Banner for Work System

Work System  Opiniones 76

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,6

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg talte med en medarbejder(mener han hed Martin) ift. en reol til en bil. Den som efter illustrationen skulle passe, passede ikke da den kom. Jeg kontaktede Work system/Martin som undersøgte sagen... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Pragtfuld service & god rådgivning! Det er en sand fornøjelse at ringe til Jack F, fra Work System med en idé eller forespørgsel, og få en så gennemført betjening og rådgivning. Serviceniveauet... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Lang tid, men god service fra start til slut. Jeg valgte for snart flere måneder siden, at bestille en stor pakke med både et stort reolsystem, skuffer, kasser, plads til diverse ti... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super kvalitet og let at samle og montere. Bestilte online og fik hylderne dagen efter. Bedste anbefalinger herfra. De næste biler der skal indrettes bliver også med hylder herfra.

Información sobre la empresa

1. Tienda de accesorios para automóviles

Escrito por la empresa

Work System brænder for biludstyr, bilindretning og tilbehør til servicebiler. Med vores prisbillige førsteklasses løsninger skaber vi orden i og overblik over dit arbejdsmiljø uden at gå på kompromis med sikkerheden. Takket være vores brede sortiment kan vi skræddersy en komplet løsning, der passer til netop din servicebil. Desuden tilbyder vi hurtig levering, installation og generøse garantier.

Información de contacto

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg talte med en medarbejder(mener han…

Jeg kontaktede Work system/Martin som undersøgte sagen, Martin vendte hurtigt retur med besked om at han ville sende nye hylder, som jeg kunne bytte ud med de andre. Der var ikke noget med at henvise til ordrebekræftelse eller andre undskyldninger. Jeg havde regnet med lidt kamp men det var der intet af. Kan varmt anbefale Work system

3 de febrero de 2026

God service og hurtig

Work System har monteret et reolsystem for min kunde og leveret rigtig god service. De var nemme at arbejde med og fleksible i forhold til både afhentning af bilen eller montering direkte på vores plads. Kan klart anbefales.

23 de enero de 2026

15 de agosto de 2025

Hej Søren
Tak for dine 5 stjerner!
Det gør os rigtig glade, at du synes vi yder god service. Det er netop det vi hver dag arbejder for.
Vi glæder os til at hjælpe dig igen en anden gang.

De bedste hilsner os alle i Work System

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fra uheldigt til heldigt.

Vi var igennem en lille uheldig proces, heldigvis var Kasper manden der fik det hele på rette spor igen og bedre end jeg havde forventet, han sætter en ære i sin forretning og vil gerne være der for sine kunder, det syntes jeg er stort og giver et ekstra plus i bogen.

10 de enero de 2025
Opinión espontánea

Kære Marco
Tusind tak for din feedback.
Vi beklager de fejl, der er blevet begået i forbindelse med din ordre, det er bestemt ikke den service, vi ønsker at levere. Vi tager din kritik meget alvorligt og vil gerne gøre alt for at rette op på fejlen.
Kasper kontakte dig mandag for at finde en tilfredsstillende løsning.

Pernille

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super kvalitet og god service

30 de abril de 2024

Respuesta de Work System

Tusinde tak for de 5 stjerne - dem er vi vilde med!!
Vi glæder os til de næste biler skal indrettes og har du brug for inspiration eller særlige indretninger står vi også klar til sparring!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

ja tak hurtig og venlig service bliv…

ja tak hurtig og venlig service bliv ved med det

10 de noviembre de 2023

Hej Kim.
Vi lover at gøre vores bedste - hver eneste gang.
Tusinde tak for din anmeldelse!!

Kundeservice i verdensklasse🤩

Kundeservice i verdensklasse🤩 Sans for alle detaljer, tilpasser, problemknuser og løser hurtigt opgaven ud fra kundens tanker.

16 de agosto de 2023

Hej Carsten.
Tusinde tak for dine fantastiske anmeldelse. Det sætter vi ydmygt meget stor pris på.

De bedste hilsner
Work System Danmark :-) :-):-)

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Koordinering

Montering var super det eneste var aftale stedet

10 de agosto de 2023

Respuesta de Work System

Tusinde tak for din anmeldelse :-)
Det glæder os det gik som planlagt!

Hurtig levering

18 de julio de 2023

Hej Steen
Vi sætter stor pris på din anmeldelse.
Tusinde tak.

De bedste hilsner fra os alle i
Work System Danmark!

Hurtig service!

24 de julio de 2023

Respuesta de Work System

Tusinde tak for anmeldelsen Søren. Vi sætter stor pris på din tilbagemelding.

Work System Danmark :-)

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Virkelig god og hurtig service.

Virkelig god og hurtig service.
Top kvalitet til fornuftig pris.
Kan varmt anbefales.

20 de julio de 2023

Kære Torben
Tusinde tak for den virkelig fine anmeldelse - det sætter vi virkelig stor pris på. Vi er glade for at i har valgt os til jeres biler.

Work System Danmark A/S

Super service

12 de junio de 2023

Hej Dennis,

Tak for de 5 stjerner 🤩 Det sætter vi stor pris på!

God sommer!

Super service

Nem hjemmeside.

God kundekontakt. Hurtig levering

4 de abril de 2023

Hej Thomas,
Tak for de flotte 5 stjerner.
Tak for at du tog dig tid til at sætte et par ord på oplevelsen 🤩

Bestillingen gik fint

Bestillingen gik fint
og reolen kom et par dage efter, uden skrammer.
Go pris for reolen og nem at montere, det virker til at være god kvalitet til prisen.

28 de marzo de 2023

Hej Brian,
Tak for de flotte 5 stjerner. Vi er glade for at det gik som planlagt.
Tak for at du tog dig tid til at sætte et par ord på oplevelsen 🤩

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.

8 consejos para escribir buenas reseñas.