Wonder Living Opiniones

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,5

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Jeg er desværre meget skuffet over kvaliteten, har andet bambus sengetøj og det er virkelig silkeblødt og lækkert. Men det her fra wonderliving er virkelig ubehageligt og slet ikke den samme glatte fo... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Det lækreste bløde lagen og hovedpude betræk i bambus. Derudover endelig et vaskemiddel der skånsomt fjerner lugt fra bambus materialer ved vask på 30-40 grader. Fantastisk! 🙌🏻

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hurtig levering, sengetøjet er så lækkert og blødt som smør, endnu mere blødt efter en gang vask.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Denne gang købte jeg kun vaskemiddel, men nå jeg skal have sengetøj igen køber jeg 100% her. Det er det lækreste sengetøj i perfekt kvalitet med en super lynlås i bunden af dyne betrækket. Eneste... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de ropa de cama
  2. Tienda de muebles para dormitorio

Escrito por la empresa

Wonder Living er en dansk iværksættervirksomhed som producerer bæredygtigt bambus sengetøj, dyner, puder og meget mere i 100% bambus. Vores idé er skabt på baggrund af vores passion for ekstraordinær komfort på en ny og anderledes måde. Vi sover i gennemsnit 1/3 del af vores liv, og vi ved, hvor vigtig en god og sund søvn er, da vores søvn er en nødvendighed for at opnå en hverdag fyldt med energi og overskud. Vi har Danmark's største udvalg af bambussengetøj og vi first-movers på de fleste af vores produkter. Alle vores bambustekstiler produceres miljøforsvarligt via lyocell-metode, som foregår i et lukket kredsløb hvor op til 99,7% af resterne genbruges til næste produktion. Vi anvender kun 100% økologisk Moso bambus. Alle produkter fra Wonder Living er ligeledes OEKO-TEX certificeret, hvilket betyder, at det færdige produkt er testet fri for sundhedsskadelige stoffer.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Ha contestado el 88% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 1 mes

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

108 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Så flot sengetøj og sengetæppe

Så flot sengetøj og sengetæppe.
Hurtig levering. 👍🏻

13 de junio de 2025

Hej Majbrith,

Tusind tak for din anmeldelse og de 5 stjerner! ✨
Jeg er glad for at høre, at du er tilfreds med både sengetøjet og sengetæppet, samt den hurtige levering. Tak for at dele din oplevelse med os ☀️

Valorada con 5 estrellas sobre 5

En rigtig god oplevelse og et godt…

En rigtig god oplevelse og et godt produkt,hurtig nemt

15 de junio de 2025

Hej Carsten,

Tusind tak for at dele din oplevelse 🌟
Jeg er glad for at høre, at du er tilfreds med både produktet og den hurtige og nemme proces.

Vi ser frem til at byde dig velkommen en anden gang! 🤗

Hurtig og effektiv kundeservice

Sendte mig straks en ny pude, kort efter at jeg gjorde opmærksom på at puden jeg havde fået leveret (ganske hurtigt) var blevet beskadiget af leveringsfirmaet.

14 de junio de 2025

Hej Anna,

Tusind tak for de 5 stjerner og for at dele din oplevelse! 🤩
Jeg er glad for at høre, at du havde en god oplevelse med vores kundeservice, og at vi hurtigt kunne sende dig en ny pude. Vi stræber altid efter at gøre tingene nemt og effektivt for vores kunder, og det er dejligt at høre, at vi kunne løse situationen hurtigt for dig. 🤗

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Dejlig pude i god kvalitet

Dejlig pude i god kvalitet. Hurtig levering og fornuftige priser.

11 de junio de 2025

Hej Tanya,

Tusind tak for din anmeldelse! 💫
Jeg er glad for at høre, at du er tilfreds med både puden, kvaliteten, den hurtige levering og de fornuftige priser.
Jeg håber, vi kan gøre os fortjente til de 5 stjerner næste gang! 😊

Super kvalitet

Super kvalitet

2 de junio de 2025

Tak for din anmeldelse! 🤗
Jeg er glad for at høre, at du er tilfreds med både kvaliteten og den hurtige levering.

Hurtigt levering

Virkelig lækre lagner i bamboo. Tilbud ved køb af 2 stk.

5 de junio de 2025

Hej Louise,

Tusind tak for din anmeldelse og de 5 stjerner! 🌟
Jeg er glad for at høre, at du er tilfreds med både den hurtige levering og de lækre bambuslagner. Det er skønt, at du også har haft glæde af tilbuddet ved køb af 2 stk. ☺️

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Lækre varar og hurtig levering

Super lækkert bambussengetøj, der føles som silke, og meget hurtig levering.
Og så er I det eneste firma, der kan levere 80 cm brede faconlagner - et meget stort plus. Desværre i begrænsede farver, men OK.

25 de mayo de 2025

Hej,

Mange tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse med os! 🌟

Jeg er glad for at høre, at du er tilfreds med både kvaliteten af bambussengetøjet og den hurtige levering. Vi er glade for at kunne tilbyde noget, som mange ikke kan finde andre steder og vi tager din feedback om farverne til os, og vi håber, at vi i fremtiden kan udvide udvalget. 💫

Effektiv proces

Effektiv proces, hurtig levering.
Acceptable priser relativt til markedet.

20 de mayo de 2025

Hej Michael,

Tusind tak for din anmeldelse og de 5 stjerner! 🌟
Jeg er glad for at høre, at du har haft en god oplevelse med vores effektive proces og hurtige levering.
Vi var faktisk de første i Danmark til at introducere sengetøj i bambus Lyocell, og med vores mange års erfaring inden for området, er vi sikre på, at vi tilbyder Danmarks bedste produkt. Så dejligt, at du synes det samtidig er en god pris! Tak for at dele din oplevelse med os og andre 🤗

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Dejligt sengetøj og en følelse af luksus …

Altid hurtig respons fra Wonder Living også ved reklamation. Dejligt sengetøj i skønne farver .

18 de mayo de 2025

Hej Jeanette,

Tusind tak for din anmeldelse og de 5 stjerner! 🥰
Jeg er så glad for at høre, at du er tilfreds med både sengetøjet og farverne, og at du har haft en god oplevelse med vores respons og service. Det betyder meget for os at kunne give dig en følelse af luksus i din hverdag! ✨

Hurtig og god service.

Hurtig og god service.
God kvalitet

26 de abril de 2025

Hej Heidi,

Tak for at dele din oplevelse og for de 5 stjerner 💫
Jeg er glad for at høre, at du er tilfreds med både servicen og kvaliteten! 🤗

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hurtig levering og lækkert produkt

9 de mayo de 2025

Hej Christina,

Mange tak for de 5 stjerner og din anmeldelse! 🌞
Jeg er glad for at høre, at du er tilfreds med både den hurtige levering og produktet. Jeg håber, du får stor glæde af det!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Dejligt sengetøj og god service

Dejligt sengetøj og god service. Hurtig levering, kan varmt anbefales.

10 de abril de 2025

Hej Pia,

Tusind tak for de 5 stjerner og for at dele din oplevelse med os! 💫
Jeg er glad for at høre, at du er tilfreds med både sengetøjet og servicen. Det betyder meget for os, at du vil anbefale os, og vi ser frem til at byde dig en anden gang!

Fin oplevelse

Varer leveret hurtigt, gode priser, og produkterne virker til ar være i rigtig god kvalitet. Handler her gerne igen.

30 de abril de 2025

Hej Andreas,

Mange tak for de 5 stjerner og for at give dig tid til at skrive en anmeldelse! 🤗
Jeg er glad for at høre, at du har haft en fin oplevelse med hurtig levering, gode priser og produkter i god kvalitet. Vi ser frem til at byde dig velkommen en anden gang!

God kvalitet 🧡

28 de abril de 2025

Hej Sopin,

Tusind tak for at dele din oplevelse med os! 🧡
Skønt at høre, at du er tilfreds med kvaliteten. Det betyder meget for os!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hurtig levering og ingen problemer da…

Hurtig levering og ingen problemer da et betræk havde et par huller. Fik bare et nyt og skulle ikke returnere det defekte - rigtig god service og i øvrigt rigtig dejligt sengetøj.

28 de abril de 2025

Hej Mette,

Tusind tak for din anmeldelse og de flotte ord! 🌟
Jeg er glad for at høre, at du har haft en god oplevelse med både vores service og det dejlige sengetøj. Det betyder meget for os, at vi kunne løse problemet hurtigt, og vi stræber altid efter at gøre tingene så nemt som muligt for vores kunder. 🤗

Godt bambus sengetøj

Jeg finder lilla afslappende, så alt stof på soveværelset er nuancer af lilla. Den personlige regel gør det lidt svært at købe nyt sengetøj, især når jeg så også begrænser materialet til bambus, så jeg var enormt glad for at finde et 2sidet bambus dynebetræk i to lilla farver! Har stadig ikke fundet lilla bambus lagner i 140x200, men lever i håb.

27 de abril de 2025

Hej Sarah,

Tusind tak for din anmeldelse og de 5 stjerner! 🌟
Jeg er virkelig glad for at høre, at du fandt det 2-sidede bambusdynebetræk i lilla farver, og at det passer perfekt ind i din afslappende soveværelsesindretning. Jeg forstår, at det kan være en udfordring at finde lagner i lilla, og selvom vi ikke har planer om at få lilla lagner lige nu, er det helt klart givet videre som ønske. Vi håber, at vi kan imødekomme det i fremtiden! 😊💜

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hurtig levering og god kvalitet

Hurtig levering. Sengetøjet virker som rigtig god kvalitet.

24 de abril de 2025

Hej Louise,

Tusind tak for de 5 stjerner!✨
Jeg er glad for at høre, at du er tilfreds med både den hurtige levering og kvaliteten af sengetøjet. Jeg håber, du bliver rigtig glad for det og vil nyde godt af de gode egenskaber. 🤗

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Virkelig god webshop med fantastisk…

Virkelig god webshop med fantastisk service! Anbefaler på det varmeste. Super lækre bambusprodukter.

27 de abril de 2025

Hej Marie-Elisabeth,

Tusind tak for din anmeldelse og de 5 stjerner! 🌟
Jeg er virkelig glad for at høre, at du har haft en god oplevelse med både vores webshop og service, og at du er tilfreds med de lækre bambusprodukter.

Din anbefaling betyder meget for os og vi er glade for at du havde lyst til at dele din oplevelse med os og andre!🥰

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hurtig levering og fint med en lille…

Hurtig levering og fint med en lille gave også

23 de abril de 2025

Hej Helle,

Tak for din anmeldelse! 🌟
Jeg er glad for at høre, at du har haft en god oplevelse med den hurtige levering. Dejligt, at du også kan lide den lille gave.

Vi håber at "se" dig en anden gang på webshoppen 🤗

Det blødeste bambus sengetøj

Det blødeste bambus sengetøj - og perfekt til allergiker.
Det holder sig flot og føles virkelig rart at sove med, skønt at det er temperatur regulerende så man altid er tilpas.

4 de abril de 2025

Hej Marina,

Tusind tak for din flotte anmeldelse og for at dele din oplevelse med os! 💫
Jeg er virkelig glad for at høre, at du synes, sengetøjet er så blødt og perfekt til allergikere. Også dejligt at høre, at det både holder sig flot og giver dig en behagelig nattesøvn med de temperaturregulerende egenskaber. 🥰

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.