook onze visie. WoefWoningen is een maatschappelijke onderneming; we geloven in gelijke kansen en het bieden van werkplekken aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Bij ons krijgt iedereen de kans om zijn of haar talenten in te zetten en verder te ontwikkelen. Samen werken we aan prachtige producten en een sterke, ondersteunende werkomgeving waarin iedereen een waardevolle rol speelt. Zo combineert WoefWoningen kwaliteit en zorg, niet alleen voor onze hondenbenches maar ook voor de mensen achter het werk. Een bench van WoefWoningen betekent niet alleen een uniek en robuust product in huis, maar ook een steentje bijdragen aan een socialer Nederland.
Holanda
- woefwoningen.nl
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 48 horas
Kwalitatief en zéér stijlvol!
Wij hebben recent een “huis bench” gekocht voor onze teckel.
De bench is zeer robuust en degelijk gebouwd! Erg mooi, snel geleverd en veilig verpakt voor transport. Er zijn niet veel reviews van deze site, maar laat je dat niet afschrikken, wij hadden een hele positieve ervaring.
Misschien enige minpuntjes:
- de verzending naar België kost €25, best prijzig dus. Al is het wel snel geleverd en veilig verpakt.
- Voor de kenners: het laswerk is met de Mig/Mag gelast. De lasnaden zijn toch wel wat slordig. Het had perfect geweest, mochten de lasnaden beter zijn bijgewerkt of gelast met TIG.
- het sluitingsmechanisme is stroef en moeilijk te bedienen. Een klein aangrijpingspunt om het klepje makkelijk te bedienen mist.
Conclusie: een aanrader!

Aanrader!
Goed geholpen door Manon. Fijn dat we staaltjes konden bestellen. Bench is erg mooi en stevig. Geen gerammel meer als hond tegen zijkant ligt of gaat krabben.

Respuesta de Woef woningen
Prachtige bench van zeer goede kwaliteit!
De levering liet even op zich wachten maar wat een prachtige bench, zeer goede kwaliteit! Onze hond ligt er heerlijk in! Het is een dure bench maar het geld meer dan waard!

Super bench
Een prachtige bench super mooie kwaliteit.
Op donderdag besteld en op zondag bezorgd geweldig .
Arie kleine

Wauw
Wauw!
Alles 5 sterren waardig.
De Woefwoning, de communicatie, de bezorging.. een compleet plaatje!
Dank! Onze Lou heeft een prachtig verblijf.

Respuesta de Woef woningen
Dit bedrijf is zeker een aanrader en…
Dit bedrijf is zeker een aanrader en krijgt van mij de volle 5 sterren. Medewerkers zijn erg vriendelijk, creatief en denken graag mee met de klant. Ook het feit dat ze werken met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt heeft voor mij een grote gunfactor. De communicatie verloopt prettig en ze zijn goed bereikbaar. Problemen worden adequaat, snel en met volle tevredenheid opgelost. Ook met bezorging van het product wordt er goed afgestemd met de klant.

Super super!
Wij hebben voor onze twee kleine hondjes een hondenbench huisje besteld.
Wat een gaaf huisje! De hondjes en wij zijn er super blij mee. Prachtige uitstraling binnen het interieur en de hondjes slapen en heerlijk in!
De mensen van dit bedrijf zijn erg toegankelijk, er wordt snel gereageerd op vragen.
Ze zijn het mooie hokje komen brengen, en ook deze mensen zijn zo onwijs aardig.
Wat een leuk team, wat een tof bedrijf en wat een goede kwaliteit hondenbenches. Wauw!
Heel erg bedankt, wij zijn er echt heel blij mee.

Respuesta de Woef woningen
Mooie en degelijke bench. Goede en vriendelijke service
Goede en vriendelijke service, op tojd geleverd. En het belangrijkste wij en ons hondje zijn heel content met deze mooie en degelijke bench. Aanrader!

Top!
Snelle levering, heel flexibel, erg vriendelijk en een top kwaliteit bench!

Respuesta de Woef woningen
Een bijzonder bedrijf met prachtige producten!!
Niet alleen een bedrijf dat echt prachtige benches maakt die er in het echt nog mooier uit zien dan op de foto! Maar ook een bedrijf met een super bijzondere en unieke missie!! De hondenbenches worden gemaakt door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt! Met de begeleiding die woefwoningen biedt kunnen zij niet alleen een dagbesteding of doel in hun leven terug vinden! Maar ook groeien en hun kwaliteiten optimaal benutten!!!
Echt een aanrader als je het mij vraagt!!!
Plus de honden benches zijn ook nog eens onverwoestbaar! En jouw schatje zal er niet snel uitbreken!

Super tevreden!
Wij hebben hier onze hondenbench op maat gekocht, super tevreden.
Hele leuke mensen en erg meedenkend. De bench is tot in de woonkamer geleverd, super service!
De hond is er erg blij met de bench en gaat er nu zelfs vrijwillig in!

Respuesta de Woef woningen
Leuke benches en honden spulletjes als…
Leuke benches en honden spulletjes als je een fatsoenlijke bench wilt zeker bestellen

Onverwoestbare bench
Ik was al een tijdje op zoek naar een nette bench voor mijn labradorpub(er) Max.
Die heb ik bij Woef-woningen gelukkig gevonden. De Bench is onverwoestbaar en dankzij de zwarte poedercoating en het houten bovenblad ziet ie er ook nog eens goed uit en misstaat ie niet in een modern interieur. Ik heb lang getwijfeld over het formaat maar heb uiteindelijk toch gekozen voor de XL-bench met de zwenkwieltjes. Max is er in ieder geval heel erg blij mee.

Goede services
Goede services! We hadden een bench besteld maar deze was te groot en we mochten deze omwisselen
De bench is super mooi!