Jeg talte med en medarbejder(mener han hed Martin) ift. en reol til en bil. Den som efter illustrationen skulle passe, passede ikke da den kom. Jeg kontaktede Work system/Martin som undersøgte sagen... Ver más

Consulta las opiniones de los clientes
Pragtfuld service & god rådgivning! Det er en sand fornøjelse at ringe til Jack F, fra Work System med en idé eller forespørgsel, og få en så gennemført betjening og rådgivning. Serviceniveauet... Ver más
La empresa ha respondido
Lang tid, men god service fra start til slut. Jeg valgte for snart flere måneder siden, at bestille en stor pakke med både et stort reolsystem, skuffer, kasser, plads til diverse ti... Ver más
La empresa ha respondido
Super kvalitet og let at samle og montere. Bestilte online og fik hylderne dagen efter. Bedste anbefalinger herfra. De næste biler der skal indrettes bliver også med hylder herfra.
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Work System brænder for biludstyr, bilindretning og tilbehør til servicebiler. Med vores prisbillige førsteklasses løsninger skaber vi orden i og overblik over dit arbejdsmiljø uden at gå på kompromis med sikkerheden. Takket være vores brede sortiment kan vi skræddersy en komplet løsning, der passer til netop din servicebil. Desuden tilbyder vi hurtig levering, installation og generøse garantier.
Información de contacto
Skovsøvej 27, 4200, Slagelse, Dinamarca
- info@worksystem.dk
- worksystem.dk
Jeg talte med en medarbejder(mener han…
Jeg kontaktede Work system/Martin som undersøgte sagen, Martin vendte hurtigt retur med besked om at han ville sende nye hylder, som jeg kunne bytte ud med de andre. Der var ikke noget med at henvise til ordrebekræftelse eller andre undskyldninger. Jeg havde regnet med lidt kamp men det var der intet af. Kan varmt anbefale Work system
God service og hurtig
Work System har monteret et reolsystem for min kunde og leveret rigtig god service. De var nemme at arbejde med og fleksible i forhold til både afhentning af bilen eller montering direkte på vores plads. Kan klart anbefales.
Fra uheldigt til heldigt.
Vi var igennem en lille uheldig proces, heldigvis var Kasper manden der fik det hele på rette spor igen og bedre end jeg havde forventet, han sætter en ære i sin forretning og vil gerne være der for sine kunder, det syntes jeg er stort og giver et ekstra plus i bogen.

Respuesta de Work System
Super kvalitet og god service

Respuesta de Work System
ja tak hurtig og venlig service bliv…
ja tak hurtig og venlig service bliv ved med det

Kundeservice i verdensklasse🤩
Kundeservice i verdensklasse🤩 Sans for alle detaljer, tilpasser, problemknuser og løser hurtigt opgaven ud fra kundens tanker.

Respuesta de Work System
Virkelig god og hurtig service.
Virkelig god og hurtig service.
Top kvalitet til fornuftig pris.
Kan varmt anbefales.

Bestillingen gik fint
Bestillingen gik fint
og reolen kom et par dage efter, uden skrammer.
Go pris for reolen og nem at montere, det virker til at være god kvalitet til prisen.

La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.
Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.