Vidaxl artikel ontvangen. Ik had dan beter rechtstreeks bij Vidaxl besteld. Had ik tenminste geen verzendkosten betaald. Even mijn reactie op uw antwoord; zoals hierboven gemeld had ik beter rechtstr... Ver más
La empresa ha respondido
La empresa ha respondido
La gente también ha visto
Vol ongeloof en boosheid na 33 mails…
Vol ongeloof en boosheid na 33 mails steeds hetzelfde robot antwoord. We sturen het door naar de financiële afdeling. Ik ben teleurgesteld , en eerst komen met 20 procent korting. Dan laatste bod vanuit de manager. Kortom keiharde oplichting
Helaas niks ontvangen en ik werd van…
Helaas niks ontvangen en ik werd van het kastje naar de muur gestuurd en weer terug. Na een half jaar nog steeds geen tafel ontvangen, maar ik kan niet mijn geld terug krijgen. OPLICHTERS!
in november iets besteld en nog steeds…
in november iets besteld en nog steeds niks ontvangen.
Super slecht
Super slecht muchomucho
Koop iets en krijg een mail, dat het uitverkocht is.
Maar het staat gewoon duurder op hun site!
Ik kan ernaar fluiten...
Nooit meer
Pakket voor tuinafsluiting besteld. Na 3 weken mij aan het lijntje te houden, en ik deze echt wel dringend nodig ivm hond, en na veel over en weer email verkeer hebben ze mijn geld terug gestort. Zij werken samen met dpd, niet te doen. Ipv een oplossing te zoeken was het voor hun gemakkelijker om te annuleren. Opgepast zij heten nu muchomucho.nl
Goede service ben tevreden klant
Heel slecht
Heel slecht . .. bestelling niet geleverd en weet niet eens waar die is of dat het nog komt 😡😡
Beschadigde meubels ontvangen.
Beschadigde meubels ontvangen.
Ik heb de foto's gemaild en gevraagd om retour en restitutie. Want dit was volgens de chatmedewerker mogelijk, echter tot op heden geen reactie meer gehad. Ik check elke dan mijn mail en spambox en heb niks ontvangen. En zit nu nog opgescheept met beschadigde meubels en ben mn geld kwijt. Heel slecht!!
De kleur van de boom is heel mooi
De kleur van de boom is heel mooi. Alleen de lampjes die erbij zitten hebben een donkergroene snoer. Er stond nergens in de beschrijving of op de foto hoe ze eruit zouden zien maar omdat de boom lichtroze is had ik een roze of transparante snoer verwacht. Ik had de boom speciaal hier gekocht omdat de verlichting erbij zit maar kan nu alsnog op zoek naar bijpassende verlichting.
Beschadigde levering
De kast kwam beschadigd binnen en de gaten zijn niet op de juiste plekken waardoor de kast niet zoals het hoort in elkaar kan, zeer slecht!!!
Sommige stukken van de aanhangwagen…
Sommige stukken van de aanhangwagen pasten niet correct in elkaar. 2 voorgeboorde uitsparingen waren niet wijd genoeg, andere gaten zaten op de verkeerde plaats. Handleiding was net bij de tekening van de montage van het moeilijkste stukje (de veer) heel klein en slecht interpreteerbaar.
Werd geleverd zoals gezegd
Werd geleverd zoals gezegd. Bestelling was in orde en was zoals beschreven
Slechte service
Op het moment dat ik deze reviewmail van jullie krijg wacht ik nog op de levering van mijn bestelling. Een dag later blijkt dat er helemaal niets meer wordt geleverd want het bestelde artikel zou niet meer op voorraad zijn. Hierover had ik van jullie niets vernomen maar kreeg dit te horen nadat ik contact met jullie had gezocht waar mijn bestelling bleef. Al met al zeer slechte service. Toen ik de bestelling deed waren er nog zes stuks van dit artikel op voorraad. Nu ineens niets meer.

Respuesta de Woondecodesign
Ik ben blij want de prijzen zijn goed…
Ik ben blij want de prijzen zijn goed om je huis mooi maak.
zeker 5 sterren waard
Bestelling binnen paar dagen binnen en heel tevreden mee. Ik had van te voren contact gehad met de klantenservice om wat advies te vragen en werd goed geholpen. Fijne ervaring. Ik zal zeker meet bestellingen doen

Respuesta de Woondecodesign
Bestelling gedaan en na een week krijg…
Bestelling gedaan en na een week krijg je te horen wat je besteld hebt en betaald is er niet meer is…

Vidaxl artikel ontvangen
Even mijn reactie op uw antwoord; zoals hierboven gemeld had ik beter rechtstreeks bij Vidaxl aangekocht, dan had ik geen transportkosten moeten betalen, net zoals het door u aangehaalde Bol.com.

Respuesta de Woondecodesign
Más información sobre otros tipos de reseñas.