Woocommerceeksperten Opiniones

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,7

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fandt Woocommerceeksperten da jeg søgte akut hjælp til webshop, var virkelig desperat, da kunderne kun kunne ligge samme vare i kurven lige meget hvilken vare man trykkede på. Fik straks konta... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fik lynhurtig kompetent hjælp så mine downloads kom til at virke igen. Og som bonus lige et tip om et mailto link der ikke var lavet

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi havde problem med afsendelse af emails fra vores webshop. Efter flere forsøg på selv at rette fejlen, googlede vi nettet efter løsninger på fejlen, og faldt over Woocommerceeksperten.dk. Her... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

God kompetent service Jeg kontaktede woocommerceeksperten over nettet en tirsdag aften kl 23, frustreret over ikke at vide hvor fejlen på min hjemmeside lå. Jeg fik svar med det samme, og kyndig rå... Ver más

Información sobre la empresa

1. Consultor informático
  2. Servicio de seguridad para computadoras
  3. Compañía de gestión de base de datos
  4. Servicio de comercio electrónico
  5. Diseñador web

Información proporcionada por diversas fuentes externas

Vi er dedikerede specialister i WooCommerce, udviklere der hjælper med opgaver store som små. Vi brænder for at at udvikle og optimere netbutikker. Skal I have kvalitets support til jeres webshop eller skifte til en nem og moderne WooCommerce løsning, så kontakt os i dag for en uforpligtende snak.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

0 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Woocommerceeksperten! Høj kvalitet!

Fik straks kontakt med Prokop, og på under 15 min. fik det fixet!!

Virkelig sjældent jeg skriver en anmeldelse! Men den service, imødekommenhed og hjælpsomhed det fortjener!

Kæmpe anbefaling at bruge Prokop og Woocommerceeksperten! Høj kvalitet!

10 de enero de 2025

God kompetent service

God kompetent service

Jeg kontaktede woocommerceeksperten over nettet en tirsdag aften kl 23, frustreret over ikke at vide hvor fejlen på min hjemmeside lå. Jeg fik svar med det samme, og kyndig rådgivning til hvad jeg kunne gøre. Serviceniveauet er højt, selv en sen aften.

10 de septiembre de 2024

Hurtig og professionel hjælp

Jeg kontaktede Woocommerceeksperten med et teknisk problem til min nye webshop, og i løbet af ganske få minutter var det løst ved telefonisk hjælp. Tusind tak!

28 de junio de 2024
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Prokop er super dygtig både til…

Prokop er super dygtig både til woocommerce og wordpress. Rigtig venlig og tålmodig og fremragende til kundeservice.

12 de junio de 2024

Respuesta de Woocommerceeksperten

Tak for anmeldelse Gitte :)

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Havde brug for hjælp til woocommerce

Havde brug for hjælp til woocommerce, jeg fik svar indenfor 15 min og efter 10 min var mit problem løst.
Vild god og hurtigt service, kan absolut anbefales og vil helt sikkert bruge dem igen 😌🙏🏼
Og så på en helligdag.

5 de junio de 2024

Tak for anbefalingen Rikke

Altid klar med hjælp

Jeg stod med et akut problem, og fik promte hjælp, det er virkelig godt firma, jeg kan kun anbefale det, og så er de lige i lokalområdet

21 de febrero de 2024

Tak for ordene :)

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Kæmpe anbefaling og høj kvalitet!

Jeg kontakte Prokop, da jeg akut havde brug for hjælp til fejl på min hjemmeside. Han røg direkte ind på hjemmesiden og fiksede problemet, som jeg bøvlet med i 2 timer, på 15 minutter.

Kæmpe anbefaling at bruge Prokop og Woocommerceeksperten! Høj kvalitet!

21 de marzo de 2023

What’s not to like – 5 stjerner herfra

googlede vi nettet efter løsninger på fejlen, og faldt over Woocommerceeksperten.dk. Her var fejlen
beskrevet. Vi skrev en besked til dem om vores problem, og fik hurtigt svar fra Prokop. Der oplyste, at han kunne rette fejlen. Og efter lidt korrespondance frem og tilbage endte det op med, at
webshoppen blev grundig kigget efter, hvor blandt andet WP blev opdateret og andre knaster blev
løst. Alt i alt en super oplevelse. Har sjældent oplevet en så kompetent IT-person… engageret,
løsningsorienteret og hurtig! What’s not to like – 5 stjerner herfra.

19 de agosto de 2022

De varmeste anbefalinger

De varmeste anbefalinger herfra. Jeg er virkelig blevet holdt i hånden og hjulpet på bedst mulige måde. Her er ingen dumme spørgsmål - jeg er blevet guidet, forstået og de bedste løsninger er fundet og eksekveret på rekordtid.

4 de agosto de 2022
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Samarbejde og løsningsmodeller i top

Prokop fra Woocommerceeksperten har levet 100% op til vores forventninger i forhold til at komme i mål med vores udfordringer med optimering af Wiinstedt Tæppegalleris webshop. Vi er meget tilfredse med resultatet og samarbejdet har været udbytterigt og konstruktivt.

5 de julio de 2021
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Prokop er utrolig hjælpsom og kompetent

Prokop er utrolig hjælpsom, tålmodig og virkelig kompetent.

Har gennem de sidste år brugt ham til hjælp med udvikling af diverse af vores holdingselskabs WordPress-sites, hvor vi havde særlige ønsker til workflow, funktioner og kodning, betalingsopsætning m.v., der krævede særlige kompetence.

Han får min bedste anbefalinger. Han er min tekniske problemknuser, når jeg er i tidsnød, eller ikke selv har kompetencerne. :-)

30 de junio de 2021

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.